Bildirim
SAMSUNG 46B7090 LED KULLANMA KILAVUZU
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 sa. önce paylaşıldı
Polhammobile Polham Katlanabilir Araç Lastik Kar, Çamur ve Kum Patinaj Kurtarma Aparatı, Patinaj Paleti : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kardeş panelini nereden satın aldın acaba?? ayrıca Garantilimi???
Çünkü Garanti ve TR deki ilgili THK larına göre mutlaka Türkçe KK olması lazım!!!
++ -
İB'den aldım. Kılavuz kalmamış. 6000 sersinin Türkçe kılavuzunu verdiler. Aşağı yukarı tamamı aynı imiş. Bu gün ben de baktım öyleymiş. Ama daha sonra yine de alacağım. Dediğiniz gibi kanunen ürüne ait Türkçe kılavuzu vermek zorundalar. Peşini bırakmayacağım. Ürüne iki yıl garanti veriyorlar. Tek ölü piksel garantisi bile veriyorlar. -
www.samsung-anadolu.com sitesine girin orda istediğiniz ürünün kullanma klavuzunu bulabilirsiniz aslında zor değil biraz araştırsanız bulabilirdiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: blue6205
www.samsung-anadolu.com sitesine girin orda istediğiniz ürünün kullanma klavuzunu bulabilirsiniz aslında zor değil biraz araştırsanız bulabilirdiniz
Oradan indirdim zaten. Teşekkür ederim ilginiz için.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- dijitsu servis menüsü kodu
- hyundai tv alınır mı
- lg tv screen share bağlantısı kurulamıyor
- daha fazla bellek kazanmak için bu uygulama şimdi yeniden başlatılacak
- 75 inç tv izleme mesafesi
- en iyi beyaz eşya markası
- televizyon alırken nelere dikkat edilmeli
- hdr ne işe yarar
- memc nedir
- micro led tv
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X