Şimdi Ara

SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARI (355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.371
Cevap
117
Favori
590.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok program denedim ve ucretlide denedim en iyisi ibo player

İbo player ucretli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Somers kullanıcısına yanıt
    Arkadaş öneride bulunmuş.
    Smart IPTV (5€) arayüzü kötü
    IPTV Stream Player bu uygulamadan memnunum
    Bende bunları kullanıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tunc@y kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederimmm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Smart iptv ile 1 aydır görüntü alamıyorum sizde de durum aynı mı

• Bende sorun yok hocam, hep kullanıyorum. Silip tekrar yükle istersen.

• black_fe kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. IPTV içerik sağlayıcıdan kaynaklı sanırım. Konuyu sorduğumda farklı uygulama önerdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 9 Eylül 2022; 12:51:10 >
  • Smart İPTV uygulaması satın aldım fakat otomatik güncelleme yapamıyorum ..

Örnek olarak Konuşanlar 73.bölüm telefondan iptv'ye girdiğimde gözüküyor fakat tv'de iptv uygulamasını açtığımda bulamıyorum.En son 72.bölüm var

Arayüzü çok kötü hiç beğenmedim.

• albayim716 A kullanıcısına yanıt
    silip yükledim şimdi ama düzelmedi malesef. iptv yıllık almıştım aynı link telefonda açılıyor ama tv de kanal isimleri var görüntü gelmiyor

• Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt
    otomatik güncelleme ayarları olması lazım hocam uygulama ayarlarında

Ayarlara girdiğimde birşey bulamadım hocam , kumanda’dan Reload yapiyorum ama faydası yok ne yazık ki.

Güncel içerikleri tv’de göremiyorum benim için büyük eksi uygulama.

Smartone İPTV tavsiye ederim.

• fakasupi F kullanıcısına yanıt

Program kendini otomatik güncelleme yapabiliyor mu hocam ?

Bir de İPTV Smarters ülke'yi america olarak mı seçmemiz gerekiyor , uygulamayı kullanmak için bilen arkadaşlar var mı ?

• Smarters iptv arayüz olarak çok güzel bir uygulama ve telefonda çok severek kullanıyorum ama tv de kullanıcı bilgilerini bir türlü kabul etmediği için kullanamadım. Bu uygulamayı tv de kullanabilen var mı?

Hocam benim bu uygulama hakkında anladığım iptv sağlayıcıların uygulama sahipleri ile anlaşıp, iptv linklerini bu uygulamada tanımlatmaları gerektiği şeklinde.

Tanımlı değilse diğer uygulamalarda çalışan aktif linkler bu uygulamada çalışmıyor. Ben kendi kullandığım iptv yayın sağlayıcı ile görüştüm. Bana linkin 8080 bölümüne kadar olan ön kısmı için farklı bir link verdi. Kendi kullanıcı ad ve şifremle şuan TV de sorunsuz kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 14 Eylül 2022; 13:18:48 >

Evet yapıyor, şimdiye kadar sorun yaşamadım.

• Bu televizyonun 55 inc olanını 7000 tl civarına 2. el olarak alsam iyi mi?

• excadow E kullanıcısına yanıt
    Bulabilirseniz temizini alın.

• excadow E kullanıcısına yanıt

Hocam temizini 7 bin civarına bulamayabillirsiniz. Ama bulursanız hiç ama hiç kaçırmayın. Bendeki 55NU8000 hala ilk günkü gibi, nokta çizik vs. hiçbir şey yok. Sıfır ayarında çok çok dikkatli kullanırım, çünkü göz bebeğimdir. Aslında değil 7, 17 de verseler satılmaması gereken bir cihaz. Çünkü bu tv, bana göre 8 serisinin gerçek anlamda son premium tv'si. Evet bundan sonraki serilerde belki yeni teknolojiler, özellikler falan çıktı ama NU8000 kadar kaliteli TV'ler değiller. Alırsanız kesinlikle üzmez.

Bunu bugün QN90 siparişi geçmiş biri olarak söylüyorum. Bana göre QN90 dahi NU8000 kalitesinde değil. Tabi bu benim şahsi fikrim.

Aynen hocam dediğiniz gibiymiş. iptv sağlayıcım ile görüşmem sonrasında "Smarters iptv pro" uygulaması için kendileri benim girmem gereken başka bir link verdiler ve çalışmadığını düşündüğüm bu uygulamayı sorunsuz kullanmaya başladım. Arayüz olarak da gayet güzel bir uygulama ve ücretsiz kullanılabiliyor.

Smartiptv uygulamasının da çalışmadığını düşünüyordum ama onun da sorunu benim modemden veya internetimden kaynaklandığını denemelerim sonucunda öğrenmiş oldum. Modeme Kablolu bağlanırsam yayınları göstermiyor ancak kablosuz bağlandığımda sorunsuz gayet güzel gösteriyor. İnternet servis sağlayıcım bizlik bir kısıtlama yok dedi ama kablolu neden görüntü alamadığımı şimdilik ben de bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_fe -- 15 Eylül 2022; 18:3:46 >
  • 22/09/2022 tarihinde güncelleme gelmiş.

• 
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.