Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 S7 Edge için | 2 Adet Ekran Jelatini - 1 Adet Saydam Silikon Kılıf SATILIK Satın Al 26 Temmuz 2016 19:11 1 1 S7 Edge için | 2 Adet Ekran Jelatini - 1 Adet Saydam Silikon Kılıf SATILIK Arkadaşlar 1 ay önce S7 Edge kullanırken yurtdışından şunları sipariş etmiştim fakat düz S7'ye geçtiğim için satmayı düşünüyorum. Yorumlara bakarak satın aldım hepsini ve kategorilerindeki en iyi koruyucu ekran jelatinlerini seçtim de satın aldım. 1 Adette saydam ince silikon kılıf satın aldım. Satın almak isteyenler PM atabilirler. Jelatinler kavisliler, edge ekranları da koruyor yani. S7 Edge İçin 2 Parça ekran koruyucu jelatin (ikisi de farklı marka) 1 Adet ince saydam silikon kılıf Parça parça satmayı düşünmüyorum, hepsini alırsanız 40tl kargo benden şekilde gönderirim. Satın aldığınız gün içerisinde aksilik çıkmaz ise kargolarım. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 40 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık | Marvel's Spider-Man | Jelatinli - Güvenlik Şeridi Üstünde! | 160TL S7 Edge için | 2 Adet Ekran Jelatini - 1 Adet Saydam Silikon Kılıf SATILIK S7 Edge Spigen Curved Crystal Koruyucu Ekran Filmi Samsung 64GB Evo MicroSD - 45TL - Kargo Ücretsiz - Sıfır kutusunda faturalı!