Şimdi Ara

Samsung 750 EVO SSD SORUNMU VAR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşla; geçen pazar vatandan 750evo 120 gb aldım. İşletim sistemine format attım, format sırasında windows 10 sürücü seçme ve biçimleme sayfasında hddnin bölümünü silip yeniden oluşturup, ssdye format atıp windows 10 u ssdye yükledim. Hızı muazzam verdiği yazma okuma değerleride çok güzel. Yanlız dün yönetimsel araçlardan sistemdeki sürücülere baktığımda, eski hdd nin windows 10 yükleme sırasında biçimlendirdiğim için sistem önbelleğin hdd tarafında olduğunu gördüm ama windows ssdye yüklü. Şimdi şöyle bi farkla karşılaştım, dediğim gibi ilk yüklememde pcnin açılma kapanma ve açıldıktan sonraki sistemin tamamen hazır olması çok kısa sürüyordu. Bu farkı görünce tekarar format attım bu sefer sadece ssd takılıyken yaptım yükleme işini fakat bariz bir şekilde açılma ve sistemin tamamen hazır olması ilk yüklediğim şekildekinden daha yavaş oldu. Biraz videolara baktım şuanki kurulumdaki açılma ve sistemin tam oturması izlediğim diğer ssd videolarıyla aynı fakat hdd de ön bellek olduğundakinden yavaş sizce hangisi normal ?

Birde ssdyi magician programında hangi optimizasyonlarda kullanmalıyım? Rapid moda alsam ölmürünü daha çabuk doldurmuş olurmuyum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twisted_tlh -- 5 Mayıs 2016; 9:22:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrıca biraz araştırma yaptım windows 10 gpt olarak kurulmasını tavsiye ediliyor yanlız benim ana kartım uefi i desteklemediği için mbr şeklinde oluşturmam gerektiğini okudum doğrumudur ? Enson kurulum yaparken ssdyi silip tekarar oluşturmayı unuttum dolayısıyla ssd tek partition olarak kurmuşum akşam tekrar format atıcam ssdyi silip tekrar yükliyicem gbtmi yapıcam mbrmi onu çözemedim bir türlü ?

• Güncel

• Kendin pişir, kendin ye. / Kendin sor, kendin cevapla.. Gibi olmuş :^)
  • Vallahi kardeşim ya popüler görmediler demekki 750evoyu ondan cvp gelemdi

Samsungdan destek aldım gerek kalmadı.

Eskşden böle değildi bu forum ne olmuş böle ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.