Şimdi Ara

SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARI (368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.357
Cevap
116
Favori
588.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mu9000 model kullanıyorum. tabii uygulaması yeni geldi. bu seride yoksa sizede gelmiş olabilir.

• MaedHrOS kullanıcısına yanıt

Hay Allah razı olsun pili değiştirdim sorun şimdilik yok. Oysaki tevde pil dolu işareti verdiği için hiç düşünemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar uzun zamandır işten güçten dolayı giremiyordum. Hesabıma erişim ile ilgili de problem vardı. Şimdilik kısmen düzelttim. Varsa yardımcı olmamı istediğiniz bir husus yazın ilgileneyim. Ana sayfaya eksik olan ögeleri ekleyeceğim kısa zamanda. Orijinal servis menüsu , güncel kanal listesi vs..

• Bizim tve yeni tizen yazılım gelirmi

• Malibu21 M kullanıcısına yanıt

Gelmez. Gerekte yok.

• Arkadaşlar bu modelde ps5 pro deneyen oldumu?

• Selam.
    Kumanda bozuldu. İnternetten orijinal kumanda alan varsa link atabilir mi arkadaşlar.

• SuSeL kullanıcısına yanıt

Orjinal değil de muadillerinden aldım gayet sıkıntısız kullanıyorum.

• Sheva24 kullanıcısına yanıt

Hocam olabildiğince fazla yerde yazarak bu pisliklerin daha fazla insanı mağdur etmemesi için sesimi duyurmaya çalışıyorum, keza buna satın alma ihtimali olan kişiler kadar mevcut kullanan kişiler de dahil. Özet geçmem gerekirse "KORNER TV" olarak adlandırılan, Allah korkusu olmayan bu terbiyesiz sürüleri video kayıtları ile yaşattıkları sorunları ispat etmeme rağmen kafasına göre hesaplarımı kapatıp bir kuruş dahi iademi gerçekleştirmediler.

İnanın ki şu an memnun olduğunuzu düşünüyorsanız dahi üyeliğinizi yenileyerek bu mahluklara tekrar para vermek düşüncesine girmeden önce yorumumu bir daha gözden geçirin. Bunların helal süt emmiş insan evladı olmalarına imkan dahi yok. Ansızın bir sorun yaşayabilirsiniz ve yine ansızın çözüm ararken üyeliğiniz olduğu gibi kapatılabilir. Nitekim sorgusuz sualsiz benim henüz 1 aylık iki üyeliğimi birden kapattı pislik oğlu pislikler.

NOT: IPTV platformu arayışında olan o arkadaşım, eğer bu mesajımı görüyorsan "KORNER TV" denen bu dolandırıcı çetesinden kesinlikle uzak durun. Sağda solda gördüğünüz olumlu yorumları vs. bu mahlukların yazmış olma ihtimali kuvvetle muhtemel. Kesinlikle tuzağa düşmeyin. Benzer yorumu bu terbiyesiz insan evlatlarını görmeden evvel okumuş olsaydım bugün bu noktada olmazdım.

• gamerr kullanıcısına yanıt
    Ben de var… Hdr açmadığınız sürece güzel çalışıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bir finans ve sigortacı olarak çok yararlı ek bir bilgi sizlerle paylaşmak istiyorum… aldığınız teknoloji ürünlerinin garantisini uzatmak yerine konut sigortası yaptırın ve elektronik eşyanın yıl süresini ve tazminat tutarını yüksek belirletin… hem evinizdeki diğer elektronikleri kapsamışta olursunuz hem de konut sigortasının bir çok tazminat ve koruyucu çeşitleri var yangın hırsızlık su basması vs hepsine karşıda tüm evinizi kapsam dahiline almış olursunuz… bu sigortanın fiyatıda bir garanti uzatmanızdan daha düşüktür… bu konu çok mühimdir kesin inceleyip araştırın derim… panel arıza kısmını okuyordum aklıma gelmişken uzun uzun yazayım istedim :) sorusu olan varsada devam ettiririz buradan bu konuyu

• Somers kullanıcısına yanıt
    Yaş 58 dostum ortalama 20 yıldır bunu etrafımdaki herkese öneririm, başıma hırsızlık, doğalgaz su kaçağı, 55 inch samsung tv anakart arızası nedeniyle komple değişim gibi olayları yaşadım ve sigorta aracılığıyla hiç birine para ödemedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dionysos66 kullanıcısına yanıt
    Abi bende herkese öneriyorum ama halkımız ya üşengeç ya da şüpheci hiç yanaşmıyorlar…. oysa dediğiniz gibi ben de neler yaşadım ve hepsinde de zararım karşılandı

• Ip tv kullanan varmı? Varsa hangi program ve ıptv üyeliğiniz hangisi ?

• Somers kullanıcısına yanıt
    İptvsmarters player kullanıyorum memnunum..

• bcakirr B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler…. Peki uygulamayı bunu kurduğumda hergangi bir iptv adresi alsam açabiliyormuyum

• Arkadaşlar tv nin ayağını kaybettim. Uygun fiyatlı mümkünse orijinal ayak nereden bulabilirim?

• 
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.