Şimdi Ara

lcd Ekrandaki '''input not supported' Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
78.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. ben geçen hafta lcd monitör aldım. eski kurduğum oyunlar çalışıyor, yeni kurduğum oyunlara girmek için tıkladığımda ekran kararıp ''input not supported'' diyor. bunun sebebi ve çözümü nedir? yardımcı olursanız sevinirim. iyi günler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zekanın Yanıtı

LCD Ekranda "Input Not Supported" Hatası: Nedenleri ve Çözümleri

LCD ekranınızda "Input Not Supported" hatasıyla karşılaştıysan endişelenme. Bu yaygın bir sorundur ve genellikle aşağıdaki nedenlerden kaynaklanır:

• Uyumsuz Sinyal Türü: Bilgisayarından gelen sinyal, ekranın desteklediği sinyal türüyle uyumlu olmayabilir.
    • Hasarlı Kablo: Bilgisayarını ekrana bağlayan kablo hasar görmüş olabilir.
    • Hatalı Ekran Kartı: Bilgisayarındaki ekran kartı arızalı olabilir.
    • Eski Sürücüler: Ekran kartı sürücülerinin güncel olmadığı durumlarda bu sorunla karşılaşabilirsin.
    • Yanlış Ayarlar: Ekran ayarları yanlış yapılandırılmış olabilir.

• Sinyal Türünü Kontrol Et: Bilgisayarındaki grafik ayarlarını kontrol et ve ekranının desteklediği sinyal türünü seç.
    • Kabloları Kontrol Et: Bilgisayarını ekrana bağlayan kabloları kontrol et ve hasar olup olmadığını incele. Gerekirse kabloları değiştir.
    • Ekran Kartını Kontrol Et: Ekran kartının düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol et. Gerekirse ekran kartını yeniden takmayı veya değiştirmeyi dene.
    • Sürücüleri Güncelle: Ekran kartı sürücülerini en son sürüme güncelle.
    • Ayarları Kontrol Et: Ekran ayarlarını kontrol et ve doğru giriş kaynağının seçildiğinden emin ol. Ek olarak, ekranın yenileme hızını ve çözünürlüğünü kontrol et.

Valorant Input Not Supported Hatası:

Bu hata özellikle Valorant oyununu oynarken oluşabilir ve aşağıdaki ek nedenlere sahip olabilir:

• Oyun Dosyaları Bozuk: Valorant oyun dosyalarında bozulma olabilir.
    • Anti-virüs veya Güvenlik Duvarı: Anti-virüs veya güvenlik duvarı yazılımı oyunu engelleyebilir.

Valorant "Input Not Supported" hatası için ek çözümler:

• Oyun Dosyalarını Onar: Valorant istemcisini aç ve "Onar" seçeneğine tıkla.
    • Anti-virüs veya Güvenlik Duvarını Devre Dışı Bırak: Oyun oynarken geçici olarak anti-virüs veya güvenlik duvarı yazılımını devre dışı bırak.

Bu çözümleri uyguladıktan sonra "Input Not Supported" hatasıyla karşılaşmaya devam edersen, profesyonel teknik destek almayı düşünmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Oyunun Cözünürlük Ayarlarına Bak İstersen..Eğer Monitörün Desteklemediği Modda Duruyorsa Görüntü Vermeyi Keser Ekran
  • Monitor yazılımını ve yenileme hızını (hertz) monitöre uygun şekilde ayarlamanız gerekiyor...
  • arkadaşlar bilmeden yazıyorsunuz atmasyon yapmayın adam görebilse bişiler yapacak zaten oyunu açtığı anda ses var görüntü yok aptal değilya bu insan aynı sorunu bende yaşadım çözüm çok basit bende bayabi tırmaladım ama buldum. Masaüstündeki oyun ikonuna sağ tıkla Özellikler-uyumluluk-orada seçenekler var işletim versiyonu renk vs.640*480 çözünürlükte çalıştır kutusunu işaretlemen yeterlibukadar basitmiş.(vistatada çalışma sorunu yaptığında işletim sistemi seşeneklerini değiştirince düzelir.95-98-NT-2000-xp)atmasyonculara saygılar!
  • ama olmuyo
  • olmuyo yaaaaaaaaa :(:( bende de wolfestein 2009 da oluyo :(
  • bilgisayar acılır acılmaz bu hatayı alıyorum. bilgisayar acılmıyor yani ben ne yapayım?

22" nec lcd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanarock

bilgisayar acılır acılmaz bu hatayı alıyorum. bilgisayar acılmıyor yani ben ne yapayım?

22" nec lcd

safe mode ile acip cozunurluk vs ayarlarini degistirmeyi deneyin. sonra yeniden acip uygun suruculeri yukleyip normal ayarlari yaparsiniz.
  • Aynı sıkıntı bendede mevcut. Ati 1050x kullanırken açtığım oyunları, hd 4850 aldıktan sonra açamaz oldum :) aslında oyun açılıyor ama ekran kararıp "no input" bilmem ne uyarısı geliyor.. Sonra ekran kartının ayarlarını kurcaladım, ekran kartı ayarlarından motitörün destekleyeceği çözünürlük ayarlarını değiştirdim ve düzeldi.
  • arkadaslar benim pc yi actıgımda bişey olmuyor fakat çözünürlüğü düşüyor bende 22inc ekran war 2048-1536 en son çözünürlüğü yaptıgımda bu hta qelior fakat çözünürlüğü 1440-900 e aarlıor onun bir üstünü ayarlayınca da bu hatayı werior ama ilk kurdugumda ekranı bu hatayı wermeden oluyordu ne yapabilirim ??
  • aynı sorun benim küçük monitörde oldu

ekran 1440x900 olduğu zaman monitör hata yazısını çıkardı.

masa üstü çözünürlüğü 1280x720 yapınca sorun çözüldü

büyük ihtimalle ekran kartının verdiği çözünürlüğü monitörün desteklememesinden kaynaklanıyor.
  • Başka bir monitörle denemen gerekli ekran kartı çözünürlüğünü monitör karşılamıyor başka monitörde düşürüp kendi monitörüne tekrar bağlaman geekli Kesin çözüm

T.Eliferli
  • hocam 4 yıl geçmiş aradan (:
  • başlık hortlatmak gibi olacak ama bende de aynı sorun var. yalnız ben hiçbir şekilde görüntü alamıyorum sırf oyunlarda değil. pc açılıyor xp logosundan sonra bu hata çıkıyor. yardım edebilecek biri var mı acil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: purp19

başlık hortlatmak gibi olacak ama bende de aynı sorun var. yalnız ben hiçbir şekilde görüntü alamıyorum sırf oyunlarda değil. pc açılıyor xp logosundan sonra bu hata çıkıyor. yardım edebilecek biri var mı acil

güvenli mod falan açamıyor musunuz?
  • PeerNet* kullanıcısına yanıt
    güvenli modda açıp ekran çözünürlüğünü düşürdüm işe yaradı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: purp19

güvenli modda açıp ekran çözünürlüğünü düşürdüm işe yaradı hocam

geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.