Şimdi Ara

Samsung 65' QN700B mi QN95B mi?—- Frame 65' 2023 iptal ettim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

QN700B mi yoksa QN95B mi ikisi arasinda kaldim.

aslinda Frame 65" 2023 siparis etmistim fakat sonrasinda magazada gorunce televizyonun gorungusunun cok iyi olmadigini fark ettim, arka aydinlatmasi da edge ledmis. Benim 8-9 yillik televizyonum bile cok iyi goruntuye sahip hala. Bu yuzden Frame i iptal ettim.

QN700B nin ekran yenileme hizi 50hz ama islemciyle filan 120 yaziyor bazi yerlerde. Bundaki islemdi 800 ve 900 modeline kiyasla Lite versiyonuymus. Bu televizyonu alirsam samsungun hediye kampanyasindan degeri 1000-1400 euro arasinda degisen 4 urunden birini bedava alicam. 43" frame, bir supurge tablet veya projektor.

QN95B ise gayet mantikli duruyor panel hizi ile vs fakat bu modeli alirsam hediye alamiyorum. Hangisini alicam bilemiyorum. 700B ile ilgili 8k televizyon ama 60 hz panel var diye bircok yorum yapilmis negatif yorumlar var.

beni aydinlatip yol gosterirseniz cok memnun kalirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benzer ürünlere bakmışız ben Lg c3 aldım son derece de memnunum bu saatten sonra OLED harici ürün kullanmam.

• Aslinda benzer urunler degiller tam olarak. 700b nin ekran yenileme hizi dusuk. Ama yaninda hediye alip 800-900 euroya satma imkani var . Bu yuzden kararsizim. 700b kullanan biri bulsam cok faydali olacak. Birkac negatif yorum gordum. 8k televizyona full hd islemcisi koymuslar diye elestiriler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.