Monitörümden arada sırada garip bir ses geliyo zııııııııı gibi bir sey, çözümü varsa yardımcı olursanız sevinirim.
arkadasım aynı sorun bendede var hatta foruma bende sordum .ben ayarlardan monıtor ayarlarından ekran yenıleme hızını dusuruyorum 85 herz deyken ses yaparsa o zman75 herze dusuruyorum ses kesılıyor bı sure sonra ses tekrar cıkıyor o zmanda 85 herze cıkartıyorum ses bır muddet daha kesılıyor bende aylardır nedenını cozemedım
Çözünürlük 1280*1024 60hz de benim su an.Arada bir yapıyo en son çare samsung destek hattını aramak olacak pazartersi ya da yarın ararım. Acaba monitör artık son zamanlarını mı yaşıyo bilmiyorum
60 herzde kullanabılıyormusunuz ? cok kotu olması lazım 60 herzde goruntunun goz saglıgı ıcın en az 75 herz olması lazım dıye bılıyorum
1280*1024 te en fazla 60hz var daha fazlasını seçemiyorum. Monitörün desteklemediği frekansları gizle deki işareti kaldırıp 60 dan yukarsını seçersem görüntü vermiyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme