Şimdi Ara

SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.330
Cevap
55
Favori
191.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba hocam ben 49mu 8000 kullanıyorum bahsettiğiniz aynı sorun bendede var özellikle fifa 17 de.motion plus ı kişisel 10 a almama rağmen düzelmedi sonra kapattım tamamen daha iyi oldu.oyun modunda denedim akıcılık baya düzeldi ama bu seferde renk ve detaylar kayboldu biraz.benim 49 inch 50 hz olduğu için böyle galiba diyodum ama sizdede aynı durum olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Tvde bluetooth ve kulaklık çıkışı var mı?
    Bir de 55'liğin ayakları Tvnin her iki yanında mı? Youtubeda bazı incelemelere baktım 49mu8000 ve 55mu8000ler için bölgesel de değişiyor galiba kasası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bahsetmiştim daha önce bende vatanın gece indiriminden 49KS8500 aldım. Henüz kurulumu yaptırmadım kendi evime 1-2 haftaya kurduracağım için. Almadan önce Vatan müşteri temsilcisini aradım ürün kapalı kutu teşhir ürün değil diye belirtildi ancak kolinin üzerinde resimde görüldüğü gibi bant var. Normalde böyle bir bant mevcut mu şuan çok tereddütte kaldım lütfen bilgi verin. Yoksa iade edicem.

SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARISAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARISAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI

• mertz35 kullanıcısına yanıt
    hocam ben bu bant için 1 tane tv iade ettim ama işin özeti sanırım şuymuş çünkü ikinci tv de aynı şekilde geldi ve kesinlikle kapalı kutu dendi tv nin kutusunda geçme yerleri olmadığı için mecbur bantlıyorlar bantsız kutuların kapalı durma şansı yok bantlanma sebebi buymuş benimki mu9000 di
  • mertz35 kullanıcısına yanıt
    yalnız hocam ilk kutu bantlı gelmesine rağmen teşhirdi zaten servisten gelenler kutuyu açınca anlıyorlar ya vida poşetlerinden ya aparatların koyuluş şeklinden yada yerlerinden tv nin sarılma şeklinden falan çok dikkat edin açarlarken
  • hocam bantlı olması normal . şuna dikkat et tek bant mı . bant üstüne bant varsa açılıp kapatılmıştır. bant yerleri deforme olmuşmu bak . teşhir yada iade ürün olup olmadığını başka anlama şansın yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

hocam ben bu bant için 1 tane tv iade ettim ama işin özeti sanırım şuymuş çünkü ikinci tv de aynı şekilde geldi ve kesinlikle kapalı kutu dendi tv nin kutusunda geçme yerleri olmadığı için mecbur bantlıyorlar bantsız kutuların kapalı durma şansı yok bantlanma sebebi buymuş benimki mu9000 di

evet öyleymiş hepsinde bant varmış, tek bant teklinde benimkide zaten.
  • 55mu8000 kullanıcıları memnunlar mı? genel yorumları nedir?
    55sj800v ile ikisinin arasında kaldım. ips panel va panel benim için çok fark etmiyor. Evde Samsung da var Lg de iki panele de aşinayım.

55sj800v serisi bir tık önde gibi sizin yorumunuz nedir?

samsung'un geri ödeme kampanyasına karşılık Lg'de 1800TL'lik ses sistemi hediye ediyor 55sj800v için. ikisinin arasında kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergibarjuan -- 22 Temmuz 2017; 12:18:24 >
  • sergibarjuan S kullanıcısına yanıt
    kesinlikle tercihiniz samsung olsun lg 2017 modellerde sj850v modelin altı modellerde rgbw ışıklandırma kullanıyor samsungtaki renkleri ve netliği alamazsınız artı olarak ips panelin siyah ve gri performansı kötü samsung va panel siyahları ortalamanın üzerinde bende tv almadan önce bu modellerin hepsini test ettim kendi videolarım ile sj800v almıştım fiyatından dolayı sonra içime sinmedi iade edip mu9000 aldım.
  • DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    HDR+ açıkken Oyun Modu seçeneği, Oyun Modu açıkken de HDR+ seçeneği silik oluyor, seçilemiyor. HDR+ aktifken HDR desteği aktif gibi bir uyarı vermiyor.

