Merhaba arkadaşlar 65q80b tv aldım yaklaşık 20 gün oluyor. Vertical banding sorunu var. Servisi aradim geldiler sorun yok diyip gittiler. Sorun yoktur diye rapor yazdırdım thh ye başvuru yapacağım. Haliyle para iadesi işime gelmiyor aldıktan sonra fiyat 3-4 k civari arttı. Aynı üründen gönderilmesini talep edeceğim ancak bu sorun tüm TV'lerde var mıdır? QLED kullanıp sıfır gölgelenme yaşayan var mı? Dönüşlere göre talebimi değişim ya da para iadesi olarak ileteceğim. Teşekkürler şimdiden. |
Samsung QLED (Vertical banding) Dikey gölgelenme sorunu
-
-
Gönderdiğiniz resim ile VERTİCAL BANDİNG testi yapamazsınız ancak çalışmayan pixel gözlemlersiniz.
Alttaki konularda nasıl yapıldığı anlatılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notropil -- 27 Kasım 2022; 19:53:28 >
-
Vertical banding Cogu Led Tv de var malesef..Kimisin de az..Kimisinde cok..Samsung bu konuda en gerilerde malesef.. -
Merhaba attığınız testlere benzer testlerin tamamını yaptım video yukleyemedigim için fotoğraf yükledim ek olarak. Benim merak ettiğim bu durum tüm TV'lerde yaşanıyor mu?
-
Genelde yaşanıyor ama rahatsız edici olanlarda değişim yapılıyor.
-
Bu tv yi değiştirmezler gayet iyi gözüküyor kullanmana bak derim. -
Arkadasin belirttiği gibi fotoğrafta rahatsız etmese de maç izlerken özellikle aşırı derecede belli oluyor. Değişim talep edeceğim ancak gelen tv de böyle olursa boşuna uğraşmış olacagim sanırım bütün TV'lerde var bu durum -
Zaten samsung qledlerde banding dirtyscreen isik sizmasi blooming standart olarak geliyor,fiyatin icinde yani.
Keske oled alabilseydiniz diyecektim ama fiyat farki var. -
Bugun bir çok tv ye baktım dediğiniz gibi oledler dışında tüm TV'lerde var qn90 da oldukça iyiydi. Ama iade için thh ye vereceğim servis sorun yok diyor.
-
-
Hiç Almayacaktınız Samsung Asla İlgelenmez Normal Deyip Başından Sağıyorlar
Milyarlarca Para Verdiğine Mi Yanarsın
Vurdum Duymazlıklarınamı Kafayı Takarsın
"Samsung Led Tv" Alıyorsan Direk "İade" Edeceğin Yerden Alacan Yoksa Hiç Almayın Benden Söylemesi
Böyle Kullamıyorum Ben Veritcal Horizontal 100Lerce Bandingi Görmemek İçin
%80 %90 Yok Oluyor Öne Eğik
-
:D :D güzel yöntem bi deneyeyim
Benzer içerikler
- philips sunucusu bulunamadı çözüm
- lg televizyon ses var görüntü yok
- vestel smart tv"ye google play store yükleme
- tv yerden yüksekliği ne kadar olmalı
- philips televizyon sinyal yok nasıl düzelir
- micro led tv
- lg tv güncelleme
- apple tv ne işe yarar
- en küçük televizyon
- android tv apk yükleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X