Şimdi Ara

Samsung 850 EVO----- 250 / 120 GB (N11 fiyat indirimi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
5
Favori
7.110
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s.s.s

Buyrun link,

http://forum.donanimhaber.com/m_105809207/tm.htm

Dediğim gibi eğer fiyatı 20sine kadar korur iseniz birtane almak isterim. Hatta eminim ki en az 5 adet satarsınız indirimin olduğu 2 gün boyunca. Hatta kampanya son bulsa bile, 20 sinde bu fiyata tekrar geri çekerseniz seviniriz. İyi çalışmalar size.

Anladım.. O zaman kampanyayı bekleyelim bizde :)
  • He he teşekkürler. İyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.s.s -- 18 Mayıs 2015; 16:18:01 >

• Benim urun geldi cuma kargolanmisti urun turkiye samsung garantili

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önceki sayfalarda da aynı muhabbet dönmüştü ben yeniden pekiştiricem.
    bu aras kargo kadar şuursuz bi firma var mı acaba?
    iki şube arası 1 km ben tam ortalarındayım kozyatağı yerine sahra i cedit şubesine gelmiş kargo bugun...teslimat şubesi 500 metre için hatalı şube diyerek marmara transfer merkezine kargoyu geri yollamış.. Kargoyu transfer merk. e geri yollamak demek kargonun 1 gün geri atmasın demek...kargonun 1 gün atması 19 mayıs tatik günü demek...
    eşittir bana +3 gün demek oluyor..
    MH şikayet kaydı oluştudu öğlen talebimce ama ne kozyatağı ne de sahrai cedit şubelerinin bu şikayet kaydından haberleri yok ve kargo bugun bize gelmez dediler...
    müşteri hizmetlerini tekrar arayıp teyit aldım öğlenki notum var ama sadece kendi ekranlarını açan kişi okusun diye sanırım...
    hiçbir aksiyon almamışlar ve gerizekalı gibi kendilerine lojistik yük ekleyip kargomu oradan oraya dolaştırıyorlar...ağzıma geleni söyledim kargoyu taahüt ettiğiniz gibi bugun teslim etmiyorsanız (şubeye yada bana) istemiyorum sizin hizmeitinizi dedim restimi çektim notlarını aldılar...

hocam Allahrızası için gidin başka kargoyla anlaşın...Sürat kargo denen firma ta antepten 1 günde adrese teslim yapabiliyor hemde kilolarca yükü..
    yazık günah istanbul içerisinde bi noktadan diğer noktaya 3 günde teslim edemediler...
    ki verdiğim adrese bu iki firma herallahın günü geliyor çalıştığım yerin adı teslimat olarak sistemlerinde en tepelerdedir...

sinir hastası ettiler beni telefonda..3 kuruş fazla verip gidip bi mağazadan alıcam sanırım..!
    vatan bilgisayara baktım şimdi 20-25 lira faha pahalıya satıyor aynı ürünü....kızıyorum kendime.!!!

düzeltme 840 serisi 25 lira 850 serisi 60 tl. en azından bu işini yapmayan kargoların şeyinin keyfini beklemeden alır eve götürür takar kullanırım..
    satıcı arkadaşa karşı bişey demiyorum yanlış anlaşılmasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekksl6 -- 18 Mayıs 2015; 16:49:40 >

• Hocam geçmiş olsun. Daha öncede belirttim. Kargonun tabelasında hangi firma yazdığı önemli değil, içindeki elemanlar kaliteyi belirliyor. Aynı problemi yurtiçindede yaşadık. Sürat farkedilir derecede ucuz ama her yerde şubesi yok. Ankaray 1 günde teslim ediliyor, bir çok uzak ile ertesi gün teslim oluyor. Genel bir problem olsa tüm illere geç gider. Mağaza yorumlarımızda kargoda şikayet eden var ama 24 saatte teslim alanlar çoğunlukta. En basitinden Ertesi gün acil lazım olduğu için müşterimiz uçak kargo talep etti. Kargo 2 günde gitti. Uçağa vermeyi unutmuşlar biz bastırıp ortalığı ayağa kaldırınca THY tarifeli uçağına verip ulaştırdılar. Bir çok müşteridende çok çabuk geldi diye yorum alıyoruz. Gerçekten şans işi.
  • Kargo kesinlikle şans işi. Ben İzmir'de oturuyorum. Şu an olduğum yerde aras , mng ve ups mükkemmel. Sürat eh işte. Yurtiçi ise tam bir rezalet. İstanbuldan 1 günde geliyor kargo ama yurtiçinin şubesi o kadar yetersiz ki 3 günde anca teslim ediyor. Diğer kargolar ise 1 günde. Sürat belki 2 günde. Ama aras ve mng dün akşam kargoya ver bu akşam elinde. Buraya taşınmadan önce ki muitimde mng ve sürat berbattı , yurtiçi ve aras süperdi. Bence de satıcı arkadaşların günahı yok bu konuda tamamen şans.
  • kargo dahil 346.64 TL daha ucuz yer varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliveli4950

http://www.bilendenal.com/Urunler/samsung-850-evo-250gb-2.5-inc-sata-iii-notebook-masaustu-ssd---mz-75e250bw-3114.html kargo dahil 346.64 TL daha ucuz yer varmı

Hocam kampanyanızı yeni bir konu açarak duyurursanız daha samimi olur düşüncesindeyim.

