Bildirim
Samsung 55F8000 140 Ekran 3D LED TV
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
arkadaşım samsung 55f8000 modelini kullanan arkadaşım var baya bi araştırdık lg ve samsung arasında kaldık ama samsung aktif gözlük kullanıyor lg pasif , 3d görüntülerde samsungun daha iyi görüntü verdiğine karar verdik özellikle derinlik ayarlarını yaptığında çok başarılı ps3 oynuyoruz arada görüntüsüde çok iyi benim tavsiyem samsung al derim,
http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-samsung-ue-55f8000-fiyati,1074661.html
akakceden bulmuştuk aldığımız siteyi sende bi bak derim
bedavacim.com.tr den aldık biz kafana yatarsa oradanda alabilirin..
-
Ben harddikten film izliyorum sıkıntı yok her formattan izledim 17 gb 3d film izledim memnunum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba,
Sony 55 W 905A ile Samsung 55 F 8000 arasında kaldım. Bu iki televizyonun artıları ve eksileri hakkında beni bilgilendirebilir misiniz? Kullananlar varsa deneyimlerini paylaşabilirlerse çok yararlı olur. Çünkü bu iki televizyondan birini çok yakında almayı planlıyorum ve görüşleriniz benim için yol gösterici olacak.
Çok teşekkürler.
Paylaş -
quote:
Orijinalden alıntı: Cawres*
arkadaşım samsung 55f8000 modelini kullanan arkadaşım var baya bi araştırdık lg ve samsung arasında kaldık ama samsung aktif gözlük kullanıyor lg pasif , 3d görüntülerde samsungun daha iyi görüntü verdiğine karar verdik özellikle derinlik ayarlarını yaptığında çok başarılı ps3 oynuyoruz arada görüntüsüde çok iyi benim tavsiyem samsung al derim,
http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-samsung-ue-55f8000-fiyati,1074661.html
akakceden bulmuştuk aldığımız siteyi sende bi bak derim
bedavacim.com.tr den aldık biz kafana yatarsa oradanda alabilirin..
verdiğiniz net bilgiler için teşekkür ederim
-
geçen gün tv bakmaya gittiğimde Philips bir modelini çok met ettiler ekranında çift katman varmış vb. şeyler anlatıldı o yüzden görüntü mat ama güzel dediler samsung parlak ekran kullandığını söylediler bilmiyorum bakalım sizlerden daha ne gibi bilgiler gelicek ilk göz ağrım samsung bakalım -
Hizlial.com dan 4749 TL. ye aldım dün akşam.
Gelişmeleri ve yorumlarımı iletirim. -
Samsung al herseyi herzaman baglayip rahatlikla izlersin gøzluk farki elbette var Samsung pille calisiyor digerleri pilsiz ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yorumlarını bekliyorum. -
Hizlial, sitesini başka bir servera taşıyomuş bizim şansımıza. Siparişin ne durumda olduğunu şu an takip bile edemiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forever79 -- 2 Ocak 2014; 18:47:32 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X