1325.2 güncelleme geldi arkadaşlar. 55" NU8000 8 Serisi 4K Premium UHD TV | Samsung Destek TR https://www.samsung.com/tr/support/model/UE55NU8000TXTK/< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre6128 -- 6 Haziran 2022; 9:28:8 > |
SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARI (352. sayfa)

-
-
Kanal sıralamasını. TV ayayarlarından istediğim gibi, taşıyarak sıralama yapabilirsiniz.
YouTube'da "samsung tv kanal düzenleme kanal listeleme kanal taşıma kanal silme 2022" videosunu izleyin
Sedat ustayoutube
Samsung Smart TV 4K kanal düzenleme nasıl yapılır ve kanal taşıma kanal silme işlemleri 2022 de nasıl yapılır onu göstereceğiz favori kanal ekleme kanal ayarlama samsung tv kanal düzenleme akıllı kumanda samsung kanal listelemehttps://www.youtube.com/watch?v=iBqb2_xOhtQ&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu bilgileri edindim yeni yazılım hakkında
Güncelleme Sürümü 1325.2 - Mayıs 2022
- Tv Plus geliştirmeleri (logo değişikliği ve DRM entegrasyonu)
- Güvenlik güncelleştirmesi
- Playready sertifikalarıyla ilgili optimizasyonlar
- FKP istemci sertifikalarıyla ilgili geliştirmeler
Kaynak: Aktuelle Changelogs für Samsung TV Updates - der große Übersichtsthread - Samsung Community
-
Yeni yazılımı USB ile de Tv’den güncelle seçeceğim ile de güncelleyemedim. Sürekli tv yazılımınız güncel uyarısı veriyor…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bilemiyorum ben güncellemeyi denemedim şimdilik beklemedeyim.
disney+ app gelmedi demi daha?
-
Gelecek mi ki? Uyumlu cihazlar listesinde göremedim.
https://www-samsung-com.translate.goog/us/appstore/app/G19280013786-compatible?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=tr&_x_tr_pto=sc
-
Ben geleceğine inanıyorum. O kadar dandik adı sanı bilinmemiş app lar var ki.
-
bende 1000mbps internet var fakat tv 100 destekliyor. Bunun ethernet kartını yükseltme şansımız var mıdır? Ya da Wifi kart güncellemesi yapılır mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gedikpasha -- 8 Haziran 2022; 19:25:2 > -
Disney+ uygulama gelmiş.
-
Kablosuz bağlantıda 100 Mbpsyi geçiyor.
Disney geldi arkadaşlar 👍🏻
arkadaşlar selam,
bizim tvlerde disney plus ve netflix uygulamarında hdr açık olunca çok karanlık oluyor. bir çözüm varmı ?
-
arkadaşlar playstation 5 bizim tv nin akıllı kumandası nasıl bağlanır?
-
Bağlanıyormuki ben ps5 hdmi dan bağladım otomatik console diyeo algılıyor, oyun modu olarak açmıyor ama açmaması daha iyi oyun modu çoğu şeyleri kısıyor… ps5 ile nu8000 lag vs olmadan uyumlu çalışıyor.. oyun modu zaten tavsiyede etmem
birde hdr sizde aktif mi ? hdr açık olunca karanlık görünüyor ya anlamadım.
-
playstation 5 de hiç kumanda ayarı yaptınız mı çalışmıyor çünkü bizim samsung kumandası.
-
Hdr bizim tv de çok güzel çalışmıyor hatta testlerde filanda hdr çok kötü diye yorumlanıyor, bence hiç bir platformunda hdr açık kullanmayın
bu tvde HDR içerik seyredilmiyor, kap karanlık. kesinlikle almayın bu tvyi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X