Şimdi Ara

SAMSUNG 55' LED TV PS4 PS5 OYUNCULARA VEYA EV İÇİN BU FİYATA KAÇMAZ.! ;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SAMSUNG 55" LED TV PS4 PS5 OYUNCULARA VEYA EV İÇİN BU FİYATA KAÇMAZ.! ;)

Merhabalar;

**LÜTFEN İLANI TAM OKUYUP ARAYIN SORUN..!**

Ürün alalı 4-5 sene olmuştur hem TV izliyoruz hemde boş vakitlerde PS4 oynuyorum oyunda ekranda herhangi bir sorun yok.!

*SAMSUNG 55" 4K CURVED UHD SMART LED TV DAHİLİ UYDU ALICILI TV ÇALIŞIYOR SES GÖRÜNTÜ SORUNSUZ İZLİYORUZ.!

*SADECE UFAK SORUN EKRAN SİYAH GİBİ ONUN DIŞINDA SORUNU YOK SONRA ŞUYMUŞ BUYMUŞ DEMEYİN.!

**AZ SORUNLU TV BİLGİNİZE.! ;)

Ama Tv izleme modunda ki izliyoruz şu an aktif maçları vs izliyorum *Resimde görüldüğü gibi gölge led ışık sorunu var oda 

Pek rahatsız etmezse görsel olarak tv en ufak başka sorunu yok sordum TV tamircisi ben yaparsam işçilik led vs 700-850TL 

Olur dedi ama elin yatkın ise Aliexpress al 500 Malet dedi benim ne uğraşcak vaktim var nede şuan nakitim.! :)

PS4-PS5 Oynamak için TV Arıyorsan oyun oynarken en ufak sorun yaşamadım oyunda belli olmuyor renk sorunu.!

**NOT: FİYATTA ZATEN UYGUN YAZILDI 55" TV 2700TL KİM VERİR.? **1500-2000TL HAYAL ETMEYİN VERMEM.!**

**NOT_2: PAZARLIK PEK FAZLA YOKTUR BİLGİNİZE ÖLÜCÜLER YAZMASIN ARAMASIN TV ÇALIŞIYOR İZLİYORUZ ACELEMİZ YOK.!

**ALAN KİŞİYE HAYIRLI OLSUN ANTALYA İÇİ TESLİM GEL GÖR AL GİT PİŞMAN ETMEZ.! ;) 

SAMSUNG 55" LED TV PS4 PS5 OYUNCULARA VEYA EV İÇİN BU FİYATA KAÇMAZ.! ;)

SAMSUNG 55" LED TV PS4 PS5 OYUNCULARA VEYA EV İÇİN BU FİYATA KAÇMAZ.! ;)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kardeş kusura bakma ama bu halde bir TV ye o istediğiniz parayı kimse ödemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GalacticHope kullanıcısına yanıt

Kardeş kusurlu bişey yok bizde parası olana sattık düşüncen için sağol.!

• altinbas07 kullanıcısına yanıt

Aynen haklısın kardeşim kusurlu birşeyi yok iyi satışlar 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GalacticHope kullanıcısına yanıt

Yok ben ürünün kusurluk bişeyi yok demedim.! :D Elbette azda olsa kusur var ve ben oynuyorum keza Orası yanlış anlaşılmasın yada tiyee alınmasın ;)

Sadece siz kusura bakmayın deyince ben kusurluk bişey yok dedim hayırlı satışlar demişsin iyi dileğin için tşkler. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 13 Ekim 2021; 22:6:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.