Şimdi Ara

Samsung 49NU7100 122 ekran?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
7.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu model ile ilgili hiçbir yorum bulamadım kullanan bilen varmi ? 2018 model sanırım 3500 tl ye kadar yeni bir 49” tv bakıyorum ve almışken yeni bir model olsun diye düşünüyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de bugün karşılaştım bu TV ile.nu7000in azıcık estetikle halı.iyilestirilmis halı.

• 3700 e çıkabilirseniz 49mu8000 alınıyor o fiyatlara performans olarak bu modelle arada bariz fark var
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    biraz daha şartları zorlayıp 49Q6F 49'' Qled almak mantıklı olurmu yoksa 49mu8000 ile arasında çok fark olurmu. Daha çok normal tv bu yayını ile arada ps4 oyun ve film izlenecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

3700 e çıkabilirseniz 49mu8000 alınıyor o fiyatlara performans olarak bu modelle arada bariz fark var
    Hocam o fiyat nerde dün gece vatanda 3.999tl gördüm ben düşünüp hesap yaparken bitti en ucuz 4.140 çıkıyor

• Rc4Play R kullanıcısına yanıt
    renk konusunda olur birazda parlaklık ve kontrast farkları var aradaki fiyat farkı uçurum değilse bütçenize uyuyorsa q6 alın derim
  • killforyou1981 kullanıcısına yanıt
    valla mağazadan bile pazarlıkla 3800 küsüre aldık arkadaşa internette acele etmezseniz dediğim fiyatlara denk getirirsiniz indirimler oluyor ama kollamak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kanklar bu tvv basıl düşünüyozda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.