Şimdi Ara

Samsung 850 EVO 250GB İncelemesi (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
706
Cevap
33
Favori
53.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 850 evomla çok mutluyum 2015 yılından beri Yeni ssd alacaklar ya bunu alsın yada 960 evo ve yeni gelecek intel optane ssd leri beklesin.
  • Bir ara 3gb/s gösterdi ama şimdi resimdek gibi. Ünlem tikine baktığımda sata 2 available yazıyor
    Değerler 150 yazma 136 okuma şeklinde  Samsung 850 EVO 250GB İncelemesi
  • Mevcut hdd'deki kurulu işletim sistemini 850 evo'ya nasıl klonlayabiliriz? Kendi yazılımı var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende evo 850 gb ile aranıza katılmış bulunuyorum hocam 370 tl ye aldım hepsi buradan

• Merhaba arkadaşlar. 850 Evo 250 gb satın aldım, bugün ssd'nin 4. günü. Magician'daki Smart ekranında yazana göre (Total LBAs Written) 300 GB (nasıl olur anlamıyorum, bu kadar yazmama imkan yok) diğer sayfada ya 0.14 TB veri yazdığımı gösteriyor. Harddiskte kullanılan alan şu an için 40 gb. Programları yüklerken fazlaca temp dosyası yazmış silmiş olabilir dolayısıyla 140 gb'yi anlarım da 300 gb çok fazla geldi. Bu değerlerin acaba hangisine bakmalı? Yardımcı olursanız sevinirim, iyi günler dilerim.
  • Samsung Magician programının giriş sayfasındaki "Total Bytes Written" kısmına bakacaksınız. 11 Kasım 2015 tarihinde aldığım ve halen kullandığım Evo'nun değerleri şöyle:
     Samsung 850 EVO 250GB İncelemesi
    3,5 TB veri yazmışım bu zamana kadar.
    Toplam 75 TB ömür biçilmiş zaten alete. Ona göre kullanın işte.
    www.anandtech.com
    Samsung SSD 850 EVO (120GB, 250GB, 500GB & 1TB) Review
    http://www.anandtech.com/show/8747/samsung-ssd-850-evo-review

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feather -- 25 Şubat 2017; 18:45:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Feather

Samsung Magician programının giriş sayfasındaki "Total Bytes Written" kısmına bakacaksınız. 11 Kasım 2015 tarihinde aldığım ve halen kullandığım Evo'nun değerleri şöyle:
    Toplam 75 TB ömür biçilmiş zaten alete. Ona göre kullanın işte.http://www.anandtech.com/show/8747/samsung-ssd-850-evo-review

Merhaba hocam, ilginiz için teşekkür ederim. Merak ettiğim bir şey daha var, yardımcı olabilirseniz sevinirim: Magician programında OP (Over Provisioning) diye bir işlem var. SSD nin belirli bir alanını bazı işlemleri için ayırıp SSD performansını ve ömrünü optimize eden bir özellik olduğu yazıyor Magician programında. Bunu siz uyguladınız mı? Bu özellik yeni Magician sürümünde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan301 -- 25 Şubat 2017; 21:10:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan301

quote:

Orijinalden alıntı: Feather

Samsung Magician programının giriş sayfasındaki "Total Bytes Written" kısmına bakacaksınız. 11 Kasım 2015 tarihinde aldığım ve halen kullandığım Evo'nun değerleri şöyle:
    Toplam 75 TB ömür biçilmiş zaten alete. Ona göre kullanın işte.http://www.anandtech.com/show/8747/samsung-ssd-850-evo-review

Merhaba hocam, ilginiz için teşekkür ederim. Merak ettiğim bir şey daha var, yardımcı olabilirseniz sevinirim: Magician programında OP (Over Provisioning) diye bir işlem var. SSD nin belirli bir alanını bazı işlemleri için ayırıp SSD performansını ve ömrünü optimize eden bir özellik olduğu yazıyor Magician programında. Bunu siz uyguladınız mı? Bu özellik yeni Magician sürümünde yok.

Merhaba hocam, rica ederim. Evet programı kurduğum gibi yapmıştım onu da. Şu an programın son sürümünü kullanıyorum ve bende var. Dediğiniz gibi kendi gereksinimleri için hacmin %10'nu ayırıyor.

• Feather kullanıcısına yanıt
    Bendeki magician neden böyle değil?

• mahseer898 kullanıcısına yanıt
    O eski sürümü yeni güncelleme ile daha az menü yer alıyor

• arkadaşlar ben 850 evo aldım ama kutusu incelemedekinden farklı. sahte mahte olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 11 Mart 2017; 13:57:14 >
  • Oğlana aldık

850 Evo 250gb

Mafia,Lol vb full doldurmuş oyunlari..

15gb kalmış

3.5" 1 TB WD10EZEX aldım

ona yükle diyorum oyunlari ama tekrar indirmek zor geliyor arkadaşa..

He bi de oyun performansını etkilemiş güya bana dediği..

Ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 25 Mart 2017; 23:1:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sık kullandığı oyunları ssd alması lazım bu normal özellikle internet üzerinden oynanan oyunları. Diğerlerini hdd ye aktarabilir.
  • benim değerlerde böyle. Ürünü geçenlerde aldım. Değerler az gibi geldi bana. 400 üstü göremedim daha. Sizce nedeni nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihanoncul -- 3 Nisan 2017; 22:33:46 >
  • Merhaba arkadaslar 750 evomu 850 mı alsam karar veremedım laptopa alıcamda tavsıye nedır
  • desi116 kullanıcısına yanıt
    Ben de araştırdım hocam. Fiyat farkı yok gibi. Almışken 850 tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanbenzer

Arkadaşlar sdd bugün elime ulaştı temiz kurulum yaptım ama sonuçlar biraz düşük, 400 civarı. Diğer arkadaşlar 520-550 görmüşler, performans opt. yapıp trimi mi aktive etmem gerekiyor

Edit: Sorunu buldum ide'den ahci'ye geçince hız normal seviyeye geldi

İde - ahci geçişi nedir hocam? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.

• AHCI ve IDE, SATA bağlantılarını kontrol ediyor, AHCI daha yeni bir teknoloji ve SSD'yi tam performansla kullanmak için AHCI moduna geçmeniz lazım. BIOS'tan yapılabiliyor basit bir ayar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanbenzer

AHCI ve IDE, SATA bağlantılarını kontrol ediyor, AHCI daha yeni bir teknoloji ve SSD'yi tam performansla kullanmak için AHCI moduna geçmeniz lazım. BIOS'tan yapılabiliyor basit bir ayar.

Sağolun.
  • 512 850 Pro'nun yanına 1 TB 850 Evo (Rev.2) aldım. Cihazın performansı gayet iyi. Bunu sadece Oyunlar için kullamıcam .

Testte soldaki 850 Pro sağdaki 850 Evo

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.