Şimdi Ara

SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARI (367. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.349
Cevap
116
Favori
587.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benzer şeyleri servis söyledi ama tam sebebini bilmiyoruz.
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt

selamlar

benim panelim durduk yere bozulmuştu, başlarda ekranın alt tarafında başlayan ve 30 saniye sonra düzelen hata zamanla tüm panele yayındı ve izlemeyi imkansız hale getirdi, panel değişiminden sonra düzeldi, şu konuda video ile birlikte durumdan bahsetmiştim. https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156174567

• Ben uyducuyum panelin bu şekilde bozulmasına rastlıyorum ama çok nadir olan bir durum. Bence üretim hatasından kaynaklanıyor yoksa 15 yılı devirmiş lcd tv ler sorunsuz çalışmaya devam ediyor. Mesela benin nu8000 de hiç bir sorun yok ve çokta kullanıyoruz. Oğlum habire Pc de oyun oynuyor youtuba giriyor biz netfilix uydu yayını kullanıyoruz. Fakat bir önlem aldım ekran ışığını 30 da kullanıyorum ve ışık sensörü de 20 de. Yani ledler Tv yi zorlamasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

Ben uyducuyum panelin bu şekilde bozulmasına rastlıyorum ama çok nadir olan bir durum. Bence üretim hatasından kaynaklanıyor yoksa 15 yılı devirmiş lcd tv ler sorunsuz çalışmaya devam ediyor. Mesela benin nu8000 de hiç bir sorun yok ve çokta kullanıyoruz. Oğlum habire Pc de oyun oynuyor youtuba giriyor biz netfilix uydu yayını kullanıyoruz. Fakat bir önlem aldım ekran ışığını 30 da kullanıyorum ve ışık sensörü de 20 de. Yani ledler Tv yi zorlamasın

ışık ayarını aynı şekilde kullanıyorum sensörü de 18 de bıraktım yeterli oluyor benim için, günde 12-16 saatleri bulan kullanım süreleri mevcut, bu kullanım biçimi "aşırı kullanım" olarak tanımlanıyormuş, yine de 5 senede panelin bu hale gelmesi mümkün değil, bizim şansımıza denk geldi heralde

• hit2934 kullanıcısına yanıt

değiştirin gitsin ben de 7bin tl gibi bir rakama değiştirmiştim, 30 dakikada evde işlem yapıp gidiyorlar.

• MaedHrOS kullanıcısına yanıt
    Hocam tv nin ederi zaten o kadar.14.5 teklif geldi.Şuan satışan muadilleri 20 bin tl,panel için belki daha iyi fiyat alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hit2934 -- 31 Temmuz 2024; 16:45:9 >

uzun süredir modelleri araştırmadım ama tam anlamıyla muadili yoktu sürekli bir özellikler kısılmış haldeydi, bana göre muadilleri 40bin ve üzeri idi o yüzden panel değiştirmek cazip gelmişti

psikolojik mi bilmiyorum ama yeni panelin görüntüsünden daha memnun kalmıştım.

• Geçen yaz @MaedHrOS 'un yaşadığı sorunu ben de yaşamıştım. Tek çözümün panel değişimi olduğunu söylemişlerdi. Ki ben televizyonu çok da kullanmıyorum. Günde 1-2 saat en fazla. O ara pek ilgilenme fırsatım olmadı sonra kendi kendine düzeldi. Kışın hiç olmadı. Ne zamanki sıcaklar çok arttı bu aralar yine tekrar etti aynı sorun. Şimdi ara ara yine yapıyor. Sıcaklarla alakası var mı yoksa bana mı denk geldi bilmiyorum. İdare ediyorum artık.