• Garanti 5 yıl değilse samsung garantisi yok demektir...
    ithalatçı garantili ürünlerde 20 lira için riskin anlamı yok
  • arkadaşlar ssd geldi ve klonlama yaptım. dizüstünün recovery kısmı ssd ye geçti mi anlamadım. resme göre recovery bölümü de klonlanmış mı ?

Samsung 850 EVO----- 250 / 120 GB   (N11 fiyat indirimi)
  • gönderdiğiniz paketin içinden ram çıktı TEKTEKAL? Acilen cevap bekliyorum. fotoğraflar aşağıda

Samsung 850 EVO----- 250 / 120 GB   (N11 fiyat indirimi) Samsung 850 EVO----- 250 / 120 GB   (N11 fiyat indirimi) Samsung 850 EVO----- 250 / 120 GB   (N11 fiyat indirimi) Samsung 850 EVO----- 250 / 120 GB   (N11 fiyat indirimi) Samsung 850 EVO----- 250 / 120 GB   (N11 fiyat indirimi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellbowen -- 18 Mayıs 2015; 22:25:29 >

• pm attım bakarmsınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellbowen

gönderdiğiniz paketin içinden ram çıktı TEKTEKAL? Acilen cevap bekliyorum. fotoğraflar aşağıda

Samsung 850 EVO----- 250 / 120 GB   (N11 fiyat indirimi) Samsung 850 EVO----- 250 / 120 GB   (N11 fiyat indirimi) Samsung 850 EVO----- 250 / 120 GB   (N11 fiyat indirimi) Samsung 850 EVO----- 250 / 120 GB   (N11 fiyat indirimi) Samsung 850 EVO----- 250 / 120 GB   (N11 fiyat indirimi)

muhahahahahahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: Das Kartell 36

quote:

gönderdiğiniz paketin içinden ram çıktı TEKTEKAL? Acilen cevap bekliyorum. fotoğraflar aşağıda

muhahahahahahaha

Yav adan kampanya yapmış. İşimize yarayacak bir ürünü en uygun fiyata veriyor. Gelmiş burda birde bizimle ilgileniyor. Siz büyük ihtimal kargo hatası yüzünden dalga geçiyorsunuz. Hayatınzda hiç hata yapmıyormusunuz ? Bu arada söliyeyim tek tek al ile hiçbir alakam yoktur. Yazık ya biraz saygı sadece.

• dün verdiğim sipariş şu anda elime ulaştı. teşekkürler :)

aras kargo ile sıkıntı yaşamayan tek benim sanırım.
  • quote:

quote:

quote:

muhahahahahahaha

Yav adan kampanya yapmış. İşimize yarayacak bir ürünü en uygun fiyata veriyor. Gelmiş burda birde bizimle ilgileniyor. Siz büyük ihtimal kargo hatası yüzünden dalga geçiyorsunuz. Hayatınzda hiç hata yapmıyormusunuz ? Bu arada söliyeyim tek tek al ile hiçbir alakam yoktur. Yazık ya biraz saygı sadece.

Sağolun hocam desteğiniz için. Dediğiniz gibi kargo hatası mevcut. Dün @hellbowen arkadaşımızla görüştüm. Sağolsun anlayışla karşıladı. Bugün doğru ürünü kendisine ulaştırıyor olacağız. Hatta bir daha kargo beklemesin diye ve adreside İstanbul'da olduğu için arkadaşlarımız bizzat adresine gidip ürünü elden teslim edecekler. Bugün kendisini adresinde bulurmuyuz diye telefonla ulaşmaya çalışıyoruz.

• mattiadestro kullanıcısına yanıt
    Bitik ya nerde oldugunu bile doğru durust yazmıyolar yurtiçi ile inanılmaz fark var aralarında :)
  • Stokta bir hata olmuş. Ürün şuan stokta mevcut, N11 de güncelledim.
  • quote:

quote:

quote:

muhahahahahahaha

niye bu kadar atarlandin şimdi arkadasin yaptigi ise bir sey diyen oldu mu

• Muhaaaa demek ne zaman ciddi bir anlama geldi hocam. Tabi ben yanlış anladıysam kusura bakma. Forumun seviyesi korunsun, böyle güzel şeyler daha çok olsun kanısındayım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.