Şimdi Ara

Samsung 530U4B-S02TR ULTRABOOK KULLANANLAR KULÜBÜ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
9
Favori
42.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bilgisayarı iki gün önce aldım söylendiği gibi kalan süre 6.5 saat olmadı pil için. yüzde seksen maksimumluk pil dolumuna ayarladım onda da bilgisayarı açtığımda sadece netteyken 3 saat kaldı dedi yüzde seksen pil için. bunun nedeni ne olabilir.

birde resimdeki gibi gösteriyor sıcaklıkları bilgisayar işlemci hep 50 derece civarı ısınıyor normal net kullanımında şarjda değilken. zaten elimden geldiğince şarjda kullanmayı düşünmüyorum bilgisayarın pil ömrü kısalmasın diye.

Samsung 530U4B-S02TR ULTRABOOK KULLANANLAR KULÜBÜ

• ayrıca bilgisayarım en hızlı 40 saniyede açılıyor pilde kullandığım için mi bu böyle yoksa bir problem mi var yoksa normal mi :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilici88

arkadaşlar ben bilgisayarı iki gün önce aldım söylendiği gibi kalan süre 6.5 saat olmadı pil için. yüzde seksen maksimumluk pil dolumuna ayarladım onda da bilgisayarı açtığımda sadece netteyken 3 saat kaldı dedi yüzde seksen pil için. bunun nedeni ne olabilir.

birde resimdeki gibi gösteriyor sıcaklıkları bilgisayar işlemci hep 50 derece civarı ısınıyor normal net kullanımında şarjda değilken. zaten elimden geldiğince şarjda kullanmayı düşünmüyorum bilgisayarın pil ömrü kısalmasın diye.

Samsung 530U4B-S02TR ULTRABOOK KULLANANLAR KULÜBÜ

ben de mi sorun var anlamıyorum ki. şuan alette 5. saatim %35teyim 2 saatim daha var diyor..

• sen hangi modda kullanıyorsun ki ve ne için kullanıyorsun ben en fazla word kullandım belki iki tane de youtubedan video izledim çok garip belki zamanla daha iyi gider pil bu daha ikinci yada üçüncü şarjı?
  • Ben daha pilin 5 saat gittigini görmedim pcde.Ama şu an yarım saatlik bir artış var.İlk aldıgımda 3 saat dayanırken şu an 3.5 saat gidiyor bazen 4 saate çıkıyor.Tabi pil yüzde 80 modunda ve güç tasarrufu modunda .Pcyi alalı bir hafta oldu.
    Dying fetus
    senın makınenin pil ömrü gerçekten çok iyi.
  • Bİrde bu bilgisayarın webcam ayarı var mıdır?Msnde webcam istedigim gibi degil.KAranlık çıkıyor biraz
  • Arkadaşlar, vatanda şu anda bu ultrabook'un fiyatı (NP530U4B-S02TR) 1.772 TL'ye düşmüş... Sizler kaça almıştınız, zannediyorum fiyat çok makul bir seviyeye gelmiş şu anda???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burocks

Arkadaşlar, vatanda şu anda bu ultrabook'un fiyatı (NP530U4B-S02TR) 1.772 TL'ye düşmüş... Sizler kaça almıştınız, zannediyorum fiyat çok makul bir seviyeye gelmiş şu anda???

dostum fiyat iyi. ben bimeksden 1740 a ptesi aldm ama sadece teşhir falan var diye, kapalı kutusunu konyadan ankaraya getirttim bir ton uğraş oldu. yani kapalı kutusu varsa bence kaçırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: telliibrahim

benim cihaz uçtu, önce mavi ekran verdi sonra disk kafa atmaya başladı ve bir daha açılmadı, yepyeni üründe nasıl oluyor daha doğru dürüst kullanmadan, şimdi yedek notebook da yok para da yok yenisini almaya, işler kaldı bir ay

bimeks'ten mi aldın? benimkinde de bad sector sorunu vardı. 1 hafta kullanmadan 2 kez mavi ekran verdi. temiz laptop yok diye iade ettirdiler. şu an bimekste "Seri sonu, teşhir veya kusurlu ürün." diye satılanlar arasında olacak. ucuz diye aldım vakit kaybı oldu o kadar.
  • Galiba forumdaki en sorunsuz cihaz benimki. Maşallah diyelim. Pil performansı ilk şarjlara göre bariz artışta. Bugün yüzde80le 6 saat dengeli modda çalıştırdım. :)
  • çok şükür benim de bir sıkıntım yok.Tek yapmadığım şey ilk aldığım zaman kapalı halde şarj meselesini yapmadım o kadar.Pil kullanımını ayıntılı olarak incelemedim pek ama güç tasarrufunda 3-4 saat fln gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Li_on

quote:

