Şimdi Ara

SAMSUNG 50' PLAZMA ne önerirsiniz? (PS50A550 ile PS50B450 arasında kaldım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2000-3000 tl civarında 50' plazma almak istiyorum. özellikle iki model arasında kararsız kaldım. Samsung PS 50A550 ve Samsung PS50B450. Fiyatları birbirine yakın.2500 tl civarındalar. evde salonda tv ve dvd izlemek için istiyorum. siz hangisini önerirsiniz. teşekkürler
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_PS50A550-PLAZMA-TV,8829.html#urun_detay_div
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_PS-50B450-PLAZMA-TV,8381.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zubar -- 18 Eylül 2009; 22:01:57 >

• kardeş git bir samsung bayisine 2300 gibi bir rakama alabilirsin, tabiki biraz ısrar ile.
    Hepsiburada.com da kaydın varsa indirimde SAMSUNG PS50B450 2350 TL gibi, 10-12 takside alabilirsin,
    Hem de orjinal anadolu garantili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xconnect

kardeş git bir samsung bayisine 2300 gibi bir rakama alabilirsin, tabiki biraz ısrar ile.
    Hepsiburada.com da kaydın varsa indirimde SAMSUNG PS50B450 2350 TL gibi, 10-12 takside alabilirsin,
    Hem de orjinal anadolu garantili.

İyi de arkadaşın yazdığı sitede hem daha ucuz hem de daha fazla taksit yapıyor
  • SAMSUNG PS-50B450 PLAZMA TV

İ.B. de 2.334,84 TL 15 taksit Türkiye Finans Card - 12 taksit Axess Card, Asya Card - Parelel ithalat
    H.B. de 2.307,08 TL 12 taksit World Card, Bonus Card - Resmi ithalat

siz hemen hemen aynı fiyata orijinal Anadolu garantili almak istemez misiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 20 Eylül 2009; 3:28:36 >
  • ib de stok kalmamış ama 50pq3000 modeli var onu tavsiye ediyorlar onuda incele derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xconnect

SAMSUNG PS-50B450 PLAZMA TV

İ.B. de 2.334,84 TL 15 taksit Türkiye Finans Card - 12 taksit Axess Card, Asya Card - Parelel ithalat
    H.B. de 2.307,08 TL 12 taksit World Card, Bonus Card - Resmi ithalat

siz hemen hemen aynı fiyata orijinal Anadolu garantili almak istemez misiniz.

Hocam İB. nin servis sayısı daha fazla. Dikkatini çekerim
  • resmi garantili almanı tavsiye ederim.İ.B nin servis sayısı fazla olsa ne olacak.İ.B. den alınan tv nin arkasında İ.B. den başkası yok.Resmi garantili alınan tv nin arkasında koskoca Samsung var.Dikkatini çekerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

resmi garantili almanı tavsiye ederim.İ.B nin servis sayısı fazla olsa ne olacak.İ.B. den alınan tv nin arkasında İ.B. den başkası yok.Resmi garantili alınan tv nin arkasında koskoca Samsung var.Dikkatini çekerim

Hocam Türkiyede Samsung diye bir firma yokki. Anadolu Grubu diye bir şirket var. İB haricinde onlar ithal ediyor birde.
    Herkes istediği yerden alır. Ama insanlara doğru bilgi vermek lazım değil mi?
  • samsung Türkiye de İ.B.yi muhattap almaz, Anadolu Elektronik'i tanır.Demek istediğim bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 20 Eylül 2009; 20:12:55 >
  • quote:

samsung Türkiye de İ.B.yi muhattap almaz, Anadolu Elektronik'i tanır.Demek istediğim bu

e heralde. distribütor Anadolu grubu. Fakat garantiyi Samsung vermiyor. Sanayi Bakanlığı veriyor. Bir de o var.
    Ayrıca şunu söyleyeyim size. Tekofaks gibi Digicom gibi Anadolu grubu da bırakıyor. Samsung kendisi gelip ofis acacakmış.
  • Hayırlı Bayramlar

İB için,bana panel bulamadınız dedim!!msg ım uçmuş yaw

Bilge Hoca bilir olayı

ülen amma değişik bir Site şu DH,anlayan beri gelsin gari

Satış/pazarlama v.s eyvallah ama bunun birde hakkaniyet vede ölçüsü olmalıdır!

Bana Pany LCD lazım diyorum,msg uçuyor,yaw kurala uymayan nedir!

++
    Beyler bizdeki THK ve ilgili tüm uygulamalar v.s v.s hikaye olduğu için ister üreticinin
    kendisi gelsin,ister Dist.olsun v.s yine aynen hikaye,zira giderek bu iş Dist.bazlıda olsa
    "şirazesinden" çıkmış vaziyettedir!!

Kısaca 3 sene evvelki İB nin konumu ve Dist.konumu farkı ile bugünkü fark ciddi olarak
    değişmiştir!
    Dist.Firmalarda da aynen bir Standart bozukluğu vardır,bir müşteri şak diye mağduriyeti hallediliyor bir
    müşteri 1/2 ay sallanıyor!!!çok ciddi bir Servis/Dist. firma süreç sıkıntısı vardır!