• İptv kullananlarınız vardır diye buradan da sorayım dedim. Smartone iptv'de de İptv smarters player'de de film altyazılarını göstermiyor hiç bir şekilde. Ses ayarlarını değiştirebiliyorum onda bir sıkıntı olmuyor fakat altyazı gözükmüyor bir türlü. TV'nin kendi ayarlarında altyazı açık. İPTV uygulamasını PC'de VLC'de veya başka uygulamada açtığımda altyazı geliyor fakat tv'de mümkün değil başaramadım. (

• MaedHrOS kullanıcısına yanıt
    Yanlış bakmışım.TV’nin muadilleri 30 bin dolaylarındaymış.(+-3 bin)

yani vaktiniz varsa aklınıza yatıyorsa bu işe meraklıysanız değişikliğe değebilir hazır fırsat gelmişken maddiyattan bağımsız olarak.

bana cihaz ayırabildiğim vakit dolayısıyla fazlası ile yettiği için farklı bir çözüm için uğraşmadım, yeni tv araştırmak var uygun fiyatı bulmak var..

benim olmadığım zamanlarda izlenilen içerikler için a101 den alınan 55" axen tv bile fazla gelecektir :)

• Şu televizyon marketine tivimate gelse super olurdu.
  • Son mesajlara baktımda üzüldüm kendi adıma. Bu televizyonu almayı düşündüğüm dönemde 2299 liraya Awox U5600STR diye bir garabet çıkıp herkesin övgüsünü kazandı diye Samsung'un 1/3 fiyatı yahu alalım diyerek düştüğüm rezilliğin haddi hesabı yok. Awox da kaç kere led bar değiştirdik artık hatırlamıyorum bile. Samsung almayan aklıma tüküreyim. Herkes kazasız, belasız, sorunsuz kullanmaya devam eder umarım.

• damn2u kullanıcısına yanıt

Ben de Axen almıştım sanırım o civarda, TV kırık geldi ve stoklar tükenmişti sonra araştırırken LG almaya gittim mağazaya oradaki eleman Samsung'un bu modelini tavsiye etti. Eşimle bunu beğenip almıştık. Yanlış hatırlamıyorsam +4 sene garantili 6700 TL idi. Gittiği yere kadar devam harika bir TV gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: hit2934

Nu8000 5. Senesinde paneli bozuldu.Büyük ihtimalle elektrik kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
    Panelin ledi de bozulmuş olabilir. Eğer böyle bir durum varsa çok uygun fiyata led aydınlatmalar değişiyor. Bir araştırın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erim Aktuğ -- 21 Ağustos 2024; 17:56:30 >
  • Samsung servisi gelip baktı ama başka tv tamircisine baktırtmak lazım,dediğiniz gibi olabilir,teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hit2934 -- 21 Ağustos 2024; 17:58:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hit2934

Samsung servisi gelip baktı ama başka tv tamircisine baktırtmak lazım,dediğiniz gibi olabilir,teşekkürler.
    Rica ederim.
  • Arkadaşlar televizyon kumandası bağlanmıyor. Zaman zaman bağlanıyor zaman zaman bağlanmıyor play ve geri tuşuna basıp bağlamaya çalışıyorum olmuyor. Mecburen eski tip kumandayla kullanıyorum. Eski tip kumandayla kontrol etmek zor. Bunun bir çaresi varmı.
  • Malibu21 M kullanıcısına yanıt

Yeni olduğuna emin olduğunuz pil takıp deneyin.

Eşleşmeyi tamamen kaldırıp tekrar bağlayarak deneyin.

Etrafta yeni eklenen kablosuz bir cihaz varsa onu devre dışı bırakıp deneyin.

Bunların dışında aklıma gelen bir şey yok şimdilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Malibu21

Arkadaşlar televizyon kumandası bağlanmıyor. Zaman zaman bağlanıyor zaman zaman bağlanmıyor play ve geri tuşuna basıp bağlamaya çalışıyorum olmuyor. Mecburen eski tip kumandayla kullanıyorum. Eski tip kumandayla kontrol etmek zor. Bunun bir çaresi varmı.
    Zaman zaman bende "bağlanamıyor" hatası alıyorum. Yeniden eşleme yapıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.