Şimdi Ara

Samsung 51D550 3D plazma Kullanıcıları (121. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.736
Cevap
28
Favori
184.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LiLaLo

quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

Arkadaşlar tv ye benim gibi hdd den blueray izlemek için sık sık usb hdd takıp çıkaranlara sesleniyorum. Bugün usb yi çıkarırken tv nin usb sinin içindeki siyah birşeyle beraber çıktı. Sonra saatlerce tırnak makasıyla kablonun içindeki parçayı parça parça kullanılamaz halde çıkarttıktan sonra intehar girişiminde bulunmadan önce gidip tv ye bakmak istedim. Sonra ikinci usb de hdd yazısı olmadığından korkarak taktım ve çok şükürki ikinci usb de hdd yi tanıdı. Sonra içinden parça çıkan usb girişine taktığımda ne göreyim ? oda çalıştı :D Şimdi akıllandım ve bir çoğaltıcı alıp hep tv nin üstünde bırakacağım. Koparsa o kopar . Siz siz olun çok dikkat edin ve benim gibi çoğaltıcı alıp ona tak çıkar yapın.

Bu yazını okuduktan sonra gittim internetten Logitech Usb uzatıcı kablo sipariş verip aldım :)

Logitech Z906 ses sistemi alacam almışken kablomda takım olsun dedim, saolasın tavsiyen için...Masaya sabitledim bile usb uzatıcısını :d

İyi yapmışsın. İnşallah geç olmadan herkes yaparda ufacık birşey yüzünden başlarına sorun gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalsaygin

iyi geceler sevgili ps51d550c1w kullanıcıları :) bugün başımıza gelen talihsiz olayı sizinle paylaşmak, yardım almak ve de yaşanan süreç ile ilgili sizide bilgilendirmek amacıyla yazıyorum :) 2 bucuk yasındaki akrabam malum marka tv mizin ekranını sarımsak ezeceği ile çatlattı. ses var görüntü yok. aynı dertten muzdarip arkadaşlar olabilir bu panel değişimi kaç liraya yapılıyor bilen varsa alıntı yaparak cevaplaması önemle rica olunur. bildiğim kadarıyla garantiye girmiyor zaten garantiside bitmiş bir cihaz. yaşanan süreci sizinle paylaşırım artık. herkese iyi geceler

Böyle yazılara çok üzülüyorum yaa. Benimde başıma geldiği için biliyorum hissettiğinizi :( Nerden kaça panel bulunur bilmiyorum ama tv çok ucuz olduğu için hemen hemen aynı paraya geliyor. Senin bu durumda yapman gereken , tv nin marka modeli bir kağıda yazılıp kıran akrabanın velisine vermek :) Artık teknosada sabah 6 da sırayamı girer bilmem :) Çok geçmiş olsun . Umarım halledersin.
  • quote:

quote:

iyi geceler sevgili ps51d550c1w kullanıcıları :) bugün başımıza gelen talihsiz olayı sizinle paylaşmak, yardım almak ve de yaşanan süreç ile ilgili sizide bilgilendirmek amacıyla yazıyorum :) 2 bucuk yasındaki akrabam malum marka tv mizin ekranını sarımsak ezeceği ile çatlattı. ses var görüntü yok. aynı dertten muzdarip arkadaşlar olabilir bu panel değişimi kaç liraya yapılıyor bilen varsa alıntı yaparak cevaplaması önemle rica olunur. bildiğim kadarıyla garantiye girmiyor zaten garantiside bitmiş bir cihaz. yaşanan süreci sizinle paylaşırım artık. herkese iyi geceler

Böyle yazılara çok üzülüyorum yaa. Benimde başıma geldiği için biliyorum hissettiğinizi :( Nerden kaça panel bulunur bilmiyorum ama tv çok ucuz olduğu için hemen hemen aynı paraya geliyor. Senin bu durumda yapman gereken , tv nin marka modeli bir kağıda yazılıp kıran akrabanın velisine vermek :) Artık teknosada sabah 6 da sırayamı girer bilmem :) Çok geçmiş olsun . Umarım halledersin.

