Şimdi Ara

samsung 6 ve üzeri serilerde usb fomatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    test File Extension Container Video Decoder Audio Codec
    *.avi
    *.mkv ① AVI ② MKV Divx 3.11 MP3, AC3, LPCM, ADPCM
    (MULAW ALAW)
    Divx 4.x
    Divx 5.1
    Divx 6.0
    XviD
    H.264 BP
    H.264 MP
    H.264 HP
    MPEG-4 SP
    MPEG-4 ASP
    Motion JPEG
    *.asf ASF Divx 3.11 MP3, AC3, LPCM, ADPCM
    (MULAW ALAW), AAC
    Divx 4.x
    Divx 5.1
    Divx 6.0
    XviD
    H.264 BP
    H.264 MP
    H.264 HP
    MPEG-4 SP
    MPEG-4 ASP
    wmv(VC1) Window Media Video v9
    *.mp4 MP4(SMP4) H.264 BP ADPCM, (HE)-AAC, mp3
    H.264 MP
    H.264 HP
    MPEG-4 SP
    MPEG-4 ASP
    XviD
    *.3gp 3GPP H.264 BP ADPCM, (HE)-AAC
    H.264 MP
    H.264 HP
    MPEG-4 SP
    MPEG-4 ASP
    *.vro(ps) VRO/VOB MPEG2 AC3, MPEG, LPCM
    MPEG1
    *.mpg
    *.mpeg(ps) MPEG1 (Program Stream) AC3, MPEG, LPCM
    MPEG2 (Program Stream)
    others(ts) MPEG2(Transport Stream) AAC, HE-AAC, MP3, DD+
    H.264 HP (Transport Stream)
    VC1 (Transport Stream)

• teşekkürler
  • arkadaşşlar merhba bende 46A756 modeli var yeni aldımm cok güzel bi tv fakat bu tv konusunda pek bi bilgim olmadığı için danısıyrum sizlere..şimdi sahip olduğum USB girişi Parmak diye tabir ettiğimiz usb yi görüyor fakat harici HARD DİSC i görüyo ama içndeki hiç bişieyi okumuyo yanii tanımlanamayan format gibi.. fakat öğrendiğim kadarıyla bunu yapmak mümkünmüş bilgisi olan var mı.. Birde bu USb lerin NTFS yada FAT formatında oluşuda bi fark yaratırmı şimdiden cok tesekkr ederimm yardımcı olacak arkadşlara kolay gelsin ;))
  • Ben yeni 46B8000 aldım, harici HD eğer ekstra güç gerektiriyorsa (5 mA veya 5V tan fazla) çalıştırmayabileceği kılavuzda yazıyordu. Belki ondandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havaci VA -- 12 Ekim 2009; 12:24:16 >
  • B serisi yeni tv lerde normal USB yanına HDD içn uygun bi USB girişi daha yapmışlar yani bi parmak olanlar için birde external için.. dediğin gibi olabilrde ama bende tek USB olduğu için HDD yi tanıtmak içn bi yol var dediler tuş kombinasyonu gibi..yinede sağoll bilgi içn
  • İki USB nin farklı olduğunu farketmemişim:-) sen de sağol. Geçen akşam bir harici HDD bağladık, güç geldi ama televizyon tanımadı. Yerine bellek çubuğu taktım küt diye tanıdı. Bu akşam bir de diğer USB girişi deneyeyim bari. Genel olarak televizyondan acayip memnun kaldım yalnız. Görüntü kalitesi gerçekten iyi, zevkle seyrediyorum. Niyeti olanlara tavsiye ederim. İşin enteresan yanı alet ben aldıktan sonra daha da pahalı oldu. Buroteknik'ten internet üzerinden 5590TL ye aldım. Yine en ucuzu o firma ama fiyat 5930 olmuş. Sanırım dövizden kaynaklanıyor. İB ucuz görünmekle birlikte stoğunda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandooo

B serisi yeni tv lerde normal USB yanına HDD içn uygun bi USB girişi daha yapmışlar yani bi parmak olanlar için birde external için.. dediğin gibi olabilrde ama bende tek USB olduğu için HDD yi tanıtmak içn bi yol var dediler tuş kombinasyonu gibi..yinede sağoll bilgi içn

tuş kombinasyonu ile a ve b serilerinde üst cihazlarda bulunan özellikler açılabiliyor fakat belli bileşenler yüklü değil her cihazda
  • Arkadaşlar merhabaaa siz tv niz için firmware yazılım güncelleştimesi yaptınız mı ? sonuç ne şeklide oldu artı ve eksileri varmı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.