Şimdi Ara

Samsung 55HU7500 5100tl sizce alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizdeuygun.com dan samsung türkiye garantili 5100 tl gidip kendim alıcam siz ne dersiniz ?

Birde şunu sorucam samsung hediyeler veriyor dsmart uhd film sinema bilet falan filan bu kampanya şartlarında nereden aldığın değil samsung türkiye garantisi şartı var fakat samsung sitesi chatdestek elemanına sordum beni samsung centerdan almalısın gibi saçma bir yönlendirme yapıyor bu konuda bilgisi olan varmı

• bir bilgisi olan varsa cevaplarmı acep
  • 5200 lira olmuş site güvenilir yanlız ultra hd yayın varmı türkiyede boşuna 2000 lira vermeye degermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: docdrmami

5200 lira olmuş site güvenilir yanlız ultra hd yayın varmı türkiyede boşuna 2000 lira vermeye degermi

bu akşam lg 49ub850 ye ikna etti satıcı (mediamark) 3400 tl hala kararsızım
  • note2two N kullanıcısına yanıt
    ben dün bizdeuygun dan Samsung 55HU7500 sipariş verdim. Bugün kargolandı. Yarın gelir.
    sadece askı hediye sanırım.

2 ayrı samsung bayii ne gittim. İkisinde de fiyat 6000 di. indirim de yapmıyorlardı.
    netten 5200 e aldım geçtim.

daha ultra DH yayın gelmesine çok var bence de ama upscalling i çok övüyor sasung. Görecez bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkerem -- 11 Ağustos 2014; 23:31:37 >
  • Yakın zamanlarda ben Samsung Bayiinden aldım. 6000 TL ancak 900 TL'lik ikinci bir Tv hediyesi vardı. İhtiyaç nedeniyle böyle tercih ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    5 yıl önce açıldı
    LG 49UF8507 4K Nasıldır?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.