Şimdi Ara

SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.330
Cevap
55
Favori
191.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oyunda daha çok farkeder hocam tv yayınlarıda 50hz ama 100hz tv de izleyince farkediyor mesela youtube daki çimlerde oturan insanların olduğu banding test videosunu hem 50hz hem 100hz tv lerde oynattım mağazada birinde görüntü pürüzsüz akıyordu yerde oturanları neredeyse fotoğraf kalitesinde gösteriyordu 50hz o akıcılık yoktu biraz daha ağır dönüyordu ekran sanki birde futbol maçlarını test ettim 4k samsungun demo yayınını indirdim usb ye attım ondada fark oldu ama test videosundaki kadar belirgin değildi fark ama oyun için alınacaksa tv bence kesinlikle 100hz olmalı ama ben öyle ayrıntıya çok takılmam görüntüdeki ufak bulanıklık beni rahatsız etmez görüntünün yağ gibi akmasına gerek yok derseniz güzel bi 50hz modelde işinizi görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

7000 modelleri 50hz hocam bilginiz olsun

oyun da zaten 60 fps ye sabitliyeceğim için çok kaybım olurmu 100 hz in farkı hareketli filmlerde felan oluyorsa sorun olmaz benim için

fps'yi 30 a da sabitleseniz yavaş panel kendini oyunda ve futbol maçlarında kabak gibi belli eder. fps kaç olursa olsun oyun için 100 hz alınır ama işte tr'de az seçenek var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 10 Temmuz 2017; 16:26:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

quote:

7000 modelleri 50hz hocam bilginiz olsun

oyun da zaten 60 fps ye sabitliyeceğim için çok kaybım olurmu 100 hz in farkı hareketli filmlerde felan oluyorsa sorun olmaz benim için

fps'yi 30 a da sabitleseniz yavaş panel kendini oyunda ve futbol maçlarında kabak gibi belli eder. fps kaç olursa olsun oyun için 100 hz alınır ama işte tr'de az seçenek var.

bi çılgınlık edip Sony KD-55XE9005 aldım bakalım neler olacak
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    en güzelini yaptınız hocam o fiyata daha iyisi yok zaten her yönden çok güzel bi model hayırlı olsun
  • Arkadaşlar bi de bana akıl verin hazır gittigidiyor 150 TL indirim veriyorken ne yapayım 55MU8000 fiyat olarak beni aşıyor vatanı bekleyip 49KS8500 mü alsam diyorum ee o da curved, yoksa 49MU8000 mi alsam yada ikisi de değil LGUH850 mi alsam bi akıl verin Allah için:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim mu8000 de çok şükür bulutlanma gölgelenme yok.tv yi gün geçtikçe daha çok sevmeye başladım.

• mertz35 kullanıcısına yanıt
    Hocam yerinizde olsam 55 illa istiyorsanız mu8000 ,49 yeter diyorsanız ks8500. lg hiç bulaşmayın derim

• herkese merhaba

55MU8000 modelini almayı dusunuyorum yarın tavsiye debilceginiz biryer varmı

buldugum en uygunhttp://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-55mu8000-55-8-serisi-smart-premium-uhd-tv-samsung-turkiye-garantili-292401869

5250 tl
  • nsar N kullanıcısına yanıt
    Dün akşam GittiGidiyor 150 TL indirimdeydi. Keşke kacirmasaydin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertz35

Dün akşam GittiGidiyor 150 TL indirimdeydi. Keşke kacirmasaydin.

Net fiyat 5100 muydu hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: nsar

herkese merhaba

55MU8000 modelini almayı dusunuyorum yarın tavsiye debilceginiz biryer varmı

buldugum en uygunhttp://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-55mu8000-55-8-serisi-smart-premium-uhd-tv-samsung-turkiye-garantili-292401869

5250 tl

Vatan da kapali kutu 49ks8500 4400 ilgelenen arkadaslar kacirmasin

55mu8000 düşünüyordum ama iki tv yi yakindan karsilastirdik ks bariz üstün geldi ama yinede emin olamadim tecrübeli arkadaslarin acil onerilerini bekliyorum bugün satın alacağım inşallah

Bu arada vatanda teşhir 55ks85000 6000 bin bilginiz olsun

• Arkadaşlar 49mu 8000 aldım bugün kuruldu bi tane ölü piksel çıktı servis 3 tane olmadan değişim iade olmuyo dedi doğru mu bu ne yapmam gerekiyo?

hocam karsilastırırken hangi testleri yaptınız local dimming performansına baktınızmı yada hareketli sahnelerde test ettinizmi?
    Bu senenin mu serisi geçen senenin ks serisinden maalesef geride. Ks serisi bu senenin q serileri ile eşdeğer diyebiliriz. Bu yüzden bence ks serisi mu serisi yerine daha iyi bir tercih olacaktır.

• quote:

hocam karsilastırırken hangi testleri yaptınız local dimming performansına baktınızmı yada hareketli sahnelerde test ettinizmi?

Valla hocam hd akici bi goruntu vardi renklerde canlilik farki bariz gösteriyor kendini resim acmadik. Dinamik ve doğal modlarda ayni görüntü de degerlendirme yaptik. 49 küçük geliyor gözüme nedense o yuzden kapali kutu 55 ks bulursam alicam ama imkansiz gibi görünüyor

• cagatay_26 C kullanıcısına yanıt
    Öyle diyorsunuz iyi de 55 KS8000 bakıyorum 1 aydır hiçbiyerde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoto moto

Öyle diyorsunuz iyi de 55 KS8000 bakıyorum 1 aydır hiçbiyerde yok.

hocan 49ks de suan vatanda gece indirimi var 3899 tl haberiniz olsun
    Dün 3799a satıyorlardı daha indirecekleri yerine fiyat arttırmışlar almıyorum
    Ben KS8000 diyorum ya!Bu model yok 8500 ler var.Eğri büğrü olan.
  • cagatay_26 C kullanıcısına yanıt
    Nedir ks8500 modelini mu serisinden daha iyi yapan özellik?
    Ks de ne var mu da ne yok?
    Şu soruya bir türlü cevap verebilen çıkmadı. Net bir cevap verseniz de mu nun peşini bıraksam.
    Dot diyen oldu mu da dot yok başka bir şey var dedik cevap gelmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.