Şimdi Ara

SAMSUNG 55-65 HU 8500 KULLANICILARI GÖRÜŞ VE DENEYİMLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 8500 modelini alan arkadaşların görüş tavsiye kullanım ya da diğer bilgi paylaşımlarını bekliyorum.

• Benim de merak ettigim bir suru konu var. Umarim arkadaslar yardimci olur. Mesela bizde digiturk analog olarak geliyor. Bunun yaninda evde uydu yayini da geliyor. Ben tek kablo ile bunlari cihaza baglayabilir miyim ve kanallari nasil arama yapmam lazim
  • bluejean B kullanıcısına yanıt
    Dostum senin ölü piksel olayı noldu. Bence ölü pikselden çok vertikal banding olayı var mı ona dikkat et. Örneğin hiç dikkat ettin mi hareketli sahnelerde hızlı sağa sola dönüşlerde görüntü takılma yapıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brandy79

Dostum senin ölü piksel olayı noldu. Bence ölü pikselden çok vertikal banding olayı var mı ona dikkat et. Örneğin hiç dikkat ettin mi hareketli sahnelerde hızlı sağa sola dönüşlerde görüntü takılma yapıyor mu?
    n11 çekin süresi dolmuş yoksa bende bugün aranızdaydım 6080 t ye gelecek tv en ucuz şuan 6799 tl malesef çogu yerdede kapalı kutusu yok gene tv siz kaldım...
  • Ölü piksel yok hocam kenarlarda cizgi gibi 4-5 piksellik serit gormustum. Meger yayindanmis. Magazada inceledim evdekiyle karsilastirdim ayniydi. Bunda suan iki sorunum biri klavye digeri de yukarida anlattigim cift yayin olayi. Kumanda ile yazmak zor. Android kumanda var.samsung Remote app diye benim android 5.0 la uyumlu olmadigi icin indiremedim.
    Kablosuz klavye ve Mouse kullan çok işe yarıyor. Bu arada oyun oynadınmı hiç performans nasıl
  • quote:

Kablosuz klavye ve Mouse kullan çok işe yarıyor. Bu arada oyun oynadınmı hiç performans nasıl
    Harici klavye maus iyi bir çözüm ama öyle kullanmak istemiyorum. Telefon ile olması lazım yakında çözerim inş. Oyun deneyemedim hanüz. 3D ve bluray performansı güzel. SD görüntüler izlenebilir seviyede diyebilirim. Bu konuyu takip edeceğim. Olumsuzlukları ve yeni çözümleri burdan paylaşacağım. Testlere devam :)
    Ben de paylaşırım. En azından 8500 konusunda bilinmeyen kalmasın :)
    Dün 4K/60 video denedim 5 dk lık. hiç sorunsuz takılmadan oynattı. Kamerası çok güzel işaret parmağıyla kanalları değiştirmek çok hoş olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

n11 çekin süresi dolmuş yoksa bende bugün aranızdaydım 6080 t ye gelecek tv en ucuz şuan 6799 tl malesef çogu yerdede kapalı kutusu yok gene tv siz kaldım...

Dostum bu son fırsatın olabilir. n11.com 5000 TL ve üzeri alışverişlerde 555 TL çek veriyor. Kaçırma derim
  • 6300 tl ye sıfır kapali kutu samsung bayii nden almak üzereyim 9 taksit...
  • 6 300 tl sifir kapali kutu samsung bayii sinden almak üzereyim umarım terslik çıkmaz. ..
  • quote:

quote:

Dostum bu son fırsatın olabilir. n11.com 5000 TL ve üzeri alışverişlerde 555 TL çek veriyor. Kaçırma derim

Alıntıları Göster
    2 gün önce yeni güncelleme çıkmış. Bu akşam güncellerim.
    Yazılım güncelleme dosyası bu sayfada;
    http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/uhd-tv/UE55HU8500LXTK

Kurulumun nasıl yapılacağı da burda yazıyor;
    http://downloadcenter.samsung.com/content/FM/201411/20141121144554382/2014_TV_Firmware_Upgrade_Instruction_T-GFP9DEUC.pdf

• quote:

Orijinalden alıntı: bluejean

http://downloadcenter.samsung.com/content/FM/201411/20141121144554382/2014_TV_Firmware_Upgrade_Instruction_T-GFP9DEUC.pdf

televizyon var olan güncellemeleri otomatik olarak yapması gerekiyor. Güncellemeyi PC ye indirip usb ile tv ye aktarma işi garip geldı dogrusu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bluejean

televizyon var olan güncellemeleri otomatik olarak yapması gerekiyor. Güncellemeyi PC ye indirip usb ile tv ye aktarma işi garip geldı dogrusu

Alıntıları Göster
    TV de sistem güncellemeyi manual yaptım. sizin için güncel yazılım mevcut değildir çıktı. Bu ne güncellemesi acaba

• quote:

6 300 tl sifir kapali kutu samsung bayii sinden almak üzereyim umarım terslik çıkmaz. ..

Sıfır kapalı kutu ise kaçırma artık bence. Fiyatınıda iyi vermişler
    Dostum hiç dikkat ettinmi Tv açınca connection box dan sanki CD rom da Cd sıkışmış gibi gırgır ses geliyor mu aletten?
  • quote:

Dostum hiç dikkat ettinmi Tv açınca connection box dan sanki CD rom da Cd sıkışmış gibi gırgır ses geliyor mu aletten?
    USB ile güncelleme bir tercih. Manuel de güncellenebilir tabi ama dosyanın boyutu 1 GB :) Evde hem uzun sürerdi hem de kotamızdan harcamış olurdum. Güncellemeyi hızlı yaptı. 3 dakika sürmedi.
    Kutudaki ses benim hiç dikkatimi çekmedi sessiz bendeki..
    Yarın teknik servisi ariyim ben. Cihazı acinca kutudan ses geliyor ve bu tv açıkken bile duyuluyor
    Selam,

Sanırım son güncellemeyi yaptınız.Benim cihaz Ct.si kuruldu ve otomatik güncelleme yap deyince güncel diyor.Net den indirip yapmak lazım.
    Fakat bu işlemin geri dönüşü olmuyor.Şu anda cihaz da bir sorun da yok.Siz güncellemeyi yapmışsınız bir değişiklik var mı dikkatinizi çeken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soydan13

Selam,

Sanırım son güncellemeyi yaptınız.Benim cihaz Ct.si kuruldu ve otomatik güncelleme yap deyince güncel diyor.Net den indirip yapmak lazım.
    Fakat bu işlemin geri dönüşü olmuyor.Şu anda cihaz da bir sorun da yok.Siz güncellemeyi yapmışsınız bir değişiklik var mı dikkatinizi çeken.
    Cihaz yeni olduğu için ben herhangi bir değişiklik farketmedim. Fakat cihazı güncel versiyonla kullanmak daha iyi. Mutlaka bir iyileştirme yapılmıştır ki güncelleme çıkarmışlar diye düşünüyorum.
    Cihazın yazılım versiyonuna bakın eğer benim verdiğim linkteki versiyondan eskiyse güncelleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.