Dist.iyi derken;bu iyilik günümüzde artık çok rahatlık vermemektedir kullanıcı için!üstelik bu sıkıntı
    bazı Dist.lerde çok daha ciddi sıkıntı veren boyuttadır ama en önemlisi(buna birde Teknik bilgisizlik
    ve karar verememede eklenince)bazı bilinen özellikle "değişim" durumlarunda tam bir tutarsızlık
    ve standart olmayan haller söz konusudur!

Senelerdir bu Dist.leri izliyorum,ileri gitmek yok ama geriye gitmek vardır!!!

İB de yide böyle değerlendirince,bu Firmayada "haksızlık yapıldığı" aşikardır,yada İD de sıkıntı varda
    Dist.lerde yokmu elbette var;hatta bazı uygulamalarda akıllara ziyan saçma uyguamalar vardır
    Dist firmalarda,iyide tüketici ne anladı bu işten+malum THK zaten ""hikaye"" hülasa olan vatandaşa yani kullancııya
    olmaktadır+

Bana görede bu işin her halükarda ....oku çıkmış gibidir,çünkü süreç ilerledikçe paneller dökülmeye başladıkça sıkıntılar
    dahada artarak devam edecektir,2/3 senede zaten mutlaka bir şeyler çıkıyor ve Modül bazlı hatalarda ise zaten "at sokağa"
    paneli olayı olacaktır!!!

İşin Hukuki boyutu ve THK nin varlığı ayrıca özellikle Dist.Firmaların üzerinde hiç bir caydırıcı etkiside yoktur!

Üyelerden tmb nin Sony ile olan Clouding Davası tam 2 sene sürmüştür,sonuçta bu arkadaş Davayı Temyiz dahil kazanmıştır
    ama 2 sene geçti ve Sony aklımda kaldığı kadarıyla 13/14bin kağıt bir geri ödeme yaptı,ama "emsal teşkil" etmemesi adına
    Davayı bu kadar süreye uzattırdı ve bu aslında tüketiciler içinde adeta bir göz dağı olmuştur!

Panel gidecek ve 2 senede Dava sürecek!!yorumu size kalmış bunu gari

Çok özel bir cihaz olan Panel işinde maalesef bütün taraflarda ciddi bir bilgi eksikliği ile teknik yetersizlikler v.s
    bulunmaktadır!

++

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun

quote:

samsung Türkiye de İ.B.yi muhattap almaz, Anadolu Elektronik'i tanır.Demek istediğim bu

e heralde. distribütor Anadolu grubu. Fakat garantiyi Samsung vermiyor. Sanayi Bakanlığı veriyor. Bir de o var.
    Ayrıca şunu söyleyeyim size. Tekofaks gibi Digicom gibi Anadolu grubu da bırakıyor. Samsung kendisi gelip ofis acacakmış.

hocam bilgi için sağol, ben distribütör firmaların direk markalarla muhattap olduğunu zannediyordum.Garantiyi Sanayi Bakanlığının verdiğini bilmiyordum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun

quote:

hocam bilgi için sağol, ben distribütör firmaların direk markalarla muhattap olduğunu zannediyordum.
    Garantiyi Sanayi Bakanlığının verdiğini bilmiyordum.

Garanti şartlarını ve izinlerini Sanayi Bakanlığı Belirliyor;

Garantiyi;
    1 .Markanın kendisi verebilir,
    2. Ürünü kim getiriyorsa Garantiyi de O firma verebilir,
    3.Yetkili servis Ağı veren herhangi bir şirket verebilir.

Ürün markaları (Sony - Samsung- LG- Philips) garanti verecek diye bir koşul yoktur,
    Garantiyi Türkiye de O ürünü getiren, satan, pazarlayan verebilir.
    Markalarda Bu garanti koşullarını, Hizmet içi eğitimlerini, Yedek Parca temini,
    Gerekli bakım, tamir için alet edevat temininde yardımcı olur.

örnek;
    Marka: Philips Cep telefonu
    Üretici grup: CEC China Electronics Corp
    Üretici firma: Sang Fei Consumer Communications SHENZHEN
    Türkiye Ofisi: Sangfei CEC Elektronik Tic. A.Ş.
    Philips Resmi Distribütörü: C5 ve Vegatel
    Sevis: Başarı

Bazı özel durumlar da vardır;
    Mesela markayı birden fazla şirket ithal edebilir, dağıtabilir, pazarlayabilir...
    Ama servisleri ortak kullanabilirler.
    Yani ürün istenilen serviste tamir, bakımı yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 21 Eylül 2009; 5:32:36 >

• başlığa cevap: plazmada panasonic den şaşmayın..
  • Bendende başlığa bir cevap..İb den Samsung PS50A656 plazma aldım..Gerçekten çok memnunum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanemre34

Bendende başlığa bir cevap..İb den Samsung PS50A656 plazma aldım..Gerçekten çok memnunum..

bence de bu model gayet iyi uygun fiyat da bulunursa daha ne olsun
    http://www.akillifiyat.com/Product/plazma_tv/samsung/en-ucuz-ps50a656-fiyati/3-10-896

• benden de başlığa bir cevap, plazma alıcaksan panasonic almalısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.