Şimdi Ara

samsung 55mu9000 e alternatif öneriler (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
7
Favori
46.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    900 fald, 800 edge led
  • LG OLED B7V kullanıyorum. OLED den daha iyi görüntü verebilen bir teknoloji çıkar mı bilmiyorum.
    Bu saatten sonra 5-6 binden fazla tvye para verebiliyorsanız OLED dışında bir teknoloji alınmaz.
    55B7V 7500 TL civarında.
  • p1azma P kullanıcısına yanıt
    Siz hiç OLED bir panelde görüntü izlediniz mi?
  • baris007 B kullanıcısına yanıt
    Adam sony görüntü kalitesinden bahsetmiş, siz ise görüntü kalitesi hariç işe taramaz herşeyi yazmışsınız, samsungtan paramı alıyorsunuz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naymear N kullanıcısına yanıt
    Sony nin panel disinda bana iyi bir yanini soyle?

• Beyler actigim konulara hic yorum gelmedi. Rica ediyorum, max 5000 TL bütce ile 4K bir tv almak istiyorum. 49-55'' arasi. Tercihim Sony ve Samsung'dur, yardimci olabilecek arkadaslar bir el atabilirmi lütfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodimus01

Beyler actigim konulara hic yorum gelmedi. Rica ediyorum, max 5000 TL bütce ile 4K bir tv almak istiyorum. 49-55'' arasi. Tercihim Sony ve Samsung'dur, yardimci olabilecek arkadaslar bir el atabilirmi lütfen?

Samsung kullanıcılarından MU9000/MU8000 tavsiye eden çıkacaktır.
    Bütçe 5700 gibi olabilirse 55XE9005 yoksa 55XE8505 düşünebilirsin.
  • 3500-4000 bandında 4K bir televizyon arıyorum. Önceliğim görüntü kalitesi ve maç yayınları gibi hareketli sahnelerdeki akışı, daha sonra smart özelliği geliyor, kanal geçiş hızı da önemli. Smart özelliği için gerekirse Xiaomi Android Box gibi bir ürün alıcam. 49" veya 55" olur farketmez sanıyorum. Hangi model önerirsiniz arkadaşlar ?
  • baris007 B kullanıcısına yanıt
    Görüntü işleme motorları ve adı yer. Samsung görüntü kalitesi aramak çölde su aramakla eş değer, adamlar iddası parlak renkler, parlaklık doğallığı gerçekçiliği herzaman bozar. Ama ben televizyon izlemicem bütün gün tv nin çerçevesini izlicem ailecek toplanıp kumandaya bakıcam bütün akşam, evime gelem insanlara bakın ben samsung aldım ince diye hava atacaksan güzel tercih :))

Curved tv bangır bangır reklam yaptılar insanlara sattılar , şimdi kendi personelleri bile köşeden göstermiyor abi o yüzden üretmiyorlar artık sadece bayilerde ve a 101 var diyorlar :))

Ben için tv hem görüntü kalitesi hemde firmanın dürüst olması gerekli , youtube videolar var 7500 serilerinin 6500 olduğuna dair malesef yazık.

https://youtu.be/oavLtOvGJfg

Çerçeveyi izlemeye devam ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naymear -- 24 Mart 2018; 23:3:46 >

• Naymear N kullanıcısına yanıt
    2018lerde var curved uretiliyor.

• Cümleten merhaba arkadaşlar

Samsung 55mu9000 5099 tl ye fiyat olsa sizce alınırmı bu tv bu fiyatı hak ediyormu bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen

• İlkem5358 İ kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata alınabilecek en iyi tv dir, kesinlikle tavsiye ederim.
  • Tesekur ederim mağazada baktigim led tv ler içersinde en iyi görüntü bu tv deydi çok keskin ve güzel görüntü veriyordu sony 9005 de iyi görüntü vardı ancak arada 900 tl fark var bence değecek bir fark değil siz ne düşünüyorsunuz bu konuda bilmiyorum ?

Bu biraz da zevk meselesi ne dersek diyelim senin göz zevkin kararı verecek, şahsen ben fazla para verip Sony i almam ki bence görüntü olarak Samsung daha iyi ama sen Sony i beğenebilirsin, Sony de Android var hasta eder adamı, Samsung da tizen hiç başını agritmaz, iki TV ide iyice kendi gözünle incele ve kararı ver, sonuçta bu iki TV de seni üzmeyecektir.

• Aynen ben size katılıyorum aslında yani sony kendince bir fiyat politikası belirlemiş oled fiyatına led tv satmaya çalışıyor bence değmez ciddi anlamda bence 5000 tl civarına led teknolojisinden alınabilecek en üst segment tv samsung mu 9000 fiyat olarak 5000 tl üstüne çıktığınız andan itibaren kesinlikle oled alınmalı oda en az 8000 tl den başlıyor malesef

Philips 55pus8602 de inceleyebilirsiniz. Bu da özellik olarak daha fazla içeriğe sahip.
    Görüntü teknolojisi olarak da Quantum Dot (QLED) kullanır.

Ancak yerinizde olsam sony xe9005 tercih ederdim.
  • Arkadaşlar bu tv gittigidiyor da teknosa mağazasında 4900 tl civarlarına düşmüş, sizce bu fiyata almak uygun mudur ? Daha fazla indirim görme ihtimali var mı acaba ? Ona göre karar vereceğim. 49mu8000 almayı düşünüyordum ama bütün özellikleri bir arada toplayan bu model aklımda kalıyor her şekilde o yüzden indirim beklemeye almıştım, şimdilik böyle bir indirim gördüğüm için danışmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hwy2hell

Arkadaşlar bu tv gittigidiyor da teknosa mağazasında 4900 tl civarlarına düşmüş, sizce bu fiyata almak uygun mudur ? Daha fazla indirim görme ihtimali var mı acaba ? Ona göre karar vereceğim. 49mu8000 almayı düşünüyordum ama bütün özellikleri bir arada toplayan bu model aklımda kalıyor her şekilde o yüzden indirim beklemeye almıştım, şimdilik böyle bir indirim gördüğüm için danışmak istedim.
    İyi fiyat daha aşağısı olmaz büyük ihtimalle. Ocak ortasında aldım 4750 TL ye geldi. Kur arttı doğal olarak 150 TL kur farkı 4900 TL iyi fiyata kaçırmayın derim.

• Arkadaşlar, 55MU9000 Gittigidiyor Teknosa mağazasından 4.999 TL'ye sipariş verdim. Doların artışı göz önünde bulundurulduğunda daha önce 1.500 USD'ye alınan tv 1.200 USD'ye geliyor. Almak isteyipte bekleyenlere tavsiyem bu fiyatın altına bulunması zor. Kaçırmayın derim.
  • serkanhnr kullanıcısına yanıt
    qled kullandığından emin misin?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.