Şimdi Ara

samsung 47 d6500 tv mi? lg lw650s mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar tecrübeli arkadaşlar bu iki tv arasından hangisini önerirsiniz? Veya hangisini önermezsiniz paylaşımlarınızı bekliyorum

• ben formda konu ile alakalı tüm konuları okudum ve bu gün 42LW650s model tv mi aldım kısmetse yarın gelip kurulacak.. Eğer takıldığım bir şeyler olursa sizlerle paylaşırım..

Umarım hatalı bir seçim yapmamışımdır.
  • Çok kavga çıkmadan ben yazayım.
    Genel olarak 2D izlerim, arada 3D izlersem onu da 1 saatten fazla izlemem, parlak panel ve yüksek kontrast görüntüleri severim, DTS desteği olmazsa olmazdır diyorsan D serisini seç. Ama D7000 olsun mümkünse.
    3D sık kullanacağım, konsol / bilgisayardan oyun oynayacağım, TV yi koyacağım açı nedeniyle yansıma sorunum var, daha naturel renkleri seviyorum diyorsan LW al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Çok kavga çıkmadan ben yazayım.
    Genel olarak 2D izlerim, arada 3D izlersem onu da 1 saatten fazla izlemem, parlak panel ve yüksek kontrast görüntüleri severim, DTS desteği olmazsa olmazdır diyorsan D serisini seç. Ama D7000 olsun mümkünse.
    3D sık kullanacağım, konsol / bilgisayardan oyun oynayacağım, TV yi koyacağım açı nedeniyle yansıma sorunum var, daha naturel renkleri seviyorum diyorsan LW al.

+1
  • Birinci önceliğiniz 3D ise kesinlikle LW serisi, ağırlıklı olarak Sd yayın izlenecekse de D serisini tercih etmelisiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oled TV mi Nanocell TV mi ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.