Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Samsung 64GB Evo MicroSD - 45TL - Kargo Ücretsiz - Sıfır kutusunda faturalı! Satın Al 26 Haziran 2016 12:50 1 1 Samsung 64GB Evo MicroSD - 45TL - Kargo Ücretsiz - Sıfır kutusunda faturalı! Arkadaşlar merhaba elimde 2 adet olan ürünün birini satışa koyuyorum, piyasa değeri 55-65TL arasında ben 45TL'ye kargo da benden olmak üzere satıyorum. Bana geldiği baloncuklu poşetinin içinde kutusu ile birlikte yollayacağım açılmadı edilmedi sıfır siz açacaksınız yani :) Ücret: 45TL Kargo: Ücretsiz Ödeme: Enpara, İşbank, Ziraat, Garanti İletişim: PM Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 45 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık | Marvel's Spider-Man | Jelatinli - Güvenlik Şeridi Üstünde! | 160TL S7 Edge için | 2 Adet Ekran Jelatini - 1 Adet Saydam Silikon Kılıf SATILIK S7 Edge Spigen Curved Crystal Koruyucu Ekran Filmi Samsung 64GB Evo MicroSD - 45TL - Kargo Ücretsiz - Sıfır kutusunda faturalı!