Şimdi Ara

Samsung 6 serisi ve Hd ready 1080i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung 6 serisinde yazan logoda Hd-ready 1080i logosu mevcut.fakat 40 f serisinde full hd ibaresi yer almakta.Anlayamadığım full hd mi Hd ready 1080i mi doğrusu.yeni aldığım tv ise 6 serisi

• Yaşar Bey selam ,

Ürün özelliklerine bakarken bu detay benim gözümede çarptı ama 1920x1080 çözünürlük ve 24 p iberesi varken full hd ibaresi olmaması garibime gitmişti tecrübeli arkadaşlar gerekli aydınlatmayı yapar sanırım.

Bu arada ürüne görüntüyü ne ile veriyorsunuz uydu , digitürk v.s. ? resimleri var ise ekleyebilirmisiniz bende bu üründen almak istiyotum ama SD performasını merak ediyorum.
  • Full Hd demek sonuçta 1920 X 1080 çözünürlük demektir.
    Hd Ready İse herhangi bir çözünürlüğü ifade etmez. Genelde cihaz 720P sinyali desteliyorsa, analogta komponent bağlantı digitalde hdmi veya dvi bağlantı yapılıyorsa hd ready dir. 1080p olan bir cihaz aynı zamanda 720p de olduğu için hd ready yazabilir..... Normal birşey bu cihazınızın full hd olmadığı anlamına gelmez..
  • 1920x1080 = full hd dolayısıylada hd ready ozelligi içinde..
  • birde ben hd film seyrederken 1920*1080 60hz olarak seyredeyiyoruz.refresh rate! oranını değiştiremiyormuyuz.Aldığım televizyon normalde 100 hz'lik bir lcd.cevaplarsanız sevinirim.
  • özel bir ibareye gerek yok 1920 x 1080 sütün ve satır varsa bu standartta ise tv hull hd dir zaten
  • bence bu desteği mecidiyeköyde büyuk bir firma var çalışanların bilgi darcığı çok yüksek çağrı merkezleride mevcut olduğu için oraya gitmeye gerek kalmadan tlf desteğindede bulunabilirler firma adını reklam olmasın die yazmıyorum pm istersen atabilirim herkese KOLAY GELSİN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • normalde hd ready altındada 1080 p ibaresi olur full hd tv lerde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.