1 Hafta kadar önce Samsung 763mb monitör aldım. Monitör iyi hoş fakat ekran ayarlarını yapıyorum ama bir süre sonra kendiliğinde bozuluyor sanki, kapatıp bir süre sonra açınca falan (köşelere tam yerleştiriorum ama sora açınca olmuo az yada fazla oluyo). Bunun neyle alakası olabilir? Ekran kartın 4mb s3trio eski birşey ve işlemcim P2-266 bunlarla alakası olabilir mi, yada nedeni nedir?
ekran kartın çok kötü.birde desteklediği ekran tazeleme hızına bak.min 85hz de çalıştır sorunun düzelir.
Ekran tazeleme hızı olarak optimal'i seçili. 1024*768 çözünürlükte ve 16bit renkte kullanıyorum. Zaten en fazla 85e çıkıo sanırım (: Bu sorunu algılamayadım restart yapıyorum birşey olmuyo, tamamen kapatıp hemen açıyorum birşey olmuo ama kapatıp bir süre sonra bilgisayarı kullanmak için açınca (yarım saat belki 1-2 saat sonra)bozuluo işte. Neden olr ki bu ekran ayarıyla kafayı bomuyum sonra ((:
Arkadaş zannedersem monitorün zamanla ısınması ile bi alakası olabilir. senin monitorden kullanan başka birisine de danış eğer yoksa ikinci yapman gereken başka bi ekran kartlı bilgisayara bağla LAPTOP bulabilirsen işini görür. Üçüncüsü bozuk olma ihtimali de var tabii :)) üzgünüm ama
Ya bilmioyorum. Az önce yine oldu, kullanıyorum kullanırken dediğiniz gibi sınıncamıdır nedense artık bozuluo görüntü, ama kapatık 20 dakka sora falan açtım yine eskisi gibi oldu. Bu da ilginç (:
Kimse bilmiyormu nedenini tam olarak, hala oluo bu!!!
Hemen servisine götürün.763 MB'yi ben de birara kullandım ama o fiyata çok iyi bir monitör diyebilirim.Monitörün içinde bu ayarları tutan bir birim var,muhtemelen o kısım bozuk olabilir..