Şimdi Ara

samsung 656 sony40e4000 (sam 615 alındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi napalım aynı fiyat olan bu iki cihazdan v4000 yerine a656 samsungumu tercih etmeliyiz? amdeus yorum yapmamışın olmamış..üniversitelide yok..highwayhousea danıştım dünde v4000 dedi..a656 daha ii derseniz tercihim o yonde olacaktır..
  • Çok konuşmuştuk bu konuları onun için yorum yapmadım Benim tercihim belli V4000 ikisi arasında Samsung ile ilgili yorum yapmıyorum polemik oluyor ,Ama alınabilirse bütçe uygunsa X3000 hepsini yer Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dewr

şimdi napalım aynı fiyat olan bu iki cihazdan v4000 yerine a656 samsungumu tercih etmeliyiz? amdeus yorum yapmamışın olmamış..üniversitelide yok..highwayhousea danıştım dünde v4000 dedi..a656 daha ii derseniz tercihim o yonde olacaktır..

Yalnız dostum...Bana sorduğun soruda tercihler içinde a656 yoktu. L,S,V ve E yi sormuştun diye hatırlıyorum. Haa.. sonuç değişir miydi. Hayııırrr...

Şaka tabi. Samsung'u bilmiyorum. Fakat 100 hz.in hareketli sahnelerde daha başarılı olması muhtemeldir. Fakat genel toplamda v4000 veya e4000 öne geçer gibi geliyor bana. Birazda bir kaç seferdir Sony kullanmam ve oluşan azda olsa marka bağımlılığı nedeniyle Ben yine Sony derdim. Ama bu objektif bir değerlendirme olmazdı tabi.

Sana yazdığım cevabı buraya da alıntı yapıyorum müsadenle...

E4000 evet iyi bir tv'dir ama işte beyaz kasa ben sevmiyorum. Özellikle gece tv seyrederken siyah kasa görüntü ile bütünleştiğinden daha byük ekranda tv seyrediliyor izlenimi veriyor.

Ayrıca beyaz her eve ve mobilyaya gitmez. Tabi beyenende olur muhakkak. Ona da saygım var.

L,S,V arasındaki fiyat farklarına gelince bence 250 ytl.değer. Daha fazla olsa gerek yok derdim. Aradaki fark sadece tasarım olsa bile...Çünkü ben tasarıma önem veriyorum. S neyse de L serisi çirkin olmuş.

Görüntü farkı var mı? sorusuna gelince inan bilmiyorum. Sony'e göre teknik verileri aynı gibi gözüküyor ama bazen farklı modellerde farklı paneller kullanılabiliyor.

Uzatmıyayım. Eğer seni 250 ytl çok rahatsız etmiyecekse v4000 al. Çünkü ben öyle yapardım.

Bu arada v4000 topiğinde yazmıştım. Metro markette 40v4000 2300 ytl 12 taksit. Bir değerlendir derim.

Kampnayalara gelirsek te...o iş pek belli olmuyor. Olabilirde olmayabilirde. Bilmek çok zor...

• dostum ortada o fiyat aralıgın v4000 binden üstün cihaz var diyen olmamıştıda o yusden :)) zaten samsungun üst segment diye sattıgı ürün sonynin orta ürün denilen ürünüyle aynı fiyata satılmakta buda ilginc bi durum.. teşekkürler cvplar için..
  • bende kaç yere baktım ama v4000 serisi stoklarda falan kalmamış dediler. ne L serisi ne de S serisini V kadar beğenmedim hem görüntü hem de estetik bakımından. üretimi durmuşsa bi sebebi vardır mutlaka acaba ne olabilir ? samsung 656 bende hala ağır basıyor SONY E serini eledim galiba( beyaz olmasının görüntüyü emdiğine dair bayağı bi yorum var) galiba bayramdan sonraya bırakacam.bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasar_vakti -- 5 Aralık 2008; 1:41:48 >
  • hocam o beyaz olmasınn görüntüyü emdiğini söyleyenlerden biri bendim ama E serisi aldım ve gerçekten güzel görüntüsü herşeyi ii kaçırma derim aldığım gibi bağladım ps3 e zaten
  • e hadi hayırlı olsun.allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.valla senden çok acele görüntüler bekliyorum haberin olsun.çünkü intte sadece bi kaç görüntü var . nerden ve kaça aldın ?
  • ayıp ediyosun hocam walla ben morfareden aldım 2150 askı hediyeli zaten adamlar dediki talep çık fiyatı biraz artırmaı düşünüyoruz diye.tamamen senle aynı düşüncedeydim ama sana nacizane tavsiyem samsuna656 yı düşünme aşırı parlak dün gittim ona bakmaya teknosanın tavanındaki bütün ışıkları yansıtıyodu.AŞırıya kaçmışlar yani
  • ne zor şeymiş kararsızlık .sana zahmet yorumları ve fotoları müsait zamanda bi ekle. özellikle siyah sahnelerde nasıl olduğuna bi bak.belki seçimde bi faydası olur.
  • sorma hocam walla bende 2 hafta uğraştım nerdeyse ya peki bişi sorcam ps3 te mi kullancaksın sende yoksa sadece sd yanyındamı?
  • ya kısaca ne kadar özelliği varsa kullanacam.bir anda değil ama bütçe ygunluğuna göre.şimdi laptop.dsamart, 1080p upscaling yapan dvd li evsinema sistemi ile kullanacam.ileride hd uydu alıcı ve ps3.az önce gold bayisinden uygun fiyat aldım e serisi yok ellerinde.

