Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce forumda arkadaşlardan monitör tavsiyesi almiştim ve genelde tavsiyeler LGF700B ve Samsung 793MB'ide...Eski manitörüm LGF700B olmasi üzerine,Sasumg 793MB aldım...
Şimdi size Samsung 793MB ile ilk izlenimlerimi ve LGF700B ile arasindaki farklardan bahsetcem...
Öncelikle Samsung 793MB'nin kendi izlenimlerime bakarak çok güzel bir monitör olduğunu söyliyebilirim...
Şimdi gelelim F700B ile aralarindaki farklara...
Görüntü kalitesi olarak 793MB,F700B den kesinlikle çok daha üstün...Yanlız sanirim F700B gerçek flat,793FB ise dışı flat içteki monitör bombeli...Ama buna rağmen kesinlike 793MB çok daha net...Ben gerçek flat istiyom diyen arkadaşlar F700B yi tercih etmeli...793MB nin kanımca en kötü yani refresh rate'i kötü...1024x768'i geçince monitör düşük refresh rate lerinde çalışıyor ve ekran da titreme oluyor...Lg ise bu konuda başarılı 1152x864 te max refresh rate ve çöz. ulaşıyor.Samsung ise 1024x768 de...
Eğer görüntü kalitesi sizin için tek kriterse 793MB yi tercih edin...Ama illa gerçek flat ve biraz daha üstün çözününürlülükte yüksek tazeleme orani istiyom diyosaniz ise LGF700B yi tercih edin...
Not:LG F700B nin bazi yerlerde gerçek flat olmadiği yaziyor...Sanirim bu yanliş bir bilgi...
793MB'nin MagicBright özelliği yeter, LG falan yalan
quote:
Orjinalden alıntı: sturmovik
793MB'nin MagicBright özelliği yeter, LG falan yalan
monitörde samsung 793 mb dışında ( crt kasalarda ) diğerleri yalan samsung monitörün bugüne kadar 3 ayrı modelini kullandım ve tamamı mukemmel
SAMSUNG 793 MB şiddetle tavsiye edilir.
kullanan insanlar daha iyi anlıyor
bende aldim memunum...ama evet reel flat diil sanirim .....ama insan kaniyor ona filat miş gibi bakiyom ben şahsen ama diil ama oyle gorunuyor phahahah
Bende samsung 793 MB kullanıyorum.eski monitorum bozuldu.İstanbula SBS servise gönderdim.Tüpü gitmiş.yerine sıfır 793 mb yolladılar.siyah renk.gerçekten güzel bir monitor.Birde bozuldugu zaman istanbula göndermek olmasaydı.Malum samsungun servisi sadece İstanbulda mevcut.LG ve PHİLPS monitorlerin hem Ankarada ve hemde diğer şehirlerde yetkili servisi var.
Bencede LG al.Arkadaşımın monitoru renk arızası yaptı adamlar eve geldi direk yaptı gitti:)Yani bu iş böle yapılır ne monitor taşıma ne extra para alma hiç bir şey istemediler.Lg nin teknik servisine helal walla....
Bencede LG al.Arkadaşımın monitoru renk arızası yaptı adamlar eve geldi direk yaptı gitti:)Yani bu iş böle yapılır ne monitor taşıma ne extra para alma hiç bir şey istemediler.Lg nin teknik servisine helal walla....
hmm teknik servis işini bilmiyorum valla...
Samsung SyncMaster 793MB kesinlikle dogru tercih
o bombeler sizi aldatmasın monitör gerçek flat
bende 793DF kullanıyorum real flat yazanlarıda kullandım fakat samsung bana daha bir flat geldi ha siz öndeki koruma camından bahsediyorsanız evet biraz ileriyekoymuşlar ama flat bir mönitördür Samsung birde ben aldık tan sonra Samsun 795 ve 797i çıkardı ama sadece amerika piyasasında gördüm ve onlarda 1280x1024 te bile 85Hz (100Hz sadece 797de) ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum süper oyun ve filmlerdeki en ufak hatayı bile çöknet görüyorsun İYİ SEÇİM BENCEDE
Öncelikle Samsung seçtiğin için seni kutluyorum Bende daha üst model olan Samsung 757MB kullanıyordum.
LG F700B ve Samsung 793MB monitörler bulundukları fiyat aralığı nedeni ile Real Flat özelliğine sahip değiller. LG yi görmedim ancak Samsunga nazaran daha flat bir görüntüsü olabilir.
Şu anda Real Flat olan bildiğim çok az monitör var. Samsungtan 757NF (Natural Flat) serisi, Philipsten eski 107P40 serileri belki, LGden ise F700P
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme