< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARI (356. sayfa)

-
-
Arkadaşlar bu tv yi kullanıpta PS5 kullanan var m? PS5 teki VRR teknolojisini destekliyor diyor ancak açtığımda oyun ve menü geçişleri arasında siyah ekran gelip gidiyor. Bazı oyunlarda oyun içinde ekran hızlı hızlı yanıp sönüyor falan. Yanlış bir ayar mı yapıyorum ?
-
Oyun modu ayarınız otomatikte mi?
-
Hayır, Oyun modunu açık yapıyorum. Freesync'yi üstün yapıyorum. PS5 menüde VRR destekleniyor diyor ama sağlıklı çalışmıyor. Otomatik mi yapayım ?
-
Yok, otomatik yapınca dediğiniz siyah ekran sorunları oluyordu o yüzden sormak istedim. Bende de Apple TV var, bizim TV maalesef her yenileme hızı değiştiğinde siyah ekran oluyor. Benim tavsiyem PS5'ten kapatmanız yönünde.
-
Aslında benim derdim vrr sistemini açmak. Kullanmak istiyorum. Dün inceledim biraz. Yabancı forumlarda da okudum. Sanırım ps5 tv yi 4k 120hz e zorluyor ama tv buna cevap veremiyor. Freesync yi açık yaptım. Ps5 ten çözünürlük testine girdim ekran karardı gelmedi. Daha sonra ps5 kolu ile sağ yöne basıp x tuşuna bastım. Bunu birkaç kez tekrarladığımda görmediğim ekranlarda testleri işaretlemiş oldum ve 1440p 120hz i başarılı olarak test etti ps5. Çok fazla deneme fırsatı bulamadım ama zannediyorum sorun çözüldü. Ps5 e 4K 120hz göremediğimi ama 1440p 120hz görebildiğimi bildirmiş oldum.quote:
Orijinalden alıntı: cmshnYok, otomatik yapınca dediğiniz siyah ekran sorunları oluyordu o yüzden sormak istedim. Bende de Apple TV var, bizim TV maalesef her yenileme hızı değiştiğinde siyah ekran oluyor. Benim tavsiyem PS5'ten kapatmanız yönünde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
TV nin son yazılım güncellemesi hakkında bilgiler şu şekilde
Güncelleme sürümü 1330.5 - Ekim 2022
Sunuculara bağlantı iyileştirildi
Amazon Prime Video ile etkileşimdeki bir hata düzeltildi
EPG'de ayarlamalar yapıldı
Samsung TV Plus iyileştirmeleri
-
Bu televizyonun EPG yazılımı hatalı sanırım. Uzun zamandır inceliyoruz EPG birkaç kanal değiştirdikten sonra kayboluyor. En basit uydu alıcılar bile daha başarılı. Samsung yazılım konusunda çok sıkıntılı koca menü ekranı kaplarken nasıl görüntü ayarı yapmamız lazım anlatsınlar mesela.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar cihazı bugün açtığımda wifiye bağlanmadığını farkettim. Ağ ayarlarını sıfırladım olmadı, 2.4ghz ağa bağlandım olmadı. Ehternetle bağladım yine olmadı. Modemi resetledim yine olmadı. Çözümü bilen varmı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her türlü yolu denemişsin. Fişi çek 1 saat bekle demekten başka bisey aklıma gelmiyor. Bide telefonun mobil internetini paylaş belki bağlanır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar sürekli kumanda bağlantısı kopuyor ,kalıcı çözümü var mı bu sorunun
Pilleri değiştirip dene.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TRT 4K kullanamıyorum. Silindi zaman içinde. Bu ilk sayfada bulunan kanal listesi nasıl kullanılır.
-
bu tvde kanal arama ayrı bi dert. trt'nin frekansını bir türlü gireniyorum. yapabilen var mı?
-
https://www.youtube.com/watch?v=f_z0awSydMw&feature=youtu.be
+1
11794 frekansı çıkmıyor kendim elle girmeye çalıştığımda ise bu sefer 30000 sembol oranı çıkmıyor. ne lanet televizyon bu
-
hocam telefondan smart things uygulamasını indirdim, telefonu kumanda gibi televizyonla eşledim. o zaman numerik değerler girebildiğimiz için elle 30000 yazabiliyoruz. ama dediğiniz gibi bir kanal için bu kadar takla attırmamalı
-
oh bee oldu sonunda. çok sağol hocam 🙏🙏🙏
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 23 Kasım 2022; 23:17:2 > -
arkadaslar merhaba,
55nu8000 kullanıcısıyim youtube uzerinden dunya kupasi ozetleri izlerken goruntude lag varmis gibi ilerliyor sonradan bir anda hizlaniyor ayrica futbol topu arada pikselleşiyor.
bazen uydu uzerinden canli mac yayini izlerkende futbol topunda piksellesme oluyor.
onereceginiz herhangi bir çözüm yolu var midir teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X