Şimdi Ara

Samsung 51D490 icin gozluk tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yarin bir aksilik olmazsa Samsung 51D490 televizyonum gelecek. Onun icin 3D gozluk arayisindayim ebay'de 3050 modelini buldum bayaa ucuz geldi bana 26$ kargo dahil. 3500 modeli var bir de 51$ ama iki kati fiyat farkini hakedecek sadece sarjli pil olmasi mi? Goruntu bakimindan farki olur mu acaba? Kullanim rahatliginda falan?

Kullanan arkadaslar bi tavsiyede bulunursa sevinirim...

• Samsung 51D490 hayırlı olsun..
    nerden kaça aldın?
  • Tesekkurler.

Garantiden yeni tv verdikleri icin o geldi. Istanbul bilisimden 2010 nisan ayinda 50C450 almistim. Cuma gunu servisten arkadaslar gelip aldilar televizyonu. Yapilamadigindan yenisini vericez dediler. Suan muadili olan urun de 51D490 onun icin onu vericez dediler. Bugun kargoya vereceklermis bakalim :)

Bu arada istanbul bilisime de hayran kaldim ve tesekkurlerimi bir borc bilirim. Bu kadar hizli olacaklarini hic sanmiyordum. Hem de yeni tv vereceklerini :) Hatta 3D vereceklerini...
    Gecen cuma aldilar tv'yi. Bugun yenisini kargoya veriyolar. Daha 1 hafta bile olmadi ki arada cumartesi pazar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeSSiZz -- 8 Aralık 2011; 17:14:29 >
  • güzel iş..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.