Şimdi Ara

SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.330
Cevap
56
Favori
191.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. 1270.3 güncellemesi yayınlandı. Kurup deneyen, güncelleme notlarını bilen varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trhnglr T kullanıcısına yanıt
    Ingilizce karşılığını bilsek servis menusunden bulup denerdik

• gunan44 G kullanıcısına yanıt
    Ben yükledim bir değişiklik hissetmedim .
  • Güncelleme detayı bu linkte var sayfayı Türkçe ye çevirip inceleyebilirsiniz.
    eu.community.samsung.com
    Changelog 1270.3 (2017 Modell)
    https://eu.community.samsung.com/t5/TV/Changelog-1270-3-2017-Modell/td-p/1128229

• Selam millet,

Televizyonumda altta fotoğrafta görebileceğiniz gibi yatay bir çizgi oluştu. Garanti kapsamına girer mi? tamir maliyeti nedir? Bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim. moraller bozuk. SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI
  • Krayir kullanıcısına yanıt
    55mu8000 Digiturk bağlı bende. Automotion kişisel ayarlar: yukardaki ayar 6 alttaki 5 şeklinde. Maçlar ve herşey gayet akıcı. Ps4, Netflix, youtube da automotion ayarları aynı ve sorunsuz. 49mu8000 ayarları panel aynı değilse farklı olabilir. Automotion otomatik kullanmayın. Kişisel olarak ayarlayıp öyle deneyin. Ha bir de Digiturk'un kendi orjinal kablosunu kullanıyorum..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jiroskop kullanıcısına yanıt
    kullanmazsanız satısa cıkarın makul bir fiyat ile kullnılabılır o tv %95e yakın görüntü veriyor tv alıcısı olur muhakkak yeni tv için sermaye olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizildereumut -- 14 Mayıs 2019; 17:26:49 >
  • arundel A kullanıcısına yanıt
    nasıl oldu bu darbe mi aldı acaba darbe yoksa garanti varsa panel değişimine gider bu tv panel hatası rapor alında bize de lazım olur kronik ise.
    Darbe yemediyse garantiye girer. Darbe degil gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 14 Mayıs 2019; 20:29:25 >
  • Herhangi bir darbe yok, kendi kendine oluştu. Garantiye girdi ve panel değiştirdiler.

Garanti kapsamında olmasaydı 3000tl civarı bir ödeme yapmam gerekirmiş.

Bilginize.
  • jiroskop kullanıcısına yanıt
    %95 oranında seyredilebilir demek istedim bir süre sonra alışırsınız o kırık yere sorun olmaz bence sadece misafırler garıpser :)
    Bu çizgi sorunu maalesef mu8000 de kronik gibi duruyor. İşin vahim tarafı garanti bitince tekrar çıkarsa ne halt yiyeceğiz?

• Iphonelara ios 12.3 ile gelen Airplay 2 mu8000 ile çalışıyor mu? Güncelleme gelecek mi, bilen var mı?

• ramaray R kullanıcısına yanıt
    Airplay? Nasıl yani ekran yansıtma mı gelecek?

Bu arada ios için uzaktan kontrol programı "Smart view" güncellemeden sonra çalışmıyordu. Düzelmiş.

• ramaray R kullanıcısına yanıt
    2017 serilerine destek yok maalesef

• Mu8000 2018 serisi değil mi?

• biuu kullanıcısına yanıt
    Mu 2017, Nu 2018 serileri.

• dostlar merhaba yardıma ihtiyacım var.

55mu8000 cihazı alalı yaklaşık 1 sene oluyor. İlk başta ya yoktu ya da ben farketmedim, siyah arkaplanlı sahnelerde altyazı gelince ekran çok ciddi parlıyor. Dediğim gibi ışık sızması önceden öyle dikkat çekici değildi şimdi iyice göze batmaya başladı beni rahatsız ediyor. Ne yapılabilir servis bunun için bişey yapar mı ?

teşekkürler
  • vingolf kullanıcısına yanıt
    Bu bir arıza değil. Tüm karanlık sahnelerde bu modellerde altyazilarda ışık dağılması mevcut. Bunu azaltmak için local dimming - yerel karartma ayarını minimuma getirin. Kafaya takmayın yâni 😉

• Whowerts kullanıcısına yanıt
    Tüh yahu... Neyse foto ve videoları iphonedan izlemek için tv assist programına devam o zaman.

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.