Arkadaşlar merhaba... Ekranım Samsung syncmaster 710v lcd monitör. Pc'mi yeni topladım core2duo işlemcili , ekran kartım geforce 8600gt 256 mb. Önceki sistemimde de bir error veriyordu ki bu benim sistemi yenilememe ön ayak olmustu ; şimdi de veriyor ; not optimum mode:recommended mode 1280x1024 60hz.... Ekran kararıyor sistem acıkken yada restart yapılmısken ve kutu içerisinde dönüp duruo ne güvenli kip ne baska birşey olmuyo sistem acılınca ya kapkara ya böle hiç acılmıyor.. NFS carbon oynadıktan sonra bu sistemde bir hayli olmmaya başladı önceki sistemde ise durduk yere oluyordu mevzu nedir arkadaslar bileniniz var mı .. monitörün katalogunda bu error nie verir yaklasık olarak yazıo uyum muyum deiyp druyo ve elektrik kablosunu cekip takın diyor.ama sürekli olan bir şey...Ben o çözünürlükte de kullanmıorum. geenelde 1024 x768 60hz 32bit. oluyor ama bu benim cok canımı sıkmaya basladı... önceki ekran kartım da geforce fx5200 idi ... bayılttı artık ekranı mı degişsem ya bu nedirrr.....
arkadaşım merhaba o dediğin monitör arızası o arızayı biz hallediyoruz Not Optimum Mode Recommended mode: 1280x1024 60Hz) miracelektronik34@hotmail.com tel:02126497778