< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARI (358. sayfa)

-
-
Aynen HDR rezalet maalesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Televizyon tiz ve bass sesleri vermemeye başladı. Ekolayzer ayarlarından değiştiriyorum hiçbir değişiklik olmuyor. Sadece orta sesler çıkıyor boğuk biçimde.
Daha önce başına gelen varmı?
Sıfırlama çözüm olmadı. Servis menüsünden bile sıfırladım değişiklik yok.
Son yazılımı Tv'ye tekrar yüklemenin yolu varmı?
-
İnternete kablolu mu bağlısınız?
Kablosuz olarak bağlanıyorum hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar 55nu8000 tv mi model yenilemek değiştirmeyi düşünüyorum. 55q95b ile bu tv arasında çok fark var mıdır değiştirmeye değer mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hoparlörleriniz bozulmuş
-
Kullandığınız Memnun kaldığınız görüntü ayarı lazım.
arkadaşlar selam,
kullandığım tv boyutları küçük geldiği için 55" NU8000 verip yerine Samsung 75Q60B veya Samsung 65Q70B geçmeyi düşünüyorum. birisi 120 hz. ps5 ve genelde film izlerim. bizim nu8000 verip yerine büyük ekran 50 hz alsam sıkıntı yaşarmıyım sizce?
-
hocam merhaba,
kullandığım tv boyutları küçük geldiği için 55" NU8000 verip yerine Samsung 75Q60B veya Samsung 65Q70B geçmeyi düşünüyorum. birisi 120 hz. ps5 ve genelde film izlerim. bizim nu8000 verip yerine büyük ekran 50 hz alsam sıkıntı yaşarmıyım sizce?
-
tvye yeni güncelleme gelmiş kuran varmı ?
-
Yazılım güncellemesiyle ilgili yapılan iyileştirmeler şu şekilde;
Güncelleme Sürümü 1334.0 - Nisan 2023
- Karo ekranı güncellenirken optimizasyonlar yapıldı
- TV Plus: Sabit video bozulması / altyazı iyileştirmeleri
-
Selamlar merhaba,
Benim tv de güncelleme kısmı pasif gözükmekte artık güncelleme olayı bittimi?yada bir ayarmı var bunu aktif edecek?
-
Merhaba,
Bu tv hala güncelleme alıyormu,bende güncelleme pasif görünmekte.
-
Bu disney+ ta HDR devreye giriyor. Ekran karanlik. Bu hdr'i kapatamiyor muyuz?
Maalesef kapatılmıyor
Alıyor hocam. Dün akşam arattım. Güncelleme bulamadı. Bende USB üzerinden güncelledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 8 Nisan 2023; 17:6:17 >
Güncelleme linki varmı üstad
samsung tr
55" NU8000 8 Serisi 4K Premium UHD TV | Samsung Destek TRhttps://www.samsung.com/tr/support/model/UE55NU8000TXTK/#downloads
Klavuzlar ve indirmeler bölümünden Upgrade File(USB Type) dosyasını indirip, .zip klasöründen çıkarın ve boş bir USB belleğe atıp, cihaza takın. Güncelleme otomatik başlamazsa güncelleme bölümünden başlatın hocam.
https://eu.community.samsung.com/t5/tv/aktuelle-changelogs-f%C3%BCr-samsung-tv-updates-der-gro%C3%9Fe/td-p/1199276
Bu linkte de TV serilerine göre güncellemelerin içeriğini görebilir siniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 8 Nisan 2023; 23:26:44 >
-
Nu8000 kullancilari olarak, Disney+ ta HDR den oturu karanlik goruntu problemimi su sekilde cozdum. Hdr'i kapatamiyoruz, hdr+ 'i da actim. Arka isik full. İsteyene atarim ayarlarin goruntusunu. Suan icin iyi, parlak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X