aldığımızda 2.900 liraydı diye hatırlıyorum. şimdi teknosaya baktım 1700 liraya inmiş. iyi temennileriniz için teşekkürler :)
  • 51d550'nin ekran kırılma çatlama olayları gittikçe artıyor.Bende 6 ay içerisinde aynı şey 2 kez başıma geldi,2011 kasımında benim ufaklık oyun konsolu kumandasıyla kırdı,2 ay sonra tekrar aynısını aldım,2012 nisanında bu sefer koşarken elindeki plastik oyuncak carpmış,yine kırıldı.Şimdi yaklaşık 6 aydır evimde tv yok sayılır,20 inch monitorle idare ediyorum.Yeni bir cihazda almaya tırsıyorum açıkçası.
    Bilginiz olsun,sigorta yoksa başka türlü tadil ettirilmiyor.Garantisi devre dışı kalıyor.Ekran değişimi için 1500 TL'den az isteyende yok.Bir aralar tamircilerde bir söylenti vardı,çin yapımı ucuz paneller piyasaya girecek diye,hertürlü tv'ye adapte edilecekmiş,ama hala bir gelişme yok.BVirşey duyan olursa buraya yazsın lütfen,benimki hala evde dekor olarak duruyor.
    Siz siz olun,büyük ekran tv aldıysanız gidip 100 tl daha verip muhakkak eşya sigortası yaptırın.Benim başıma gelmez demeyin,bana 2 kez oldu çünkü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyinn

51d550'nin ekran kırılma çatlama olayları gittikçe artıyor.Bende 6 ay içerisinde aynı şey 2 kez başıma geldi,2011 kasımında benim ufaklık oyun konsolu kumandasıyla kırdı,2 ay sonra tekrar aynısını aldım,2012 nisanında bu sefer koşarken elindeki plastik oyuncak carpmış,yine kırıldı.Şimdi yaklaşık 6 aydır evimde tv yok sayılır,20 inch monitorle idare ediyorum.Yeni bir cihazda almaya tırsıyorum açıkçası.
    Bilginiz olsun,sigorta yoksa başka türlü tadil ettirilmiyor.Garantisi devre dışı kalıyor.Ekran değişimi için 1500 TL'den az isteyende yok.Bir aralar tamircilerde bir söylenti vardı,çin yapımı ucuz paneller piyasaya girecek diye,hertürlü tv'ye adapte edilecekmiş,ama hala bir gelişme yok.BVirşey duyan olursa buraya yazsın lütfen,benimki hala evde dekor olarak duruyor.
    Siz siz olun,büyük ekran tv aldıysanız gidip 100 tl daha verip muhakkak eşya sigortası yaptırın.Benim başıma gelmez demeyin,bana 2 kez oldu çünkü..

Çok doğru söylüyorsun. Eşya sigortası şart . Ama ben tv yi çocuk yapmayarak , ve çocuk sokmayarak sağlam tutmaya çalışıyorum :) Televizyon yine ucuz da benim 5000 tl lik pc mi havaya uçurmuş yeğenim. Hala nasıl yaptığını söylemedi . Sanırım psu nun voltaj ayarını değiştirmiş. Başka türlüde uçamaz zaten.
  • quote:

quote:

51d550'nin ekran kırılma çatlama olayları gittikçe artıyor.Bende 6 ay içerisinde aynı şey 2 kez başıma geldi,2011 kasımında benim ufaklık oyun konsolu kumandasıyla kırdı,2 ay sonra tekrar aynısını aldım,2012 nisanında bu sefer koşarken elindeki plastik oyuncak carpmış,yine kırıldı.Şimdi yaklaşık 6 aydır evimde tv yok sayılır,20 inch monitorle idare ediyorum.Yeni bir cihazda almaya tırsıyorum açıkçası.

Çok doğru söylüyorsun. Eşya sigortası şart . Ama ben tv yi çocuk yapmayarak , ve çocuk sokmayarak sağlam tutmaya çalışıyorum :) Televizyon yine ucuz da benim 5000 tl lik pc mi havaya uçurmuş yeğenim. Hala nasıl yaptığını söylemedi . Sanırım psu nun voltaj ayarını değiştirmiş. Başka türlüde uçamaz zaten.

öyle olması muhtemel. evvel zaman önce bende hiç anlamadığım halde bilgisarın bios ayarlarına girip rakamlarla oynamıştım. anakart yanmıştı malum
  • quote:

quote:

quote:

öyle olması muhtemel. evvel zaman önce bende hiç anlamadığım halde bilgisarın bios ayarlarına girip rakamlarla oynamıştım. anakart yanmıştı malum

İşte insan kaşınmadan anlamıyor yapması gerekeni. Aynı hırsız girdikten sonra kamera alarm taktırmak gibi birşey. Halbuki önce takılsa girmeyecek :)
  • televizyonun tamiri için samsung yetkilisi 1400 tl istedi. kabul etmedik 200 liraya televizyonu onlara iade ettik son durumu merak edenler içindi bu mesaj
  • quote:

televizyonun tamiri için samsung yetkilisi 1400 tl istedi. kabul etmedik 200 liraya televizyonu onlara iade ettik son durumu merak edenler içindi bu mesaj

Geçmiş olsun.Moral bozucu şeyler ama cana gelmesin diyoruz.