• Blackkk kullanıcısına yanıt
    55 inç ihtiyacıma göre büyük olmasına rağmen 49 inçler 50 Hertz diye 55'i tercih ettim. Böyle bir problem yaşamak tercihimi sorgulattı ve biraz da üzdü açıkçası. Yalnız şöyle de bir durum var, GTA ile Battlefield'ı oyun modu kapalı oynadım ve inanılmaz memnun kaldım. Hiçbir lag problemi de yaşamadım. Sorun biraz da FIFA'da sanki.

• pesimarsh kullanıcısına yanıt
    hdr+ açıkken kendi ayarlarını yapıyor

HDR Settings

For watching HDR content via an HDMI connection, it is important to set the 'HDMI UHD Color' on for each HDMI input that will receive the HDR content. This will permit the HDMI port to transmit all the bandwidth needed for HDR. If the 'HDMI UHD Color' is not turned on, some devices will not detect the MU8000 as being compatible with HDR. For HDR content, it is also preferable to set the 'Backlight' to maximum, set 'Local Dimming' to 'High' and set the 'Color Space Settings' to 'Auto'.

şu linki bi inceleyin burda anlatıyor olması lazım

http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/mu8000/settings

• RNNN kullanıcısına yanıt
    Şuan samsung mu serisi lg sj serisine göre ciddi anlamda daha ucuz. Sizin aldığınız dönemde durum farklımıydı?
    Vatanda dün kampanyadaydı 55mu8000 5199tl ve geri ödemeden de 350tl alınabiliyor. 55sj800v 5999tl
    Bu kampanyanın tekrarını yakalayıp almayı düşünüyor.

• Arkadaslar konuyu hortlatmis gibi olmayim ama lutfen ayni mail adresine, uhd tv lerde kumandadan sesli komutu var ama tukce destegi yok. Guney kore ve turkiye nin gecmise dayanan iki dost ulke oldugunu hatirlatip, bir guncelleme ile turkce komut destegi isteyelim

Mail atmak zor gelir derseniz, Turkiye de tum Guney Kore urunleriyle ilgilenen bir merkez var. Kotra. Iletisim bilgileri bu numarada.

http://www.kotra-istanb...in.do?method=getMainLst

Ister arayalim. Ister mail atalim. Durumu bi sekilde Samsung Guney Koreye bildirelim. Kotra Samsung a maili Korece atma konusundada yardimci olabilir diye zannediyorum. Zira Turkiyedeki Samsung ile defalarca gorusmeme ragmen bizim yapacagimiz birsey yok dediler.

hocam lg ler biraz daha sonradan geldiği için öyle onlarında fiyatları düşer bi kaç aya ayrıca lg de sj850v altı modeller alınmaz kaldı ki o parayı verdikten sonrada sj850v alınmaz..mu8000 güzel tv ama 5200 verirseniz 400 daha verin kesinlikle sony xe9005 modelini alın benim mu9000 alma sebebim tamamen peşin fiyatına 15 taksit olayıydı yoksa sony alacaktım bende.
  • Arkadaşlar merhaba , bende 2 gün önce 55MU8000 tv yi 5600 tl ye satın aldım , şirket adına aldığım için %18 kdv ile bana 4915 tl ye mal oldu diyebilirim tv yi çok severek aldım tasarımı benı kendıne hayran bıraktı diyebilirimm. 49 inch almaya gittim bi önceki tv im 49JU7500 dü almışken büyüğünü alıyım dedım ve 55 aldım hersey çok iyiydi fakat eve gidip internette fiyat arastırması yaparken vatan computer un 5200 tl ye web için özel kampanya ayptıgını görünce biraz hüsrana uğradım acele mi ettim diye :) Bu fiyat konusundaki konu
    Gelelim teknik deneyimlerıme ;
    Artıları ;
    - Cihazı kurduktan sonra menülerdeki serilik ve akıcılık beni kendıne hayran bıraktı
    - Hızlı sahnelerde, pS4 fifa 17 de maç ile test ettım bir gram titreme ve lag yok
    - Tasarım harika
    - Menü erişim kolaylığı tizen in bu sürümü ile daha basit olmuş
    - HDR modu başırılı olmuş, parlaklık ve canlılık iyi
    - 4k görüntüde ekranda büyük oldugu için görüntü olağan üstü iyi
    - Youtube web de 4k çözünürlük vermesi bence ekstra bi avantaj , bi çok tv bunu vermıyo 1080 p en fazla
    - web tarayıcısında sayfa açmak ve işlem yapmak seri
    - Kanal geçiş süresi benı tatmın etti
    - Cihazın üzerinde direkt olarak harici girişlerin bulunmaması bir avantaj , ısınma sorununu ortadan kaldırıyor , bu girişler harici bir aparat ile saglanıyor
    Eksiklikler ;
    -Ses performansı yetersiz , bas yok gibi ve ses seviyesi en üstte bile düşük
    -En önemlisi ve Samsung un ayıbı , akıllı kumanda da mouse imlecinin olmaması . Bu Smart tv kullanıcıları için çok öenmli erişim kolaylığı açısından , Samsungun buna bir an önce çözüm bulması lazım , belki lg nin daha popüler olmasu buna bağlı çünkü lg nin smart erişim kolaylığı akıllı kumanda kontrolu harika
    - Hd ve Sd görüntülerde bana biraz çözünürlük düşüyo gibi geldi , renkler zayıf ve netlik yok gibi ( belki ayardandır bilmiyorum , bilgisi olan varsa paylaşırsa sevınırım)

