Şimdi Ara

samsung 55mu9000 e alternatif öneriler (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
7
Favori
46.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de SAMSUNG UE55MU9000TXTK Premium Ultra HD 55 inç bakıyorum. Televizyonu kullanım amacı oncelikli olarak kameraları izlemek olacak fakat almışken de kaliteli ve bağlantı çeşitliliği olan bir ürün almak istiyorum. Bunu tavsiye eder misiniz?

Bugün Samsung mağazasındaki arkadaş 9000 serilerinin sorunlu olduğunu ve artık üretilmediğini, tekno marketlerde bulduklarınızın da teshir ürünü olup daha sonradan paketlendiğini söyledi. Sorunun da bunlar aşağıdan led aydınlatma olduğu için ışık sızması olduğunu söyledi. Ne kadar doğru bilmiyorum ama Media Markt'ta inceledim ürünü. Sitelerinde sadece outlet var ve fiyat 5377 TL. Mağazada ise 5800 civarı. Yani sanki Samsung mağazasındaki arkadaş doğru söylüyor gibi geldi.

Emin değilim. Tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen. :)
  • theman32 T kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyor da 5119 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi bende kararsiz kaldim acikcasi ne alacagima

Sony samsung phlips arasinda kaldim . Karae vermek imkansiz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 8 Temmuz 2018; 15:15:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theman32

Ben de SAMSUNG UE55MU9000TXTK Premium Ultra HD 55 inç bakıyorum. Televizyonu kullanım amacı oncelikli olarak kameraları izlemek olacak fakat almışken de kaliteli ve bağlantı çeşitliliği olan bir ürün almak istiyorum. Bunu tavsiye eder misiniz?

Bugün Samsung mağazasındaki arkadaş 9000 serilerinin sorunlu olduğunu ve artık üretilmediğini, tekno marketlerde bulduklarınızın da teshir ürünü olup daha sonradan paketlendiğini söyledi. Sorunun da bunlar aşağıdan led aydınlatma olduğu için ışık sızması olduğunu söyledi. Ne kadar doğru bilmiyorum ama Media Markt'ta inceledim ürünü. Sitelerinde sadece outlet var ve fiyat 5377 TL. Mağazada ise 5800 civarı. Yani sanki Samsung mağazasındaki arkadaş doğru söylüyor gibi geldi.

Emin değilim. Tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen. :)
    Samsung firması Mu9000 serisi modeli q Led satışlarını düşürüyor diye satıştan kaldırdı yeni model olan seride ise Nu8000 ve Nu8500 curved 8 serisi geldi 9 serisi satmıyor sebebi qled satışını etkiliyor düşürüyor. Size bilgi veren Samsun bayisindeki arkadaşa sormak isterim madem kusurlu mal satıyorlar ve bunu başka modelini satmak için itiraf ediyorlar benim de mahkemeye başvurup istediğim zaman malı iade etme hakkım doğar. O yüzden inanmayın Ocak 2018 den beri kullanıyorum Mu9000 serisi harika bir cihaz herhangi bir sorun yok sadece görüş açısı kenarlardan bakınca renkler tam karşıdan baktığın gibi olmuyor onun dışında sorunsuz diyebilirim. Bu Mu9000 bana sorarsanız bu fiyata alınabilecek fiyat performans ürünüdür. Başka cihazlar bu fiyattakiler eline su dökemez.

• Killknight kullanıcısına yanıt
    çok arayacaklar bu fiyata böyle tv ama bulamayacaklar :)

Maalesef ne yazık ki sıkmışlar ürün ellerinde olmayınca çamur at izi kalsın şuan ki muadili q6f dir bulabilirsen al fiyat performans ürünüdür Bi tık yukarı çıkarım dersen xe9005 altarnatif

• 5500max çıkabiliyorum bu iş adamı kafayı yedirtir seçemmiyom valla model, bikaç sene önce vatanda bi samsung tv görmüştüm modelini bilmiyorum ama pahalıydı normal 720p film oynuyordu ama nasıl efekler 3d hissiyatı var filmde arka plan donuk hareketli sahneler akıcı harika bi tv di bu mu9000 de öylemi acaba 720p filmi sanki bluray gibi oynayıyordu çok kaliteliydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garuda