Su baskını, hırsızlık, yangın ve yukarıdaki benzeri elektronik eşyaları kapsayan bir ev sigortası yaklaşık kaça mal olur acaba. Yapmakta fayda varda yapmıyoruz malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calkas

quote:

televizyonun tamiri için samsung yetkilisi 1400 tl istedi. kabul etmedik 200 liraya televizyonu onlara iade ettik son durumu merak edenler içindi bu mesaj

Su baskını, hırsızlık, yangın ve yukarıdaki benzeri elektronik eşyaları kapsayan bir ev sigortası yaklaşık kaça mal olur acaba. Yapmakta fayda varda yapmıyoruz malesef.

sağolun. şimdi yeni tv araştırmasındayız LG sorduk adamlar ilk sene ücretsiz kasko dediler sonra uzatılıyormuş galiba.
  • quote:

Pehhh sanki yeni tv satıyorlar ...

çok geçmiş olsun ..
  • quote:

quote:

quote:

televizyonun tamiri için samsung yetkilisi 1400 tl istedi. kabul etmedik 200 liraya
    televizyonu onlara iade ettik son durumu merak edenler içindi bu mesaj

Su baskını, hırsızlık, yangın ve yukarıdaki benzeri elektronik eşyaları kapsayan bir ev
    sigortası yaklaşık kaça mal olur acaba. Yapmakta fayda varda yapmıyoruz malesef.

sağolun. şimdi yeni tv araştırmasındayız LG sorduk adamlar ilk sene ücretsiz kasko
    dediler sonra uzatılıyormuş galiba.

Öncelikle geçmiş olsun...

Eğer 51 d 550'den memnun kaldıysanız, yeni versiyonu 51 e 551 olarak çıktı...

Yenilikler; real black panel, dahili wi-fi ve internet tv özelliği (smart tv)...

Henüz piyasada pek yaygın olmasada, evkurlarda 2 gözlük dahil kampanya fiyatı:
    bonusa 12 taksit 1900 lira...

Sanırım samsung 51 d 550'den, lg 50 pm 6800'e geçerseniz hayal kırıklığına
    uğrayabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VamosMurat -- 20 Eylül 2012; 16:39:41 >
  • quote:

quote:

Pehhh sanki yeni tv satıyorlar ...

çok geçmiş olsun ..

sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pijama61 -- 20 Eylül 2012; 19:35:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VamosMurat

quote:

quote:

quote:

televizyonun tamiri için samsung yetkilisi 1400 tl istedi. kabul etmedik 200 liraya
    televizyonu onlara iade ettik son durumu merak edenler içindi bu mesaj

Su baskını, hırsızlık, yangın ve yukarıdaki benzeri elektronik eşyaları kapsayan bir ev
    sigortası yaklaşık kaça mal olur acaba. Yapmakta fayda varda yapmıyoruz malesef.

sağolun. şimdi yeni tv araştırmasındayız LG sorduk adamlar ilk sene ücretsiz kasko
    dediler sonra uzatılıyormuş galiba.

Eğer 51 d 550'den memnun kaldıysanız, yeni versiyonu 51 e 551 olarak çıktı...

Yenilikler; real black panel, dahili wi-fi ve internet tv özelliği (smart tv)...

Henüz piyasada pek yaygın olmasada, evkurlarda 2 gözlük dahil kampanya fiyatı:
    bonusa 12 taksit 1900 lira...

Sanırım samsung 51 d 550'den, lg 50 pm 6800'e geçerseniz hayal kırıklığına
    uğrayabilirsiniz...

yahu bir sorun var galiba üstteki mesajıda bu mesajıda 2 kere alıntı yaptım mesajım gözükmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pijama61 -- 20 Eylül 2012; 19:44:50 >
  • benim telde dsmartın mesaj logosu iz olarak kaldı geçer diye bekledim...panel temizleme aracı kullandım ne yaptıysam 1 aydır geçmedi...merkezi aradım büyük ihtimal garanti kapsamına girmez kullanıcı hatası panel yanması dedi....şoktayım....ben aldığıma biraz pişman oldum...keşke panasonic alsaydım...fiyatı cezbetti bunu aldık.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: waffenss

benim telde dsmartın mesaj logosu iz olarak kaldı geçer diye bekledim...panel temizleme aracı kullandım ne yaptıysam 1 aydır geçmedi...merkezi aradım büyük ihtimal garanti kapsamına girmez kullanıcı hatası panel yanması dedi....şoktayım....ben aldığıma biraz pişman oldum...keşke panasonic alsaydım...fiyatı cezbetti bunu aldık.....

