Şimdi Ara

Samsung 50KU7000 mi Grundig 49VLX8600 BP mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk önce 2000 civarı 43" üstü televizyon ararken istenilen özelliklerde bulamayacağımı anlayınca önce 2500'e sonra 3000'e çıkmıştım. Buradaki konuların neredeyse hepsini okudum. 49" üstü bir televizyon almaya karar verdim ama HDR derken 100hz derken fiyat yükseliyor da yükseliyor.

Televizyonu kullanma amacım altyazılı şekilde film, dizi, anime vs bunun için DLNA düşünüyorum Plex yada Serviio ile ve en can alıcı kısım sonbahara doğru PS4 Pro almayı planlıyorum ara ara da bilgisayarı bağlamayı düşünüyorum. Smart olup olmamasını önemsemiyorum ama smart olmayıp DLNA, ethernet veya wifi olan TV göremedim. Zaten Samsung'un dışında diğerlerinin smartının iyi olmadığını tahmin ediyorum browser açısından vs. tabi Androidleri dışarıda tutuyorum. Tizen olursa kendim de geliştirme yapabilirim diye düşünüyorum oraya da sıcağım biraz.

Bu iki televizyon arasında Grundig için 100hz diye okudum bu forumda, Samsung zaten 50hz biliyorum. Bazen ikiside aynı fiyat al Samsung'u geç diyorum kendime bazen de 100hz olsun sonra pişman olmayayim istiyorum. Arada kaldım arkadaşlar bir yardımcı olun bu fiyat aralığında başka bir model tavsiyesi de olabilir.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guilty Crown -- 6 Temmuz 2017; 1:3:8 >

• kuzenim 55ku7000 aldı evinde deneme fırsatım oldu. trt 4k filan da izledim. güzel tv ama 50hrz olmasından ötürü görüntü çok da iç açıcı hayretler içinde bırakacak gibi netlik hissi vermedi bana. 100hrz grundig almanız daha iyi olacaktır kanaatimce. tabi onda da clouding sık rastlanır bir sorunmuş, forumdaki başlığından okuduğum kadarıyla. ama görüntü fark edilir seviyede 50hrz modellerden iyiymiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grundig sitesinde özellikleri kisminda UHD+ : 50Hz diye bir ibare var bu ne demek acaba bilenler açıklayabilir mi? Acaba 100Hz değil mi demek oluyor ki?

www.grundig.com.tr
    GRUNDIG – Tüketici Elektroniği ve Ev Aletleri
    http://www.grundig.com.tr/uhd-tv/49-vlx-8600-bp-immensa-tv.html

• 90 beygir ww jetta mı alırsınız 130 beygir fiat albea mı? beygiri yüksek diye albea alırım diyosanız gidin grundig alın :)
  • Televizyon araştırmasındayım ve bende bir konu açmış olsaydım sizinle aynı şeyleri yazardım. Fiyat yükselişinden kullanım amacımıza kadar

Grundig işine ben bulaşmama taraftarıyım. Güven vermiyor bana. 50ku7000 iyi bir tv gidip test etme fırsatım da oldu. Bir de şu modellere göz atabilirsin. Lg 49uh610v Lg 49uh650v ve Lg 49uj630v. Son yazdığım model 2017 diğerleri 2016 modeller. Ayrıca son yazdığım model vatanda iki gün önce gece kampanyasında 2700'e kadar düştü. Gidip görmeden almak istemedim. Şimdi pişmanım. Tekrar düşmesini bekliyorum

• Valla hocam gidiyorum geliyorum gidiyorum geliyorum şeytan diyor bas siparişi çok düşündün kaç haftadır inceliyorum.

Samsung alayim smarti iyi input lag yok ps4de oyun moduyla iyi is çıkarır belki diyorum sonra grundig 55" olani da ayni fiyata geliyor ses sistemi de güzel zaten 100hz teknosada baktığım kadarıyla hoşuma da gitti

Ama gel gelelim nihai karari veremiyorum attiginiz LGlere de baktim son attığınız 2017 dediğinizi de beğendim ama Samsung a karşı ne durumda sizce?

• Guilty Crown kullanıcısına yanıt
    hocam önereceğim 2 modelden biri al başkasıyla kafanı karıştırma, ikisi de va paneldir ips e bulaşmam yerinde olsam

lg 50uh635 (bende 58 inci var inanılmaz mennunum)
    samsung 50ku7000

iki tv de 50 hz dir, ama takılmayın buna hareketli görüntü işlemede iyi tv ler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG vs grundig
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kamasiz K kullanıcısına yanıt
    Lg nin fiyati sanirsam 3300 civarlarında çok yüksek benim için Samsung'a yanaşiyorum git gide. Video formatlarinda ve altyazilarda sıkıntı çekmem heralde samsungla ps4 pro performansı da kötü olmazsa benim işimi görür.

• Dün gece Samsung siparişini verdim bekliyorum.

Bence en mantıklı kararı aldım kendime göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Guilty Crown

Dün gece Samsung siparişini verdim bekliyorum.

Bence en mantıklı kararı aldım kendime göre

Hayırlı olsun hocam. Kaç paraya nereden sipariş verdiniz?
    Bende araştırmayı bırakabilirsem LGuj630v modelini gittigidiyordan vermeyi planlıyorum.
  • oztub O kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada 2800 küsürdaydi. Acil ihtiyaç da duyunca daha fazla beklememeye karar verdim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guilty Crown

Hepsiburada 2800 küsürdaydi. Acil ihtiyaç da duyunca daha fazla beklememeye karar verdim hocam.

Anladım tekrar hayırlı olsun. Ben hepsiburadaya güvenmekte sıkıntı çekiyorum işin gerçeği. Satıcı yorumları ve puanlamaları pek açık değil. Ürümn elinize ulaştıktan sonra hangi satıcıdan aldığınızı ve memnun kalıp kalmadığınızı da yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.
  • keşke lg uj serisinden alsaydınız fiyatlar neredeyse artıları direct led panel 10 bit (8 bit+ frc) ayrıca ips olduğu halde siyahları fena değil ve ışık sızması yok giriş seviyesi model olmasına rağmen diğer markaların orta seviyelerinden daha güzel görüntüsü vardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.