Samsung 50B650 veya PANASONIC 50S10 Bu İki model arasında kaldım. Plazma Tv konusunda deneyimli arkadaşların tavsiyelerine çok ihtiyacım var.
Bütçem elvermediği için daha üst modelleri maalesef alamam o yüzden bu iki modelden birini tercih etmek zorundayım.
Öncelikle benim ihtiyacım olan tek şey görüntü kalitesi, yani multimedya özellikler ile ilgilenmiyorum. Hangi panel daha iyi görüntü verir? Kontrast oranı hangisinde daha iyidir? gibi konular benim için önemli..
Kısacası digitürkü bağladığım zaman hangisinden daha iyi görüntü elde ederim.
Yorumlarınızı bekliyorum. Tşk.
Lutfen arkadaslar yardima ihtiyacim var. Tek onemli olan goruntu,renk,netlik vs kalitesi...soru cok basit bu iki modelden hangisi digerine gore daha iyidir.
Bir kisi bile mi yok?
Plazmada Panasonic.
Ben 50b650 yi digiturk e bağladım Gayet memnunum
2 aletin fiyatları aynı mı ?
Selam Arkadaşlar...
Ben istanbul bilişim den PS50B650 aldım...fiyat orada en düşük... Çok memnunum. Bir mağazada panasonic ile samsung 50'' TV yi gördüm, Samsung un görüntüsü bariz daha iyidi... o yüzden kararım samsung oldu. Samsung internet@tv ayarlarıyla uğraşıyorum şu an ama bi gelişme sağlayamadım bilen varsa yardım ederse sevinirim. Onun dışında mükemmel sonuçlar alıyorum playstation 3 ve digiturk HD çok keyifli oluyor.
Alacak arkadaşlara Samsung tavsiye ederim.
bende benzer bir durum ile karşılaştım ama Panasonic Plazma bence Samsunga tercih edilmeli.... LCd de işler değişebilir ama plazmada Pany deniliyor...
Arkadaslar samsung ps50b650 plazmanin service menusune girdim ve ayarlari bozdum. Contol bolumunde , Select LCD/PDP yi LCD den PDP ye cevirince goruntu kaybuldu . Makinaya kapali sekilde firmware yuklesemde duzelmiyor . Sizden ricam , su service menusunu bir arkadas fotografliyabilir mi? Veya 2 asagi ok 3 sag gibi yon tarifiyle lcd pdp secim bolumunu tarif edebilirseniz cok makbule gecer.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme