Şimdi Ara

Samsung 48JU6570 Curved İmput Lag Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ps cafe isletiyorum 4 gun once yaklasik 3000 tl vererek Samsung 48JU6570 Curved 4K televizyon aldim.

Fakat tv de inanilmaz derecede hareketli goruntulerde donma- titreme (imput lag) sorunu var.. Aldigim yeri aradim servis kaydi olusturun dendi ama arastirdigim kadariyla tum samsung tvlerde ayni sorun varmis ozellikle ps4 oynarken yapiyor. Musterilerim masadan kalkip 6 sene once aldigim Panasonic plazmalara oturuyor..

Sorunu ne yaptiysam duzeltemedim. Bu konuda tavsiyesi fikri olan varmidir nasil asabilirim bu problemi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam pc de ben herz degerini dusurerek bir nebze asiyorum 60 sa 50 hrz yenileme hizi yaptigimda lag cok azaliyor ancak tamamen gitmiyor ps4 te bu sekilde bir ayar varmidir bilmiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakmak lazım ama ps4 de 1080p 1080i gibi ayarlar var hz ile ilgili bir ayar yok bildiğim kadarıyla..
  • hallolmadı sorun.. serviste geldi ama sonuç olumsuz. iade talep ettim genel merkezden sonucu bekliyorum..
  • burakofly kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun.acaba yazılımın 1440-1452 hangisi.auto motion standart modunda herhangi bir düzelme olmuyor mu.en son yazılımda bu özelliği açmasam bildiğin çöp tv .bütün tvnin akıcılığını titremesini filan kesmeyi bu mod üstlenmiş o da bi yere kadar .halbuki ilk aldığımda auto motion özelliğinde açık kapalı farkedilmeyecek kadar akıcı görüntü vardı harddiskten film izlerken falan..benim en çok merak ettğim yeni güncellemede tekrar ilk aldığım hale döner mi tv yoksa daha mı beter olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: stayalive36

geçmiş olsun.acaba yazılımın 1440-1452 hangisi.auto motion standart modunda herhangi bir düzelme olmuyor mu.en son yazılımda bu özelliği açmasam bildiğin çöp tv .bütün tvnin akıcılığını titremesini filan kesmeyi bu mod üstlenmiş o da bi yere kadar .halbuki ilk aldığımda auto motion özelliğinde açık kapalı farkedilmeyecek kadar akıcı görüntü vardı harddiskten film izlerken falan..benim en çok merak ettğim yeni güncellemede tekrar ilk aldığım hale döner mi tv yoksa daha mı beter olur .

hocam teşekkür ederim söylediklerin için. ben tvde özelliği ne yaparsam yapayım geçmiyor çok hafif değişmeler oluyor ama geçmiyor.

bildiğin rezillik

mevcut sürüm 1443

1452 ye güncelleyeyim mi diye soruyor. güncelle diyorum %83 de hata verip güncelleme başarısız diyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: burakofly

quote:

hocam teşekkür ederim söylediklerin için. ben tvde özelliği ne yaparsam yapayım geçmiyor çok hafif değişmeler oluyor ama geçmiyor.

bildiğin rezillik

mevcut sürüm 1443

1452 ye güncelleyeyim mi diye soruyor. güncelle diyorum %83 de hata verip güncelleme başarısız diyor..

çok enteresan.tam tersi benim tvde bi hafta geçmeden güncelledi ne olduysa ondan sonra oldu.iki kere menüdeki destek bölümünden sıfırladım bu kadar düzelttim.öncesinde bu güncellemeden sonra resim modunda bile takılma titreme oluyodu.standart film dogal modunu değiştirdikten sonra. o derece yani.1452 yazılımda sıkıntılı bence..tvde sorun olabilir.iade olursa çok iyi olur.ben de sizin yerinizde olsam iade isterdim ama benim tvyi ilk aldığımda bişey yoktu.akıyodu tv tabiri caizse resmen bu güncellemeyle dinamiğiyle oynadılar cihazın..uyduda 4k hd yayın sorun yok ama.hardisten hd film izleme sıkıntılı.ps3-ps4 filanda kullanmadığım için hiç denemedim.hayırlı günler .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakofly

quote:

bildiğin rezillik

mevcut sürüm 1443

çok enteresan.tam tersi benim tvde bi hafta geçmeden güncelledi ne olduysa ondan sonra oldu.iki kere menüdeki destek bölümünden sıfırladım bu kadar düzelttim.öncesinde bu güncellemeden sonra resim modunda bile takılma titreme oluyodu.standart film dogal modunu değiştirdikten sonra. o derece yani.1452 yazılımda sıkıntılı bence..tvde sorun olabilir.iade olursa çok iyi olur.ben de sizin yerinizde olsam iade isterdim ama benim tvyi ilk aldığımda bişey yoktu.akıyodu tv tabiri caizse resmen bu güncellemeyle dinamiğiyle oynadılar cihazın..uyduda 4k hd yayın sorun yok ama.hardisten hd film izleme sıkıntılı.ps3-ps4 filanda kullanmadığım için hiç denemedim.hayırlı günler .

iade talep ettim zaten 3 gündür cevap bekliyorum ne arayan var ne soran. tvyi sıfırlayınca eksi versiyonlara dönüyor mu?

• benim tv de dönmedi.en son güncellenen yazılım geldi.
  • servis samsungun beni 1 2 gün içinde arayacağını ve değişim yapacağını söyledi ama kabul etmeyeceğim iade isteyeceğim bakalım ne olacak..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.