Panasonic almış olsaydınız aynısı olacaktı, sonuçta plazma panel bunlar. Ben 1 seneyi geçti maşallah tık, iz miz yok. ekran temizlemeyi çalıştırın sık sık. birde size önerim yatmadan evvel 30 kendi kpanması için ayarlayın ve ekran temizliğini açın sonra uykuya dalın :D bişicikler kalmaz . ben öyle yapıyorum ara sıra
  • quote:

quote:

benim telde dsmartın mesaj logosu iz olarak kaldı geçer diye bekledim...panel temizleme aracı kullandım ne yaptıysam 1 aydır geçmedi...merkezi aradım büyük ihtimal garanti kapsamına girmez kullanıcı hatası panel yanması dedi....şoktayım....ben aldığıma biraz pişman oldum...keşke panasonic alsaydım...fiyatı cezbetti bunu aldık.....

Panasonic almış olsaydınız aynısı olacaktı, sonuçta plazma panel bunlar. Ben 1 seneyi geçti maşallah tık, iz miz yok. ekran temizlemeyi çalıştırın sık sık. birde size önerim yatmadan evvel 30 kendi kpanması için ayarlayın ve ekran temizliğini açın sonra uykuya dalın :D bişicikler kalmaz . ben öyle yapıyorum ara sıra

12 saat ekran temizlemeyi açık bıraktım ama gitmedi.........samsung servisi bunun kullanıcı hatası olduğunu söyledi tüketici haklarına gideceğim....
  • quote:

quote:

quote:

benim telde dsmartın mesaj logosu iz olarak kaldı geçer diye bekledim...
    panel temizleme aracı kullandım ne yaptıysam 1 aydır geçmedi...merkezi aradım
    büyük ihtimal garanti kapsamına girmez kullanıcı hatası panel yanması dedi....
    şoktayım....ben aldığıma biraz pişman oldum...keşke panasonic alsaydım...
    fiyatı cezbetti bunu aldık.....

Panasonic almış olsaydınız aynısı olacaktı, sonuçta plazma panel bunlar.
    Ben 1 seneyi geçti maşallah tık, iz miz yok. ekran temizlemeyi çalıştırın sık sık.
    birde size önerim yatmadan evvel 30 kendi kpanması için ayarlayın ve ekran
    temizliğini açın sonra uykuya dalın :D bişicikler kalmaz . ben öyle yapıyorum ara sıra

12 saat ekran temizlemeyi açık bıraktım ama gitmedi.........
    samsung servisi bunun kullanıcı hatası olduğunu söyledi tüketici haklarına gideceğim....

Plazma tv'lerde malesef ekran yanığı (yani iz kalması) hala çözülemedi. Plazma tv'ler;
    doğal renkleri, reaksiyon süresi, 3d başarısı ve göreceli düşük fiyatı için tercih edilir,
    lakin bunun bir bedeli vardır; ilk 200 saat rodaj sürecindeki yoğun bakımı ve ekran
    yanığına karşı sürekli dikkatli olma zorunluluğudur...

Özellikle 2012 plazmalarda ekran yanığına karşı Samsung'un Panasonic'ten
    çok daha dirençli olduğu testlerle tecrube edilmiştir. Panasonic'in en tepe plazması
    vt 50 serisinde bile dikkat etmezseniz çabucak ekran yanığı oluşur...

Eğer ekran iz geçici ise (image retention) temizleme süreci başarılı olur,bir süre
    birkaç kez tekrarlanması faydalı olabilir, ancak iz kalıcı ise (bur in) malesef
    yapılacak bir şey yok...
  • İze takılmayın.ben konunun baslarında yazmıştım kanald logosu izi kaldi diye.halen Oyle kullanıyorum.beyazda belli oluyor sadece.o da bayağı dikkatli baktığında.

10 ay oldu tv yi kullanıyorum.

Tüketici hakem heyetine de başvursanız bir cevap alamazsınız diye dusunuyorum ama Hayirlisi olsun.
  • Nasıl yapılıyor bu ekran temizleme ?
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.