Şimdi Ara

Samsung 51D550 3D plazma Kullanıcıları (120. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.736
Cevap
28
Favori
184.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar küçük bir yardım lazım ama, aradım hiçbiryerde bulamıyorum . Elimde 3 tane vardı nereye attım, koydum hatırlayamıyorum.

Logitech usb uzatıcı kablosu lazım bana. Elinde olan, ihtiyaç duymayan varsa kargo masrafı bana ait alabilirim...

http://img856.imageshack.us/img856/4996/img0160f.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiLaLo

Arkadaşlar küçük bir yardım lazım ama, aradım hiçbiryerde bulamıyorum . Elimde 3 tane vardı nereye attım, koydum hatırlayamıyorum.

Logitech usb uzatıcı kablosu lazım bana. Elinde olan, ihtiyaç duymayan varsa kargo masrafı bana ait alabilirim...

Artı olarak yeni resimlerim bunlar. Henüz detaylandırma işine giremedim malum şartlar zor :)

• Arkadaşlar küçük bir yardım lazım ama, aradım hiçbiryerde bulamıyorum . Elimde 3 tane vardı nereye attım, koydum hatırlayamıyorum.

Üstteki resimlerin dizilişini ben ve hanım şekillendirdik, umarım başarılı olmuştur :)
  • LiLaLo tekrardan güle güle otur çok güzel olmuş oturma odan gerçekten :))

Bende Allaha şükür aynen bildiğin gibi devam ediyorum ve mümkün olduğunca elektronik ürünlerden uzak duruyorum, sebep olarak ise Allah izin verirse 1 aya bebeğimiz dünyaya geliyor o yüzden masrafı farklı yerlere kaydırdık :)))
  • Arkadaslar bende samsung tablet var. Tabletin kendi usb kablosunu 51d ye bağlasam tabletteki goruntuyu tv ye almam mumkun olurmu acaba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

LiLaLo tekrardan güle güle otur çok güzel olmuş oturma odan gerçekten :))

Bende Allaha şükür aynen bildiğin gibi devam ediyorum ve mümkün olduğunca elektronik ürünlerden uzak duruyorum, sebep olarak ise Allah izin verirse 1 aya bebeğimiz dünyaya geliyor o yüzden masrafı farklı yerlere kaydırdık :)))

Teşekkür ederim.

Allah analı babalı büyütsün üstadım. Tarif edilmez bir duygu. Bizim prenses 3'üne basdı :)
    Masraf konusunda sana katılıyorum, ummadığın hesaplar çıkıyor ortaya aman dikkat derim :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: calkas

Arkadaslar bende samsung tablet var. Tabletin kendi usb kablosunu 51d ye bağlasam tabletteki goruntuyu tv ye almam mumkun olurmu acaba.

Cevap verecek kimse yok mu? Biraz araştırdım, HDMI Adaptör EPL-3PHPBEG almak gerekiyor anladığım kadarı ile. Birde EPL-3PHPBE var. Farkını bilen var mı? Hangisini almak gerekir.
  • S.a. Arkadaşlar.
    Az önce 51D550 TVim için hem android de hemde ios da Zappo TV adından bir uygulama denedim. Harika çalışıyor.
    TV yi networke bğladıktan sonra program sayesinde facebook,youtube, picasa üzerindeki bilgilerinizi veya aramalarınızı , videolarınızı paylaşabiliyorsunuz.
    Benim çok hoşuma gitti. Paylaşmak istedim.
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

Arkadaşlar tv ye benim gibi hdd den blueray izlemek için sık sık usb hdd takıp çıkaranlara sesleniyorum. Bugün usb yi çıkarırken tv nin usb sinin içindeki siyah birşeyle beraber çıktı. Sonra saatlerce tırnak makasıyla kablonun içindeki parçayı parça parça kullanılamaz halde çıkarttıktan sonra intehar girişiminde bulunmadan önce gidip tv ye bakmak istedim. Sonra ikinci usb de hdd yazısı olmadığından korkarak taktım ve çok şükürki ikinci usb de hdd yi tanıdı. Sonra içinden parça çıkan usb girişine taktığımda ne göreyim ? oda çalıştı :D Şimdi akıllandım ve bir çoğaltıcı alıp hep tv nin üstünde bırakacağım. Koparsa o kopar . Siz siz olun çok dikkat edin ve benim gibi çoğaltıcı alıp ona tak çıkar yapın.

