Bende almayi dusunuyorumda aklimi kurcaliyan kisim neden kendi sitesinde daha pahali?
aksu01
kullanıcısına yanıt
qled dedikleri ayrı bi teknoloji değil bildiğimiz led tv lerin arka ışıkla ekran arasına quantum noktalar koyuyorlar ışık oradan geçerek renk değiştiriyor renk konusunda daha başarılı oluyorlar ama kontrast ve parlaklık olarak orta üst model ledlerin gerisindeler örnek olarak mu9000 xe9005 modelleri ayrıca performans olarak bu yazdığım iki modelde samsungun qled modellerinden genel performans olarak daha başarılı tek geri kaldıkları konu renk konusu bu konuda qledler şuan oledler dahil piyasadaki tüm tvlerden daha iyi kısacası qledler kesinlikle fiyatını hakeden tv ler değil hele hele tpvision üretimi sadece kasasında philips yazan android işletim sistemli tv ler hiç değil :)
quote:
Orijinalden alıntı: serkanhnr
Philips 55pus8602 de inceleyebilirsiniz. Bu da özellik olarak daha fazla içeriğe sahip. Görüntü teknolojisi olarak da Quantum Dot (QLED) kullanır.
Ancak yerinizde olsam sony xe9005 tercih ederdim.
bu modelin qled kullanması mümkün değil. geçen sizin cevabınıza göre bugün özel olarak pus8602 ye baktım. sonuç olarak bu modeller qled lerle bir olamaz. ha aydınlatma şekli aynıdır onu bilemem ama panel parlaklığı,renk doygunluğu,yansıma şekli çok farklı.
aksu01
kullanıcısına yanıt
Hocam Qled, led teknolojisine ek geliştirilmiş ayrı bir özellik ve 8602 modeli bu teknolojiyi kullanır. Yanı neden imkansız olsun. Qled ı gözünüzde buyutmeyin. Oled gibi bir panel teknolojisi değil.
55mu9000 yerine 55XE8577 düşünülebilir mi arasında dağlar kadar fark var mı
5259 TL gittigidiyor teknosa saticisinda şuan.
Alınırmı?
Arkadaşlar mesajları geriye doğru okudukca şaşırıyorum. Henüz 55'' bir tv arayışındayım. MU9000 dikkatimi çekti incelerken geri dönük yorumları okudum. Nisan Başında 5100 tl çok iyi fiyat diyenlerde 1500 dolardan 1200 dolara düştü sakın kaçırmayan diyen arkadaşları gördüm. Şimdi hepsiburada da 3599 tl fiyat var? nedir durum kur bukadar artarken fiyatın düşmesi normal midir? Malum Pek alışkın olmadığımız bir durum.Bu konudaki yorumlarınızı merak ediyorum.
axi2934A
kullanıcısına yanıt
55mu9000 modelini türkiyede yazdığınız fiyata bulma şansınız yok eğer sıfırsa başka modele bakmışsınızdır siz
55mu9000 mi sony 55xe8577 (xe9005 e okadar para vermek ıstemıyorum) arasında kaldım genellikle film izlemek için sizce hangisini alayım.
tsunami_35T
kullanıcısına yanıt
mu9000 dengi xe9005 modelidir xe85 le karşılaştırmam bile kontrast parlaklık hdr parlaklığı yansıma işletim sistemi kasa kalitesi hepsinde mu9000 daha iyidir xe85te ise siyahlar bir tık daha iyidir birde pc bağlantısında 120hz kullanabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: RNNN
mu9000 dengi xe9005 modelidir xe85 le karşılaştırmam bile kontrast parlaklık hdr parlaklığı yansıma işletim sistemi kasa kalitesi hepsinde mu9000 daha iyidir xe85te ise siyahlar bir tık daha iyidir birde pc bağlantısında 120hz kullanabilirsiniz
Teknosa 14 gün iade konusunda nasıl ? Sıkıntı çıkartıyormu? 5049 a mu 9000 almayı düsünüyorum.
Selam arkadaşlar. 55mu9000 uzun zamandır takip ettiğim bir tv. Ancak şuan bütçe olarak hazırlıklı değilim ve kullandığım tv arızalandı. Mecburen mu9000'e alternatif olarak daha uygun olan 55mu8000'i düşünüyorum.
55mu8000 için aldığım en iyi fiyat 4580tl.
55mu9000 şuan vatanda 5200tl.
600tl lik fark hazırlıksız oluşumdan yüksek bir miktar benim için. Arızalanan tv 6 senelik bir led tv.(lg 42LE5500)
Eski model tv kullanıcısı olarak mu9000 yerine mu8000 tercih etmem beni pişman eder mi? Bildiğim kadarıyla fark siyahlarda var ve 600tl lik bu farkı ödemeye değer mi? Yardımcı olursanız sevinirim, yarın almayı düşünüyorum tv'yi.
Az önce vatandan aldık bakalım. 4999 tl ye geldi. Gece indirim kampanyasından faydalandık. Umarım pişman olmayız.
Mall of antalya media markt tan son kapali kutu mu9000 i 4999 e aldim.
Muadili xf9005 7200-TL arkadaslar. 2200 lira fazla vermeye hic gerek yok
Cogu yerde stoklari tukenmis bilginiz olsun. 2018 modellerinden bile ustun olan bu tv yi kacirmayin derim
ombuds_man
kullanıcısına yanıt
Dungece mediamarkt ta %10 indirim ile 4750 tl idi
SAMSUNG UE55MU9000TXTK Premium Ultra HD 55 inç nasıl sizce
Iyi günler arkadaşlar. Televizyon kapaliyken iyice yaklaşıp dinler misiniz benimkinde cizirti gibi bir ses var sizinkinde de var mi bu normal mi acaba