Bildirim
samsung 55 h 6500 yoksa lg lb 670 modelimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
6500 daha iyi, bu fiyata nerde buldunuz ? -
N11 de buldum ama hangisini alayim bilemiyorum görüntüsü benim için çok önemli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
karar vermek çok zor arkadaşlar -
LG de sorun çok internet özelliği yavaş, köşelerde kararmalar mevcut kanal düzenlemelerde sıkıntılar var internetten video izlediğinizde atıyor tv ye geçiyor , flash player olmadığından internette her videoyu açmıyor diyorlar kullanıcı yorumlarında ben olsam samsung 6500 ü tercih ederdim 4 çekirdekli işlemci var lg de ise çift çekirdek başım ağrımasın diyorsanız samsung alın. Sırf LG nin bu kronik sorunları yüzünden n 11 den 1950 liraya almış olduğum 47'' lb 670 siparişimi iptal ettim .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakbay06 -- 29 Ekim 2014; 22:21:40 > -
acaba hangisi -
Bende 670v almak üzereyim. Araştırdıkça kafam karıştı. Açıkçası samsung almak istemiyorum. Off of ne alcaz ya -
Ben samsung 40 h 6500 almayı düşünüyorum nasıldır? -
Bende 2 tv arasında kaldım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X