Şimdi Ara

Samsung 55JU7000'in Philips 55PUS8809'a üstünlüğü var mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bu iki TV arasında kaldım. Fiyatları yakın. Samsung 2015 model Philips 2014 model. Kullanan yada izlemiş olanlardan görüntü kalitesi, kullanım kolaylığı, donanım özellikleri bakımında yorum rica ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende ikisi arasında kalımıştım çok araştırdım bu konuyu deneyimlerimi payraşarak yardımcı olarbilirsem sevinirim

arada paner farkı var
    samsung klistar paner

Hızı 100 HZ

tizen işletim sistemi

3d yok

philipste ıps paner

Hızı 50 HZ

andorid

3d var

bu arada samsung 4k 60 hz destekliyor phlips 4k 60 hz desteklemiyor trt 4k test yayınını samsung gösterirken malesef philipste trt 4k yaynın destedi yok sadece ses var görüntü yok ileride 4k yayınlar başlayınca hepsi 60hz olacak philips tv olanlar izliyemiyecek
    ben samsung 55s8500 tercih ettim sormak istediğin birşey olursa elimden geldikçe cevap veririm (armışken bence curvet tercih et )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpercetinn -- 2 Ağustos 2015; 23:17:18 >
  • http://www.samsung.com/hk_en/consumer/tv-av/televisions/uhd-tv/UA55JU7000JXZK

Yukarıdaki linkten " tech specs" kısmına girerseniz 55ju7000 in özelliklerini görürsünüz. Bu tvde de 3D var ancak gözlükleri ayrı almanız gerekiyor. Paketten çıkmaz.

Bu 2 tv arasında samsung daha iyidir...
  • Merhaba,
    İlginize Teşekkürler.
    Philips sitesinde 60hz desteklediğini yazıyor. Yanlış mı?
    Her ikisinde de 3D var bu arada. Philips aktif 3D, Samsung pasif.
    Philips'de çift tuner var, 30W ses çıkışı var, Samsung'da 20W. Philips'de 6 çekirdek işlemci var, Samsung'da 4 çekirdek. Philips'de kamera var (ne kadar faydalı bilmem. Elle kontrol ve görüntülü sohbet yapılabiliyor), ambilight var.

Samsung'un artıları nedir bilemiyorum.

Bu arada curve düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.mutlu -- 3 Ağustos 2015; 20:18:20 >
  • Karşılaştırmaları da aşağıdaki linkte

http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/1599-25439/philips-55pus8809_samsung-ue55ju7000t/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.