Orijinalden alıntı: telliibrahim

benim cihaz uçtu, önce mavi ekran verdi sonra disk kafa atmaya başladı ve bir daha açılmadı, yepyeni üründe nasıl oluyor daha doğru dürüst kullanmadan, şimdi yedek notebook da yok para da yok yenisini almaya, işler kaldı bir ay

bimeks'ten mi aldın? benimkinde de bad sector sorunu vardı. 1 hafta kullanmadan 2 kez mavi ekran verdi. temiz laptop yok diye iade ettirdiler. şu an bimekste "Seri sonu, teşhir veya kusurlu ürün." diye satılanlar arasında olacak. ucuz diye aldım vakit kaybı oldu o kadar.

yok başka bir yerden aldım, şu an tamirde
  • mesajım bulunsun, kanıma girdiniz zaten dünya kadar borcum var
  • Merhaba,
    Bu bilgisayarı hafta sonu Vatan bilgisayardan aldım. tadını çıkaramadan büyük bir hata yaptım sanırım.
    Dün recovery cd'sini takıp format attım. (kendi çapımda) Driverlar cd'dedir diye için rahattı. Bir de mal gibi disketleri de sıfırladım.
    CD Windowsu yüklediğinde bir süpriz bekliyordu beni. Hiç bir driver yüklü değil. Bir de internete de giremiyorum. Driverları nerden ve nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilir misiniz? Vatan bilgisayardan aldığım gibi yapabilir miyim? Ayrıntılı bir şekilde yardımcı olabilir misiniz?
    Teşekkürler şimdiden
  • quote:

arkadaşlar ben bilgisayarı iki gün önce aldım söylendiği gibi kalan süre 6.5 saat olmadı pil için. yüzde seksen maksimumluk pil dolumuna ayarladım onda da bilgisayarı açtığımda sadece netteyken 3 saat kaldı dedi yüzde seksen pil için. bunun nedeni ne olabilir.

Böyle bir şey yok. Şarjda kullanmanız bilgisayar için en iyi seçenektir. Ömründen kısalması falan söz konusu değil. Pillerin kullanımı ile ilgili şu makaleyi tez elden okumanızı salık veririm:

http://www.enpedi.com/2010/09/notebooklarda-batarya-nasl-kullanlmal.html

Kendisi PCNet editörlerinden birine giydirmiş ayrıca fena halde. Yazının başındaki açıklamayı da okumanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Böyle bir şey yok. Şarjda kullanmanız bilgisayar için en iyi seçenektir. Ömründen kısalması falan söz konusu değil. Pillerin kullanımı ile ilgili şu makaleyi tez elden okumanızı salık veririm:

http://www.enpedi.com/2010/09/notebooklarda-batarya-nasl-kullanlmal.html

Kendisi PCNet editörlerinden birine giydirmiş ayrıca fena halde. Yazının başındaki açıklamayı da okumanızı tavsiye ederim.

arkadaş bana pm atmıştı, neler yapması gerektiğini anlatmıştım. sanırsam dinlemedi beni.. ben hala %100 ile 6-7 saat 8 saat zorlayınca götürebiliyorum.. Şarjda kullanıyorum. zaten şarjdan kesilir dolunca. bunları detaylı şekilde anlattım. kaç hafta oldu pm atalı adama. hala soruyorsun be hocam ayıp sana da..

• arkadaşlar norton 2012nin bitmesine 32 gün kaldı.Hangi virüs programını önerirsiniz esetle norton arasında kaldım :S?
  • benim 7. Ben avast free kurcam yarın bi pcyi toplamam olazım biraz bakım yapmam lazım çok dosya karıştı annem kendi laptopunu bozunca benimküinne dadandı. Ulan masaüstü var babamın pcsi var illa benimki. Avast free sistemi en az yüklendiren antiv. Avg free de olabilir. Eğer özel güvenlik gerektiren bi şey kullanmıyorsan free kullan freelerde en iyi avast ve avg. En çok onlar buluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık 32 de kalmadı :/ 1 yıllık lisans yapayım dedim hepten sıfırlandı.özel güvenlik fln değil ev kullanıcılığı için yani.avast iyi değil diyorlar ama..
    buna da çökmeye uğraşıyorlar ama vermiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: punıısher

artık 32 de kalmadı :/ 1 yıllık lisans yapayım dedim hepten sıfırlandı.özel güvenlik fln değil ev kullanıcılığı için yani.avast iyi değil diyorlar ama..
    buna da çökmeye uğraşıyorlar ama vermiyorum :)

norton kullanıcıya fazla burnunu sokan bir program. avast nasıl iyi değilmiş be? 6 yıldır sürekli kullanıyorum hiçbir şey olmadı.. iyi uyduruyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.