Bu yazını okuduktan sonra gittim internetten Logitech Usb uzatıcı kablo sipariş verip aldım :)

Logitech Z906 ses sistemi alacam almışken kablomda takım olsun dedim, saolasın tavsiyen için...Masaya sabitledim bile usb uzatıcısını :d
  • quote:

quote:

Arkadaşlar tv ye benim gibi hdd den blueray izlemek için sık sık usb hdd takıp çıkaranlara sesleniyorum. Bugün usb yi çıkarırken tv nin usb sinin içindeki siyah birşeyle beraber çıktı. Sonra saatlerce tırnak makasıyla kablonun içindeki parçayı parça parça kullanılamaz halde çıkarttıktan sonra intehar girişiminde bulunmadan önce gidip tv ye bakmak istedim. Sonra ikinci usb de hdd yazısı olmadığından korkarak taktım ve çok şükürki ikinci usb de hdd yi tanıdı. Sonra içinden parça çıkan usb girişine taktığımda ne göreyim ? oda çalıştı :D Şimdi akıllandım ve bir çoğaltıcı alıp hep tv nin üstünde bırakacağım. Koparsa o kopar . Siz siz olun çok dikkat edin ve benim gibi çoğaltıcı alıp ona tak çıkar yapın.

Bu yazını okuduktan sonra gittim internetten Logitech Usb uzatıcı kablo sipariş verip aldım :)

Logitech Z906 ses sistemi alacam almışken kablomda takım olsun dedim, saolasın tavsiyen için...Masaya sabitledim bile usb uzatıcısını :d

bu sisteme logitech gitmez dostum yaaa....

gidip philips sound bar al.. 5120 modeli teknosada vardı galiba... indirimdeyken al hemen... hem kablo pisligide olmaz..
    link:http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/hoparlor/1396/110100657/philips_hts_5131_12_soundbar
    benden sana tavsiye...

Birde hala su ekranda parlama yokmu deli ediyor beni... :))))

• quote:

Orijinalden alıntı: yuémcé

quote:

quote:

gidip philips sound bar al.. 5120 modeli teknosada vardı galiba... indirimdeyken al hemen... hem kablo pisligide olmaz..
    link:http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/hoparlor/1396/110100657/philips_hts_5131_12_soundbar
    benden sana tavsiye...

Haydaaaaaa gelde buradan yak oldu :)

Yanlız bana multimedya sistem lazım o da log z906 . Ps3, dsmart hd, Usb filmler vs... bar sadece önden verecek sei ben ise dağıtacam sistemi :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

benden sana tavsiye...

Yanlız bana multimedya sistem lazım o da log z906 . Ps3, dsmart hd, Usb filmler vs... bar sadece önden verecek sei ben ise dağıtacam sistemi :)

eheheh ilk basta herkes oyle der....

bence sen ilk teknosaya git sound barı yakından dinle... bütün avsivinle gitki sesi yakın temas al...
    sonra fikrin ve zikrin degisir zaten.... Bu arada tek hdmi kabloyla isi bitirirsin... HDMI ARC olayı war cunku bildigim tek bir kabloyla çoklu aktarım oluyordu..... Tv ler destekliyordu...
    sesi yaymak apt dairesinde pek mumkun olmuyor... logitech te kodecler pek iyi calismıyor.. tamam ses iyi ve yuksek ama detay yok......

Dsotum bana inan ve guven, ben bisi diyorsan bir incele pisman olmazsın...
    az cok beni taniyorsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuémcé -- 17 Eylül 2012; 13:50:52 >
  • Birde Philips HM5000 Media Player wardı...
    PC deki goruntu ve sesi kablosuz direk tv ye aktariyordu... Super bir olaydı... Onuda oğren belki işine yarar...

