Şimdi Ara

SAMSUNG 60ES6100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMSUNG 60ES6100 modeli için yorumlarınız nelerdir? N11.com'da 3.299 TL'ye satılıyor. Sanırım piyasasına göre fiyat avantajlı. 60 inc ledler arasında bu fiyata bir tv bulamadım. Alternatif olarak 55lm660 ve 670 serilerini düşünüyorum. Özellik olarak LG birkaç adım daha önde. Çok fazla özellik yerine boyutun daha büyük olması taraftarıyım. Kasa olarak da çok kaba durmuyor. Bu tvyi bu fiyata önerir misiniz?

http://www.n11.com/samsung-60es6100-fhd-3d-led-tv-P11911301

• yardımcı olabilecek kimse yok mu
  • Ben de almayı düşünüyorum, araştırmadayım, ama samsung sitesine baktım, 60 inçler arasında en düşük modeli, dolayısyla fiyatı orantılı çok çok daha düşük, ithalatçı garantili, yani samsung kendisi kurmuyor, ithalatçı gelip kuruyor. Benim de acele etmem gerekiyor, şu anki televizyonum bozuk.
  • Eğer Samsung değilde lg düşünürsen 55LM660S tavsiye ederim 5inc küçük ama dlna sı var 200hz yerine 400hz 2gözlük yerinede 4 gözlük hediye bak sitesindende link veriyimhttp://www.lg.com/tr/televizyon/lg-55LM660S-3d-tv

• tavsiyemdir.
  • Siparişi verdim, acil olduğundan, sorun olursa buraya yazarım.
  • Bende almayı düşünüyorum
  • açıkcası boyut olarak memnun kalacaksınız.benim küçük tv de 6100 serisi . bir problemle karşılaşmadım.
  • herkese yorumları için teşekkürler. iki model arasında kaldım ya 55lm660s yada 60es6100 :) Actively kurulum sonrası yorumlarını paylaşabilirsen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OznB

herkese yorumları için teşekkürler. iki model arasında kaldım ya 55lm660s yada 60es6100 :) Actively kurulum sonrası yorumlarını paylaşabilirsen sevinirim.

Dün siparişi verdim 24 saat geçmeden elime geçti. Şimdi kurulum için bekliyorum.
  • hayırlı olsun tekrardan. resimleri bekliyoruz daha önceki tvniz kaç ekrandı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OznB

hayırlı olsun tekrardan. resimleri bekliyoruz daha önceki tvniz kaç ekrandı?

Daha önce TV 102 ekrandı, benim oğlan ekrana sert bir cisimle vurunca ekranın içindeki panel çatladı, görüntü var ama çatlak alduğu için karışık, yeni panelde 800 tl civarında en azından , dolayısıyla tv nu değiştirdik.

Ben tvyi kendim kurdum, sonra bugün kurulum için servisten biri geldi, ücret istemedi. Garantisi 2 yıl, ithalatçı garantisi. Arızalı bir durum olursa, ithalatçı firma servis gönderiyor. Satıcı firma igili, seviste iyi 24 saat içinde kuruluma geldiler, ben daha önce aramıştım, ben monte edeceğim diye, yarım saatte monte ettim, wifi side var, hemen nete giriyor. Smart tv yi henüz araştırma fırsatım olmadı.

60 inç biraz büyük, bende digitürk HD var, HD kanallar sorun yok, ama diğer kanallarda doğal olarak yakından izlerken görüntü kalitesi düşüyor, ama 4-5 metrede sorun yok.
    Hardiski taktım, film dosyalarını rahat açıyor, media playerı menusu de iyi. Blueray dosyalarının m2ts uzantısını rahat açıyor, stream klasörüne girerseniz, ancak buradan altyazı ve audio seçimi yapılamıyor, blueray iso dosyasını denemedim, büyük ihtimalle açmıyacak, açsa mükemmel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi actively -- 26 Haziran 2013; 14:16:50 >

• bilgiler için teşekkürler. Fiyat performans açısından gayet mantıklı bir seçim gerçekten. Güle güle kullanın
  • fiyat çok iyi.
  • Hanım Kanal D de türk dizilerini izliyor, görüntü gerçekten mükemmel. Görüntü işini hallettik, 5.1 ses düzeni eksik. Aşağıda bazı opsiyonlar var.

Harman Kardon HD Com 75 Ev Sinema Sistemi 1.299 ... n11

Sony BDV-E290 3D Blu-ray Ev Sinema Sistemi-Sony Eurasia 399 ... n11
    ya da

PANASONIC SC-BTT190EGK 3D Bluray 1000W Usb Wi-Fi ve DLNA/ Smart Tv 5.1 Ev Sinema Sistemi 499 --- hızlı al

İhtiyacım olmadığını sanıyorum, sadece blueray iso 3d dosyaları açmak için olabilir

Egreat R6S Pro 239TL ..n11

Blueray playere ihtiyacım yok gerçi, receiver de işimi görüyor, çünkü film arşivim hardiskte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi actively -- 26 Haziran 2013; 22:08:06 >
  • ben oyumu harman kardon'dan yana kullanıyorum. evladiyelik olur özellik olarak daha bilgili arkadaşlar yorum yapacaktır sanırım.
  • bnde bu tv yi almak istiyorum nerden almalıyım
  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_78529122/f_//tm.htm#78529122

yukarda carrefourda .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.