Arkadaşlar selamlar. Hem xbox series x hem de ps5 konsolum var. Ağırlıklı olarak xbox'ta oynuyorum, malum gamepass var ve oyun fiyatları daha ucuz. FC 25'in fiyatı xboxta %10 daha ucuz ea play nedeniyle ama çok önemli değil bu. Dualsense ile daha iyi olur gibi geliyor ama bilemedim, hangi konsolda daha sorunsuz veya daha zevkli. Sizde iki konsol da olsa hangisinde alırdınız? FUT pek oynamıyorum, daha çok normal seasons ve offline kariyer. |
EA Sports FC 25'i PS5'te mi alayım XBSX'te mi?
-
-
ikisi de aynı sürüm aynı oyun, sorunlar daha fazla şunda oluyor diye bir şey yok oyun aynı olduğundan sorunlar da aynı oluyor hangisiyle oynamak istiyorsan o platformdan al
-
Allah başka dert vermesin hayırlısı diyelim hakkınızda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Amin amin gerçekten de başka dert vermesin. Allah korusun, vatandaşın birinin sorduğu soruyu kendimce küçümseyip garip garip mesajlar yazan bir dallama da olabilirdim. Ama o dallamadan mental olarak daha sağlıklı ve başarılıyım ki böyle 1.dünya dertlerim olabiliyor.
-
Küçümseme ile uzaktan yakından alakalı bir sözüm olmadı. Ama yazdığın cümleden ötürü anlıyoruz ne türden olduğunu. Zahmete bile girmeye gerek yok.
Cevabı bu kadar bariz bir soruyu sırf egonun tatmin etmek için yazdığını anlatsana mesela ?
İki konsola sahipsin, ikisinde de oyun yüzde yüz aynı. Cross play var. Herkesle oynayabiliyorsun. Bunu da biliyorsun. Tek fark PS e özel topluluk turnuvaları.
Adama sorarlar dallama bunları bildiği halde boş yapana mı derler başkasına mı.
Harbi komik bir amca.
Bu kadar ciddiye alıp tanımadığın birine hakaret etmen cinsini oldukça belli ediyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sen gece gece manyak mısın bana sardın birader? ".... Bunu da biliyorsun." derken, bildiğimi nereden çıkarttın? Bilmiyorum ki sormuşum, daha sonra da karşılaştırma videoları izledim, reddit'teki mesajlara baktım ve kendimce bir karar verdim. Kendi ezikliğinden yola çıkarak, benim bildiğim şeyleri sorarak kendimi tatmin etmek için yazdığımı düşünüyorsun. Kim bilir kaç yaşındasın, bir vatandaşın iki farklı konsolu var diye eziklenip, mesajla "allah başka dert vermesin" vs yazıyorsun. Senin gibi bir dallamayla muhattap olma derdi verdi, bu yetti bana gece gece. Engelliyorum seni, allahından bul, bin bir türlü hastalık ve dertle uğraş inşallah.
-
Forumda birine beddua edecek kadar ne yaşadın acaba ?
Kullandığın dile bak sen misin vatandaş güldürme adamı.
Kim sana böyle konuşma hakkı veriyor ? Ne sanıyorsun kendini.
DH da ne kadar yönetici varsa seni şikayet ediyorum.
Dua et Türkiye de değilim o bedduayi sana bir güzel yedirirdim.
Utanmaz arlanmaz seni
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X