Bende var ama ancak bayramdan sonra paylaşabilirim tatilden sonraki Pazartesi. İstersen özelden yaz bana bayramdan sonra atayım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 18 Haziran 2024; 22:23:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARI (366. sayfa)
-
-
Teşekkür ettim hocam. Bayram sonrası pazartesi dm gönderirim hatırlatma amaçlı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim kaydettiğim dosyayı bulamıyorum. Ana sayfada orjinal menü ayarları mevcut ama link çalışmıyor belki @maho23 yardımcı olabilir.
-
Yok mu çözümü. Kayınpederler de izleyemiyormuş 55nu8000 ile.
Manuel olarak frekansı taratın, listenin sonuna güncel TRT1 ekleniyor.
-
Manuel olarak ayarlama ile TRT HD izleyebilir varsa yardımcı olabilir mi? Hem manual hem de auto denedim ama TRT 1 ücretsiz olarak gelmiyor, ücretli olan TRT 1 kanallı ise açılmıyor.
-
http://https://youtu.be/fPXy-XgU2KU?si=uVOEbBtwmMo2g2-5
Bu linkteki adımları yaparsanız olur hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nu8000 i ilk alanlardanım tv hala Kusursuz çalılıyor
Maaşallah diyelim nazar değmesin, ben de aynı şekilde çokta memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 9 Temmuz 2024; 11:31:29 > -
TV fiyatları enflasyonla birlikte aldığımız zamanın araba fiyatlarına çıkmış. Umarım bu şekilde sorunsuz kullanmaya devam ederiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar benim kumandanın bağlantısı bazen kopuyor bunu ilk aldığım zamanlarda da yapıyordu ama önemsememiştim. Artık daha fazla yapar oldu. Bir süre geçince kumandaya basıldığında tepki vermiyor tv kapama tuşu hariç çalışmıyor. Tekrar eşleme yapıyorum bazen onu da algılamadığı oluyor. Sizce sorun kumandada mı tv de mi? Var mı bu sorunu yaşayan?
Etrafta bağlantının kopmasına sebep olan başka cihaz vardır belki.
-
Ben televizyonu genelde SmartThings uygulaması ile telefon üzerinden kullanıyorum. Kumandaya pek ihtiyaç olmuyor.
TV de hangi oyunlari tavsiye edersiniz , uzaktan mı yakından mı oynuyorsunuz?
SmartThings bir ara kullandım hiç memnun kalmadım bazen sorunsuz Tv yi açarken bazen açmıyor
-
Oyun zevki senin seçimine bağlı. Uzaklıkta biraz odanın büyüklüğüne ve kullanımına göre değişir
-
Nu8000 5. Senesinde paneli bozuldu.Büyük ihtimalle elektrik kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
geçmiş olsun, önceki sayfalarda belirtmiştim 2019 mayıs ayında satın aldığım tv'nin paneli bozuldu, eylül 2023 ayında değişim yapıldı.
paneli değiştirmeyi düşünüyor musunuz? fiyat teklifi aldınız mı?
-
Teşekkürler.Servisten 14.500 tl rakamı alındı ama tv değiştirmeyi düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hit2934 -- 31 Temmuz 2024; 6:38:58 >
Panel darbe ile kırılmadı ise panel bozulmaz. Panelin bozulduğunu nereden anladın. Panel darbe yemez ise panele su sıkmaz isen panel bozulan bişey degil. En fazla ledleri biter o da degiştir 1.000 lira civarına. Ana kart ta sorun varsa oda yapılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X