5500max çıkabiliyorum bu iş adamı kafayı yedirtir seçemmiyom valla model, bikaç sene önce vatanda bi samsung tv görmüştüm modelini bilmiyorum ama pahalıydı normal 720p film oynuyordu ama nasıl efekler 3d hissiyatı var filmde arka plan donuk hareketli sahneler akıcı harika bi tv di bu mu9000 de öylemi acaba 720p filmi sanki bluray gibi oynayıyordu çok kaliteliydi.
    Siz en iyisi teknoloji markette canlı görün zaten alıp gitmek isteyeceksiniz.
    Yanınızda test amaçlı usb bellek veya harici disk götürün deneme yapın istediğiniz gibi ise öyle karar verin.
    7 aydır kullanıyorum iyiki almışım diyorum. Renkler canlılık akıcılık smart özellikleri harika. Kalite arttıkça oynattığınız dosya çöznürlüğü cihaz da ona göre kalitesini gösterir. fakat upscale özelliği de çok güzel 720p dizi arşivimi sorunsuz görüntü rahatsız etmeden izleyebiliyorum. Karar sizin deneyin görün öyle alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Killknight

Siz en iyisi teknoloji markette canlı görün zaten alıp gitmek isteyeceksiniz.
    Yanınızda test amaçlı usb bellek veya harici disk götürün deneme yapın istediğiniz gibi ise öyle karar verin.
    7 aydır kullanıyorum iyiki almışım diyorum. Renkler canlılık akıcılık smart özellikleri harika. Kalite arttıkça oynattığınız dosya çöznürlüğü cihaz da ona göre kalitesini gösterir. fakat upscale özelliği de çok güzel 720p dizi arşivimi sorunsuz görüntü rahatsız etmeden izleyebiliyorum. Karar sizin deneyin görün öyle alın.

Alıntıları Göster
    bilgi için teşekkürler, LG 55EG910V bu ikisi arasında gidip geliyorum lg nin oled ve kavisli olması beni cezbediyor ama 4k değil, 4k ilerisi için belki yatırım olabilir ama şuan için 4k ya sanırım gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garuda -- 12 Temmuz 2018; 18:11:48 >

• garuda kullanıcısına yanıt
    Cihaz sadece 4k değil aynı zamanda 1000 nite ışık gücüne sahip yani hdr10 ve 10 bit panel bu özelliklerin içinde olan model tv ler sayılı bu fiyata bulamazsın. 10 bit panel her cihazda bulunmuyor ve görüntü kalitesi çok farkediyor. Oled cihaz önermem çünkü ekran yanması sorunu olma ihtimali yüksek. Led tv lerde böyle bir sorun yok. Cihazı canlı gidip izleyin mağazadan karşılaştırma yapın karar sizin. 4k günümüz teknolojisi olarak tercih edilmeli çünkü daha yüksek çözünürlükte görüntü izlemeden ne olduğunu anlayamazsınız eskiden 4gb 6gb 8gb film izlerken şimdi 25gb 35gb hatta 85gb film izlemek ister oldum kalite olunca başka oluyor görüntü.

• http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue-55mu9000-55-138-cm-uhd-smart-tv.html

Kampanya arayanlara daha uygun zor gibi olur kurlar böyleyken.

samsung 55mu9000 e alternatif öneriler

• Fiyat en düşük nerede

Size bunu söyleyen arkadaş ya art niyetli ya çok cahil hem samsung mağazasında çalışacaksın hemde kendi ürününü kötüleyeceksin... Bende o zaman bu arkadaşa şunu soruyorum ne sorunu varmış alıpta pişman olan 1 tane bile insan yokken kasa olarak tasarım olarak samsung qled ile aynıyken ne sorunu varmış hiç tek sorunu fiyatıyla üst segment tv almak isteyenleri cezbetigi için qled satışını düşürüyor bu nedenle turkiyeye getirmemeye gayret gösteriyorlar ayırca bu gidişle şuan sorunlu dedikleri tvyi yakın zamanda 8 9 bin tl gibi etiketlerle görücez...

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.