samsung 40a656 2627 ytl bonusa 10 taksit

sony 40v4000 2372 ytl bonusa 10 taksit
  • Valla bende sony'ciyim ama bu Samsung 656 hakikaten diğerlerinin yanında bi değişik görüntü veriyor yahu.Hani aşırı vivid diyecek bazı arkadaşlar belki renkler doğal değil diyecek ama ne bileyim görüntüsü hoşuma gitmişti çok.Ama Ps3 performansı çok eleştriliyor galiba.Bende mi 656 alsam ne
  • öncelikle zaten sorunun başında cevaplarıda vermiş sayılıyorsun.100 Hz motion plus tabikide önemli önemsiz diyen varsa direk inanma bilen bir çok arkadaş sana tavsiyede bulunmuş değer verecek olursan 2 cihaz arasında üstün olan panel a656 dır.evet parlak ekran artı ve eksileri vardır tartışılırsa artı yönde bastıracağını düşünüyorum gerçek anlamda bu cihazı kullanan biri varsa sor hatta gör derim fakat genel kullanıcıların çoğunda memnuniyet uyaran bir cihazdır.benim kendi düşüncem şu düşük görülen bazı markalar vardır ör samyy,lg tabi kimilerine göre zaten arkadaşlar belirtmiş her markayı bir yerde çürütecek tezlere verıyorlar ancak bu markalar türkiye ye böyle girmeselerdi biz daha tedavülden kalkmış bazı markalara avuç dolusu paraları hala veriyorduk ör. beni sony düşmanı olarak bilmeyin bence bu formlardaki çoğu arkadaşın evinde bir sony olmuştur ancak bu lcd teknolojisinde ben sony çok başarılı olduğu düşüncesinde değilim.dikkat etmen gereken marka değil ne kadar paraya nasıl bir teknoloji aldığındır.
    quote:

Orjinalden alıntı: margornn

Ben her zaman sony taraftarıyımdır ama belirttiğin modellerin aynı siklette olduğunu düşünmüyorum. 40w4000 yada 40a656 deseydin 40w4000 diyebilirdim ama bu şartlarda 40a656 daha ön planda ayrıca 100hz özelliği önemli bir artı, sana tavsiyem iki tvyide gidip kullanacağın bağlantıları yaparak incelemen çünkü samsung ve sonynin verdiği resimler bence çok farklı birbirlerinden hangisi hoşuna giderse tercihini ondan yana kullanırsın

• teşekkür turgaycan . ağırlığım samsung656 üzerinde zaten
  • 40v4000 sd yayınlarında oldukca kalıtelı
  • v serisinin üretimi durdurulduğu hakkında söylentiler var . bu konuda kesin bilgisi olan var mı ?
  • bir kaç yerde samsung 656 ya bakma şansım oldu.görüntülerin tamamında parlak bir bulanıklık vardı.bu serinin tamamı böyle mi yoksa ayarları falan yapılmamıştı ? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba? bilmem olayı tam anlatabildim mi ?
  • arkadaşlar bu işi bağlayalım ya ne diyorsunuz samsung40656 mı sony 40e4000 mi son karar bu ikisinden biri olacak galiba teknosadan lg903 ses sistemi ile birlikte alacam ses sisteminde 200 ytl indirim olacak. çıldıracam artık kararsızlıktan biktim bu ikilemden yaaawww.
  • arkadaşım,
    bu iki tv arasında bana göre üstün olan panel e4000 dir . çünkü herşeyden önce 10 bittir. diğerinin artısı ise hareketli görüntüyü yumuşatan motion plus sahibi olmasıdır. super clear panel bana göre avantaj değil, dezavantajdır. bunu çok anlattım ama özetle karanlık sahnelerde siyahlar başarılıymış gibi gösterse de karanlık alanlardaki detayları kaybetmektedir. motion kalitesindeki sorunlardan ise sıkça bahsedilmektedir. yansıma ise herkesin farkedeceği bir konu zaten.

burada fiyatları belirtilen 40e bana göre alınabileceklerin içinde en avantajlı tv lerin başında gelmektedir. yukarıda v4000 ile aynı fiyat anılıyor sanırım. dolayısıyla buradan da anlayabilirsiniz. diğer kontrastmış, tepki süreleri filan hikayedir.
    bence karar verirken yazılanlar bir tarafa iyice izleyerek karar vermelisiniz.
    quote:

Orjinalden alıntı: hasar_vakti

arkadaşlar bu işi bağlayalım ya ne diyorsunuz samsung40656 mı sony 40e4000 mi son karar bu ikisinden biri olacak galiba teknosadan lg903 ses sistemi ile birlikte alacam ses sisteminde 200 ytl indirim olacak. çıldıracam artık kararsızlıktan biktim bu ikilemden yaaawww.

• işin kötü tarafı o işte (diyarbakırda olduğum için ) burada sony bayisi yok teknosa ve gold var buralarda da e serisi teşhirde de stokta da yok o yüzden E serisini canlı görme şansım yok.sipariş verdikten sonra getirecekler. e serisi odama da uyar ağırlık buna kaymış şu an.1 aydan fazla süredir tv ünitesini bile aldım tv sini bekliyor orada zavallım.!!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.