Şimdi Ara

SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.330
Cevap
56
Favori
191.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

belirttiğin modelde
    IŞIK SIZMASI, BUTLANMA, GÖLGELEME, MAÇ YAYINLARINDA BANDING yokmu ?
  • Valla kardeşim bu tv lerde genelde sıkıntı varmı yokmu bilmiyorum.Gerçi pek kullananada rastlamadım.Az önce hatayda forumdan olan arkadaşımız olan @mehmetius un tivisinin kurulumuda yapıldı.Onun yorumlarınıda bekliyoruz.Ama şunu söyliyeyim benim tv de çok şükür hiçbir sıkıntıya rastlamadım.Banding,ışık sızması,ölü piksel vesaire bişey yok.Maç yayınlarında topta gölgelenme ve yayında titreme yapmıyor.Kısaca şimdilik bu şekilde kardeş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetius kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin tv nin kurulumu yapıldımı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sonic35

Hocam sizin tv nin kurulumu yapıldımı ?

Akşam @mehmetius ile görüştüm ve yazıştım.Evet tv sinin kurulumu yapılmış.Kendisininde yorumlarını bekliyoruz...

• Evet hocam benim tv de akşam 8 de kuruldu içerde final var diye çok inceleme fırsatım olması :) bu akşam detaylı ps4 , Netflix, maç ,film performansına bakacağım,ama şöyle diyebilirim tv kaliteli görüntüler çok iyi normal uydu bana da iyi gelmedi sanki veya bana öyle geldi dsmart kullandığım için onun uydusunu kullanıyorum,4k olarak şimdi sadece trt var onuda maç olduğunda izlerim direk yayınıntv bağlarım.ışık sızması bulutlanma ölü piksel çıkmadı ,banding var mı yok mu pek anlamadım akşam detaylı maç görüntüsünde daha detaylı bakacam ki test videosunda sanki belli bellisiz var gibiydi ama onu da çok takmıyorum çünkü çok dikkatli bakıldığında görünüyor dediğim gibi akşam daha detaylı bakacağım.tv nin en beğendim şeyi sesi oldu çok iyi ses çıkışı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetius -- 20 Haziran 2017; 7:56:52 >
    Hayırlı olsun güle güle kullanın.

• teşekkür ederim hocam daha iyisi sizin başınıza
  • Geçen hafta aldığım 49MU8000 TV'de bu gün sağ üst köşesinden çapraz bir çizgi belirdi. Servisi aradım bugün gelecekler. Değişim talep edeceğim, bunun yerine KS8500 mü alsam acaba? Hem 100 hz ve daha kaliteli ancak curved konusunda tereddütüm var.

SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI

Fotoğraflar ters açı çıkmış ama çizgi belli ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elaziz23 -- 20 Haziran 2017; 11:26:17 >

• Selamlar,

55MU8000 almayı düşünüyorum, ancak rtings'de ses konusunda diğer notlara göre çok düşük puan almış, harici bir ses sistemim yok TV hoparlörü ile kullanacağım. Kullanan arkadaşlardan ses konusunda yorum gelirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reptilee22

Selamlar,

55MU8000 almayı düşünüyorum, ancak rtings'de ses konusunda diğer notlara göre çok düşük puan almış, harici bir ses sistemim yok TV hoparlörü ile kullanacağım. Kullanan arkadaşlardan ses konusunda yorum gelirse sevinirim.

Ben de aksine en çok sesini sevdim tatminkar,eğer zamanınız varda bir mağazada test edin.daha önce lg ve sony kullandım onlardan çok üstün sesi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetius -- 20 Haziran 2017; 12:4:54 >
  • elaziz23 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun,ks8500 tabiki daha iyi ama kapalı kutu bulabilirmisiniz o da ayrı bir konu

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

quote:

Orijinalden alıntı: reptilee22

Selamlar,

Ben de aksine en çok sesini sevdim tatminkar,eğer zamanınız varda bir mağazada test edin.daha önce lg ve sony kullandım onlardan çok üstün sesi var

Eyvallah hocam, gidip bakmakta fayda var.

• Samsung mağazası stoklarında kapalı kutu 0 ürün olduğunu söylüyor.

• justings J kullanıcısına yanıt
    hocam @mehmetius arkadaş sesle ilgili yorumlarını söyledi. senin yorumların nedir? rtings'te neden ses kalitesine bu kadar düşük verilmiş anlamadım.
  • reptilee22 R kullanıcısına yanıt
    Sinema ses sistemiyle kullanıyorum ama TV nin hoparlörü gayet güzel ve tatminkar diyebilirim

• Joseph Writer kullanıcısına yanıt
    Rtings teki ses verilerini neye göre ölçüyorlar bilmiyorum ama direkt kullanıcı olarak çok tatminkar ve üst düzeyde diyebilirim.Yani kesinlikle sizi üzmez diyebilirim

• elaziz23 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun.İstanbulda birçok yerde ve elektronik mağazalarda teknosa,media makt gibi olan yerlerde hep teşhir ürünü mevcut.Alırsanızda kutunun açılıp tekrar kapatılıp kapatılmadığına dikkat et...

• Ben de artık bu tv aramalarından sıkıldım ve n11'den samsunghome adlı satıcıdan 5294 tl'ye 55mu8000 modelini aldım. Bu modele karar vermemde bu konunun önemi büyük oldu. İnşallah 49ks8500 almadığım için pişman olmam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joseph Writer -- 20 Haziran 2017; 21:53:42 >
  • Joseph Writer kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam , genelde hangi amaçla kullanacaksınız tvyi?

Teşekkür ederim. Film, dizi ve ps4 daha çok. Daha az olarak da digiturk.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.