Şimdi Ara

SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.330
Cevap
56
Favori
191.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MU 8000 49" - 75" arası üretilmiş. MU 49" 50hz, 55" ve üzeri 100hz ve tamamı VA panel olarak üretilmiş.
    Mu 7000 50Hz...Bu durumda MU 8000 55" tercih edilmeli mantıken.
    Bu 2017 MU serisinde durum bundan ibaret.
  • 2-3 hafta öncesinde gittigidiyor dan samsung garantisinde 4999 tl almıştık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet5252

beyler merhaba lg nin 49uh850v modelini kullanıyordum 50 gün garantiden kaldıktan snra para iadesi alıcam çok şükür Haliyle yeni tv alıcam hemen samsungun 49mu8000 serisini almayı düşünüyorum ama 60hz olması canımı sıkıyor bütçem ona yetiyor başkada alternatifim yok malesef kullanan arkdaşlar var ise görüntü kalitesi nasıl net ve pürüzsüz mü ?

Birde 60 hz in görüntü akıcılığına olumsuz bir etkisi oluyormu bilgi verirseniz sevinirim ?

Yokmu arkadaşlar 49mu8000 kullanan soruma cevap alamadım malesef ?

• Bu televizyonu Teknosa da inceledim geçen gün.Ozellikle bu ürün için gitmiştim.Goruntu ve tasarım olarak çok beğendim.Magaza ortamında olduğundan belki ışık sızması fln

Pek farketmedim.Zaten o kadar hassas değil gözlerim ama muhteşem bir 4k görüntüsü var.Tasarim olarak da çok beğendim.Ayrica tatmin edici bir ses kalitesi var.Tek soru işareti uydu yayinlarindaki vasat goruntuydu.Belki 4k dan sonra bana öyle gelmiş olabilir ama 100 Hz televizyonlar içinde fiyat performans olarak tek alınasi ürün gibi geldi bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhammet5252 M kullanıcısına yanıt
    49mu alacağına suan vatan gece kampanyasında 49ks8500 4199 tl bence değerlendirilir.
  • Şu ks modelini mu modeline tercih eden arkadaşlar bir türlü elle tutulur bir açıklama yapmadı. Neden ks??
    Ks de dot var tamam ama mu 2017 ve ks modellerinin 2017 de yerini alan model mu.
    Mantık olarak ks den daha iyi olması gerekmez mi?
    Ks lerde ne kadar ışık sızması sorunlu arkadaş vardı forumda. Ben korkup alamadım bu modeli geçen sene.
    Bu sene sj800v ile mu8000 arasındayım. Geçen ikisini de inceledim ışık sızması sorunu yoktu her iki modelde de.
    Lg sj serisi mi samsung mu serisi mi bu tartışılmalı bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sergibarjuan S kullanıcısına yanıt
    2016 ks serisinin yerini alan bir tv yok bu sene curved olması dez avantaj yoksa ks8000 ile mu8000 kıyaslanmaz bence
  • achillesoag kullanıcısına yanıt
    curved tv ye bitürlü ısınamadım flat olsn istiyorum izleme mesafem maksimum 49 inç 49ks8000 olsaydı eğer tr de gözüm kapalı alırdım samsung bu senede yine yaptı yapacağını 49mu8000 de panel hızı 60 hz oda skntı 4000 lira ver 60 hz panel al bende bilemedim valla alternatf varmı onuda blmiyorum

• Sürekli kıyaslanamaz yazılıyor bir türlü kıyaslayamadık 55leri
    Bu arada ben 55 için konuşuyorum. 49 için dediğiniz gibi panel hızı ks de 100 mu da 60

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba yardımınaza ve bilginize ihtiyacım var.

bugün teknosaya gittim lg49..850v almak için,

Pek anlamıyordum çalışanlar samsung ua49mu8000 almamı tavsiye etti bende aldım 4700 tl ye eve geldim bir baktım bazı sitelerde 4000 tl tabi moralim bozuldu. Kurulmadı tv evimde duruyor cumartesi günü kurulacak. Neden bu kadar bir fiyat farkı oldu acaba çok buyuk hata mı yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: msngl

Herkese merhaba yardımınaza ve bilginize ihtiyacım var.

bugün teknosaya gittim lg49..850v almak için,

Pek anlamıyordum çalışanlar samsung ua49mu8000 almamı tavsiye etti bende aldım 4700 tl ye eve geldim bir baktım bazı sitelerde 4000 tl tabi moralim bozuldu. Kurulmadı tv evimde duruyor cumartesi günü kurulacak. Neden bu kadar bir fiyat farkı oldu acaba çok buyuk hata mı yaptım

49 alacagina 55 mu800 alsaydin samsung bayilerinde 350 tl iade kampanyasi ile 5.100 tl fiyat aldim .yada 49 sj 800 v deneyin yeni nanocell panelini kullaniyor lg

• 55mu8000 mu yoksa lg 55eg910v mi sizce ?

çok kararsız kaldım
  • kazarus K kullanıcısına yanıt
    merhabalar 55mu8000 i nasıl 5100e getirdiniz tek çekim veya nakitmi oldu ödeme

ben en son bayramda sormuştum bayiye 5900tlydi
  • kazarus K kullanıcısına yanıt
    Değişim yapabilir miyim yani? Bu konudaki bilgikerinizi paylaşırsanız sevinirim 700 lira kadsr içerideyim çok zoruma gidiyor

• msngl kullanıcısına yanıt
    14 gün içinde iade hakkınız var iade edip paranızı alabilirsiniz tabiki

• Arkadaşlar 49" için 8000 ile 9000 serisindeki fark 10 bit ve 100hz mi sadece?(55" için ikisi de aynı sanırım)
  • muhammet5252 M kullanıcısına yanıt
    Keşke öyle olsa o değişim internetten alışveriş lerde yapılıyor. Ama teknik servis geldiğinde kuruluma herhangi bir şekilde iade ettirebilirmiyim bilmiyorum

farketmez, internetten alınan ürünlerde iade süreci biraz daha uzun olabiliyor. 14 gün içerisinde kutusu açılmamış ürünü aldığınız yere iade edebilirsiniz.
    Servise kurulum yaptırmayın. Direk götürün sorun çıkarmadan iade alacaklar.
    mağazadan aldıysanız 7 iş günü içersinde koşulsuz iade edebilirsiniz bn iade etmiştim lg tv mi

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammet5252

mağazadan aldıysanız 7 iş günü içersinde koşulsuz iade edebilirsiniz bn iade etmiştim lg tv mi

Eğer mağazadan aldıysanız böyle bir hakkınız kanunen yok. Sadece aldığınız yer kendi bünyesi dahilinde böyle bir hizmet verebilir ama yasal dayanağı yok, yani yarın bu uygulamayı bitirebilir, kimse hak iddia edemez.

Kanunen sadece internetten alır iseniz, kurulum yapılsa dahi 14 gün içerisinde iade hakkınız mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.