Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 S7 Edge Spigen Curved Crystal Koruyucu Ekran Filmi Satın Al 26 Haziran 2016 12:52 1 1 S7 Edge Spigen Curved Crystal Koruyucu Ekran Filmi Arkadaşlar S7 Edge Spigen Curved Crystal koruyucu ekran filmi satın aldım paketten 2 adet çıkıyor bana 1 adeti yeter. Yapıştırdım bikaç ay idare eder beni. Diğerini kutusu ve içinde gelen kağıdı yapıştırıcısı temizleyicisi cartı curtuyla birlikte satıyorum. 60 liraya aldım 30 liraya veriyorum, yapıştırırken biraz taktik yapmak gerekiyor en ince ayrıntısına kadar size anlatıcam nasıl yapacağınızla ilgili her şeyi. Ücret 30 TL kargo da benden hatta. Boş yere 2 tanesine 60-70TL vereceğinize 1 tanesine 30 lira vereceksiniz. Ödeme: Enpara, Garanti, Ziraat, İşbank Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 30 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık | Marvel's Spider-Man | Jelatinli - Güvenlik Şeridi Üstünde! | 160TL S7 Edge için | 2 Adet Ekran Jelatini - 1 Adet Saydam Silikon Kılıf SATILIK S7 Edge Spigen Curved Crystal Koruyucu Ekran Filmi Samsung 64GB Evo MicroSD - 45TL - Kargo Ücretsiz - Sıfır kutusunda faturalı!