Programın adı: Philips Wi-Fi Media Connect

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuémcé -- 17 Eylül 2012; 13:49:31 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

benden sana tavsiye...

eheheh ilk basta herkes oyle der....

bence sen ilk teknosaya git sound barı yakından dinle... bütün avsivinle gitki sesi yakın temas al...
    sonra fikrin ve zikrin degisir zaten.... Bu arada tek hdmi kabloyla isi bitirirsin... HDMI ARC olayı war cunku bildigim tek bir kabloyla çoklu aktarım oluyordu..... Tv ler destekliyordu...
    sesi yaymak apt dairesinde pek mumkun olmuyor... logitech te kodecler pek iyi calismıyor.. tamam ses iyi ve yuksek ama detay yok......

Dsotum bana inan ve guven, ben bisi diyorsan bir incele pisman olmazsın...
    az cok beni taniyorsun..

Hdmi arc olayını biraz açarmısın anlayabilmiş değilim vallahi..
  • quote:

Birde Philips HM5000 Media Player wardı...
    PC deki goruntu ve sesi kablosuz direk tv ye aktariyordu... Super bir olaydı... Onuda oğren belki işine yarar...

Programın adı: Philips Wi-Fi Media Connect

Bunu uaz önce inceledim ve kafamdaki projeden bir farkı olmadığına karar verdim.Şöyleki ;

Şimdi logitech z906 ı alıp yanına logitech wireless speaker adapter almayı düşünüyorum. Buradan ses sistemine bluetooth vasıtasıyla Laptop, telefon vs hepsini wireless olarak aktarabiliyorum, ses kaybı yaşamadan. Bunun yanında samsung wireless adaptörünüde eklediğim zaman tv'yi ditek laptop ekranı olarak kullanıp smarttv elde etmiş oluyorum. İstediğimi kablosuz her an gerçekleştirebilirim :)

Sence bu şekilde hem maliyet daha aza indirgenmiş olup hemde daha iyi sonuç elde etmezmiyim ?
  • cumartesi gunu durup dururken goruntu gitti, 51D550 televizyon açılmıyor.. Fişi taktığımızda çıt çıt ses geliyor, sol alt köşedeki kırmızı led yanıyor sönüyor, televizyon kendini açmaya çalışıyor, ama açamıyor.

hemen servisi çağırdık, ama çok yoğun olduklarından salı gününe randevu verdiler.. şikayet sitelerinden bu arızanın başka kişilerin de başına geldiğini gördüm. ben de burada paylaşmak istedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heavy1

cumartesi gunu durup dururken goruntu gitti, 51D550 televizyon açılmıyor.. Fişi taktığımızda çıt çıt ses geliyor, sol alt köşedeki kırmızı led yanıyor sönüyor, televizyon kendini açmaya çalışıyor, ama açamıyor.

hemen servisi çağırdık, ama çok yoğun olduklarından salı gününe randevu verdiler.. şikayet sitelerinden bu arızanın başka kişilerin de başına geldiğini gördüm. ben de burada paylaşmak istedim...

garanti varsa sıkıntı etmeyin herşey hallolur.
  • Evet 2 yıl garanti var, TV daha 9. ayında.. ama servis sallamıyor pek, salıya geliriz, saat veremeyiz falan diyorlar.. çalışan insanız, bizim için zor yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heavy1

cumartesi gunu durup dururken goruntu gitti, 51D550 televizyon açılmıyor.. Fişi taktığımızda çıt çıt ses geliyor, sol alt köşedeki kırmızı led yanıyor sönüyor, televizyon kendini açmaya çalışıyor, ama açamıyor.

walla iyiki bozulmus... üzülmeee vede
    serviste yapamazda tv'yi parani geri verirlerde sende LG serisi yeni ledlerden alirsin...

• iyi geceler sevgili ps51d550c1w kullanıcıları :) bugün başımıza gelen talihsiz olayı sizinle paylaşmak, yardım almak ve de yaşanan süreç ile ilgili sizide bilgilendirmek amacıyla yazıyorum :) 2 bucuk yasındaki akrabam malum marka tv mizin ekranını sarımsak ezeceği ile çatlattı. ses var görüntü yok. aynı dertten muzdarip arkadaşlar olabilir bu panel değişimi kaç liraya yapılıyor bilen varsa alıntı yaparak cevaplaması önemle rica olunur. bildiğim kadarıyla garantiye girmiyor zaten garantiside bitmiş bir cihaz. yaşanan süreci sizinle paylaşırım artık. herkese iyi geceler
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.