Şuana kadar izlenimlerin bunlar arkadaşlar , daha yenı oldugu için ilerleyen zamanlarda bilgi paylaşırım

Merak ettiğim sey , tv de 2 adet satelite (uydu) girişi var , kayıt yaparken kaydettiğimiz yayın dışında baska bir kanal izleyeibliyomuyuz , deneyen oldu mu ?

Teşekkürler şimdiden

• RNNN kullanıcısına yanıt
    Vatandan 5200tl ve 350tl de geri ödemesi var bildiğim kadarıyla. 4850tl ye geliyor.
    Sony XE9005 en ucuz gittigidiyor'da 5500tl oradan alınca kafan da rahat olmaz, garanti vs.

Ciddi fiyat farkı var. Bana OLED dışında o rakamlara çıkmak çok mantıklı gelmiyor. OLED için de erken olduğunu düşünüyorum.
    55mu8000 vatandan almak mantıklı gibi ama şungeri ödeme olayını netleştirmek lazım.

Teknosada da 350 tl geri ödeme yapıyolar , fatura kestirmezsen eğer. Vatan computer da suan 5999 tl fiyat ile satışta , cma günleri web için özel kampanya yapıyolarmış o zaman fiyat 5200 tl ye düşmüştü yine aynısı olur mu bilmıyorum. Benım acelem oldugu için aldım evdeki diğer tv yi yazlığa postaladım. Acelesi olmayanlar bu tv için biraz daha bekleyebilir.
  • Merhaba.
    49MU8000 modeliyle ilgileniyorum ama herkes 50 hz olması dolayısıyla kötülemiş.

Şahsen ben uzun zamandır 50 hz philips televizyonla maç izleyip bundan rahatsız olmayan biriyim. Film-dizi izlerken de tv'nin bütün motion yazılımını kapatırım.
    Bunu göz önüne aldığımızda renk, kontrast ve görüntü kalitesi açısından 49MU8000'i tavsiye eder misiniz? İncelemerden okuduğum kadarıyla MU7000 ve LG UJ630 modellerinden daha iyi bir televizyonmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentozzy -- 29 Temmuz 2017; 15:10:59 >
  • Arkadaşlar az önce teknosaya girdim 49mu8000 modeli indirimdeydi uzun zamandır takip ediyordum 3900 lira fiyat verdiler aslında tv internetten alıp iadesi süresi uzun hemde kurulumu yapılsa dahi iade edilebiliyordu fiyat olarakta indirim kampanya bekleseydim 150 200 arası daha ucuza alabilirdim ama işte beklemek var sağlammı gelir kırıkmı gelir şüpheside oluryor ister istemez birazda acelem vardı gibi teknosadaki yetkili kişiler kampanyadan faturayı keselim sen tvyi incele testleri yap eğer aklına yatarsa alırsın yok olmassa faturayı iptal ederiz iade edersin kurulum yapmadan dediler bilindik yer olduğu içinde aklıma biraz yattı sizce ne yapmalıyım çok mu yüksek fiyat bide 49mu8000 değermi fikirlerinizi almak isterim ?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.